RB Kozzy style – poslední informace před závodem

a4.jpgTak je to tady! Příští víkend 5 a 6 srpna 2006 bude sjezdovka Kozí Pláně u Kaplice-nádraží hostit největší freeridovou událost roku 2006 v České republice. Pojede se zde RB Kozzy Style 2006, druhý ročník premiérového a stále ojedinělého slopestylu…

Naším cílem je posunout celou akci zase o kus dál. V první řadě jsme zlepšili zdravotní zabezpečení akce. Po celý víkend bude na svahu sanitka s posádkou připravenou zasáhnout. Trať podstoupila také mnoho změn a úprav, objeví se velké množství nových překážek, zlepší se návaznost překážek i kvalita provedení.

Můžete se těšit na wallridy, step-up to drop překážky, dirty, dropy, gapy, 13m Die Kurve Gap, 5m Big Drop, ale i mnoho menších a technických překážek. Podařilo se nám též zajistit velmi lákavé a hodnotné ceny. 

To vše by se nepodařilo bez podpory ze strany spozorů, zejména hlavního partnera závodů RaceBike bikes .

mapa_trati.gif

Hodnocení

Co se týče samotného systému závodu, rideři budou moci předvést porotě svoje umění ve dvou kvalifikačních jízdách. Vyšší skóre z obou jízd rozhodne o dvanáctce finalistů. Pětičlenná odborná porota bude složena z zástupců médií a aktivních freeriderů. Finále se pak pojede na 3 jízdy. O vítězi opět rozhoduje nejvyšší počet bodů.
Registrace bude probíhat na místě.
Startovné bude činit 250Kč i s permanentkou na vlek na celý víkend, 200Kč s permanentkou pouze na neděli. U riderů mladších 18ti let vyžadujeme na přihlášce podpis zákonného zástupce. Přihlášky jsou ke stažení na našem webu v sekci downloads. Jejich vytištěním a vyplněním předem ušetříte čas při registraci nám i vám.

Freeriding na  Kozzách


Dny 5.-6. srpna nebudou na Kozích Pláních jen ve znamení Slopestylu.  Zajezdit si může přijet každý. Jezdci budou moci využívat nejen slopestyle park, ale i sjezdovou trať a lávky v lese na North Shore sekci. Po celý víkend bude k dispozici od 9:30 do 18h vlek. Cena za permanentku na sobotu a neděli bude stát 200Kč, nedělní pak 150Kč.

Ubytování

Stanové městečko bude přímo v areálu závodu u dolní stanice vleku. Pro zhýčkané jedince doporučuji využít bohaté ubytovací kapacity penzionů a hotelů v Českém Krumlově, Kaplici či Velešíně (vše do deseti  km).

Doprava

Od Českých Budějovic směr na Kaplici. V obci Kaplice-nádraží pak směr na Český Krumlov a po dvou kilometrech  doleva na Dolní Plán.

Šipkami RB Kozzy Style budou značeny příjezdy od Č. Budějovic, Kaplice i Č.Krumlova.
Dobrá dostupnost je nejenom autem, ale i vlakem. Ze stanice Kaplice-nádraží je to pouhé dva kilometry směrem na Č. Krumlov.

mapa_pristup.gif


Program:
Sobota:
9:30 – 16:00 registrace
9:30 – 18:00 trénink, freeriding
20:00 – ???   párty, vohen, pivo, opejkačka, …


Neděle:
9:30 – 10:30 registrace
9:30 – 11:30 trénink
12:00            start kvalifikace
14:00             finále
cca 16:00       vyhlášení vítězů

——————————————————
RB Kozzy Style Schedule (Information in English)

Saturday:
9:30 – 16:00 registration
9:30 – 18:00 practice, freeriding
20:00 – ???   party, fire, beer  and many more …

Neděle:
9:30 – 10:30 registration
9:30 – 11:30 practice
12:00            start of qualifications
14:00            final runs
cca 16:00     final ceremony

RB Kozzy Style takes place in the village Dolní Plán near the town Kaplice-nádraží. See the following map.  

plakat.jpg

Fotky pro představu :

 647.jpg

836.jpg

1427.jpg

A zde více infa :

zde 

1 komentář pod “RB Kozzy style – poslední informace před závodem”

  1. JohnLee

    nice

Komentář: