Da-li-da camp 06

11113.jpgNu, stejně jako loni a dalších x let zpátky, kluci ze serveru Da-li-da.cz jmenovitě Majkl a Hubajsz, pro nás připravili víkend nabitej bike zábavou. Tak jsem v pátek dopoledne sbalil kufry, a vyrazil směrem Strunkovice nad Volynkou – do místa konnání da-li-da campu 06…

Po příjezdu na místo zjišťuju, že sem tu sám. Ha, to jsem nečekal. Pár kluků tu staví lávku přes řeku, ale jinak jsem tu alonek. Nu, zdravíme se a já se jdu podívat na trať. Kolo beru samo sebou.

2134.jpg

Trať "Zlo shore" vymyslel a postavil Hubajsz a parta okolo, a je to podle mě nejlepší trať, jako u jsem kdy jel. Trošku si jí tu přiblížíme. Start z dřevěné rampičky, po 8mi m kamenný double, je to just, sestupák a vostrá drift pravá, 3x šlápněš a sestupák s mocnou velehranou. To je fofr. Navazujou vodkloněný zatáčky, mrsky mrsky, a vylítáváš z lesa na louku, double na potlumení a pak hodně zrádnej skok přes kameny, s rozsekaným příjezdem, odrazem i dopadem. Tohle je fakt peklo. Dá se objet, což ale nečiním. Pak to zrychlí, boule na promačkání, dvě rychlý točky na louce, vše je hodně BMX, vum vum sem tam, pořád překlápíš kolo, z louky vžumm vlítáš do lesa hodně velkým sestupákem, tak 10m tu poletíš. Mrd dopad, a dvě klopky dokolma, vracečky. Vletíš na lesní louku. Tady to vede asi 300m skoro rovně, sem tam i mírně dokopce takže jí tu rubeš jak králík. Totálně vyšťavenej přiletíš před kopec jak kráva, skalka, volný kameny a mocnej drift, a už to letí, nestačíš ani myslet, vostrá pravá 90stupnů, sestupák, kamený pole, simmons (1m náskok 2m díra ve 2m bedna po 3m seskok) a rubačka na přescesťák, 5m, pravá, levá transfer kopec jak kráva v něm boule a skoky, tlumíš až si dáváš rajdama do držky, klopka hned za ní 3m double, klopka, 3m gap, koryto, drop, úzký koryto 1m, holá vlhká skála, schod, volný 20-ti cm kameny a cíl. Konec hodně z kopce…

 1198.jpg

Jedním slovem paráda. Furt, ale futr se něco děje, přišlápneš, potlumíš, polítneš, zatáčku napálíš, přechody z technik do jinejch technik jsou fakt rychlý. Jediné co je smrt, je ta rovinka, ale zas se ukáže, kdo má fyzičku…

Tak si to tu jezdím, až sem mrtvej. Jdu kempovat. Stále tu ještě nikdo není, tak beru pitbika a drtím to tratí nahoru. Jednou hážu záda, v prudkým výjezdu se mi to nějak vzepřelo, hehe, a je to boží. Lesní FR na tomhle – nejvíc.

A už najížděj lidi. Móra, Pupák, Filip, Andy, klucí strakonický a okolní, v podvečer přijíždí i Chrochty s Cruzem, Hajdou a  ženou. Žena je pěkná. Rumujem, co čekáte, Koldy burčák, toho se hodně bojím, no nakonec nějaký ty hrátky s nožema a sekerama, uha, a ve 3h jdu celkem našroťáka spát. Klasické Strunkovice.

A sobota, Zlo shore day.

6111.jpg

Vstáváme dopohody, žádnej stres, a jdem si zajezdit. Lidí už je tu celkem dost, přijeli Čižinský bros bez brotha, Dušanbe a Maši, lítáme. Hodně lidí jde na držku. Dušanbe dost, zápěstí, Hany si láme nějakou kůstku v ruce, no a co terpve závod, to je masakr.

4611.jpg

Do něj nastupuje mín lidí, některý nechtěli šlapat ten hroznej kopec, některý znechutila výše startovnýho, což činilo 200kč.  To se nakonec podepsalo na výši závodníků, kterejch bylo dohromady 20cet. Ve 14 je odstartováno. Dvě kategorie, HT a CLPR (celopéra) HT jsou killers, hlavně malý kluci, hukot, a pak takovej jeden blonďatej punker, to sem neviděl, ten byl úplně v hajzlu jen když vyšel ten kopec. Nakonec 5x spadnul, hehe, dobře on.

Mě to pípá a tak jí mažu. Jedu hell, vše je ok, nikde nechybuju. Rovinku šlapu, ale jen chvilkama, když to začne moc zpomalovat. A jsem u skalky. Začíná hukot, klopka, sestup, muha, šimon polet, přescesťák potah, boule, sem v klidu a v cíli jsem hned. Ani neunavenej, moc se tu nešlape – až na ru rovinu zla.

 4711.jpg

Dojíždí další lidi, koukáme na časy, a auvej, časy nějak nesedí. Klukům se nějak rozhodila časomíra, je to děs, v podstatě nepoužitelné, někdo to jel dolů např 24 sekund :) Trať se přitom jezdí kolem 2 minut… No nic, tak tohle mě neba. Jdem teda nahoru, že si dáme druhý kolo, ale já nějak ztrácím motivaci. Vysílačky jim tam blbnou, je to přeci jen dálka, tak si to pak startujou telefonama. Nakonec to vypadá, že je vše ok, a my teda jedem druhý kolo. 

583.jpg

V druhý jízdě to nějak nepřeháním, jasně, jedu, ale rovinku sedím, když to začne bejt fakt pomalu, tak vstanu, jsem v klidu. Spodek tratě dávám nějaký potahy pro fans, přescesťák skoro až dolů, až sem se lekl, pak BMX dobrý až do konce. Koukám na dojezdy lidí, Pupák freeridově, Andy hodně dobře, Jouda prorazil nohu od vidle o skálu – je to tu fakt úzký, sem tam doráží někdo voválenej… A je tu konec. Kluci navrhujou, že dáme ještě další kolo, ale já už na to seru, už nemůžu a ani se mi nechce, tak se časy prostě udělaj z jedný jízdy…

4114.jpg

V kempu vyhlášení. Výsledky zde :

Kategorie : celopéra 

         
1. 8 Anderle David Norco bikes 01:42.200
2. 7 Cheníček Martin 720, Horsefeathers, RB 01:43.100
3. 6 Šrail Filip RB 01:47.200
4. 1 Čižinský Milan MAD 01:52.500
5. 4 Pešek Bohumil Bikerz Volyně 01:55.200
6. 11 Pádecký Jakub Tech.služby Strakonice 01:57.200
7. 3 Mojdl Vítězslav DH Racing Team 01:58.100
8. 15 Linhart Roman DH Racing Team 01:56.080
9. 10 Kalina Luboš BBB 02:06.700
10. 18 Huleč David - 02:10.900
11. 9 Joza Richard Norco bikes -
12. 14 Zábranský Jan BBB -
 
 4313.jpg
 
Kategorie: pevné rámy
         
1. 12 Vincík Václav Tech.služby Strakonice 02:34.200
2. 17 Novotný Marcel Tech.služby Strakonice 02:35.500
3. 16 Pubal Jakub Bikerz Volyně 02:37.600
4. 19 Souček Richard - 02:42.600
5. 2 Prener Petr FRbikes.cz 04:16.200
6. 5 Bártík Petr Rodiče -
7. 13 Průcha David - -
8. 20 Bukal Lukáš - -

A šlo se válet. Dorazili další lidi, např. ETBikez crew, spolu s největším a nejmocnějším 100kládou. Večer byl na programu speedtrial za umělého osvětlení. Hubajsz s klukama postavili dvě super trati, který šly i na celopérech v pohodě. Nakonec se přihlásilo asi 12 lidí, mezi nima Hubajsz, Čejen, Andy, Cruzo a další, a ty bláho, po lítejch soubojích to zase vyhrál Andy, na sjezďáku, v nášlapech, dobře ty kluku ! 

 4101.jpg

A my jsme mezitím domluvili exhibici. Cruzo, Andy, na jeden kus valníku s postavili odraz, na konci zvedli postranici, udělali dopad, já vzal pitbike, lano kolem pasu, a začal jedním slovem hell. Roztahovačka,  polety jak kráva, řev, občas sem to proložil nějakou kreací já s pitbikem, ruce, nohy, suicide, Cruzo nothing, tejbly, lampy svítily a blesky,  řev motoru a davu, hell hell hell. Nejlepší atmosféra jakou jsem kdy zažil.

3515.jpg

Noc pokračovala strašným motocrossem. Závody pit bike proti choppru, pády, hrabačky, bordel, vožralý buchty no středověk. Ještě později v noci hledám klíče od řetězu, že si znova odemknu MX a půjdu zahrabat nějaký stany. Naštěstí nenacházím. Poslední co si pamatuju, je 6:12 na telefonu. Tma.

Neděle, Strunkovické korýtko 

Vstává se mi moc hezky. Bolí mě hrozně koleno z nějakýho pádu na MX včera. No celkově je mi dobře. Ale podobnejch mátoh je tu vícero. Dopohody snídáme, teda jak kdo, a nějak kolem 12h se pomalu přesouváme na stunkovickou vymazlenou cca 4Oti sekundovou tratičku. Super fotodokumentaci najdete tady… Je plná skoků, skoro nešlápneš, a pořád to mrskáš buď v klopence, nebo na skok. Dole je teď celkem MEGA transfer, kterej nemá chybu. Korejtko je bomba.

2912.jpg

Nějak si to projíždím, jsem tak vymotanej, že než se trefím na poslední skok, trvá mi to asi 3 jízdy. Naštěstí mě alkohol pomalu opouští, a začíná to bejt "celkem" ready. 

Na startovece je 36 lidí, což je slušné. Startuje se v přátelské atmosféře, jdu na to jako pátej, 5 sekund před startem mi Cruzo zpívá do ouška písničku z HTFriends, muahah, a já to mrskám, a už sem dole. Ha! A další Andy, netrefil se na skok, hehehhe, a další a další. Hodně dobře Schwara, ty jo, Trens nejvejš, hele. Je tu jeden stop stav – od kluků z Nejdku s někdo vykloubil loket, uf, to nedobré. Do nemocnine, pod narkózu, rovnat, jej. 

2518.jpg

A jedem druhé kolo. Už fakt nemůžu, celkově to pojímám dnes freeridově, ani nemám chránítka, ambice odešly a neurobunkama při včerejší kalbě. Stojíme na startu s Andym. Ríkám mu, pojď, dáme nějakou šou pro lidi. Pojedeš hned za mnou, a budeš na mě řvát, že mě zabiješ a tak, a já budu řvát pomóc, pomóc, a budu se a tebe vohlížet. Co ty na to? Andy že jo, ať to ještě nějak před startem vyšperkuju.

30 sekund do startu. Mám zaplou helmu, brejle, jsem nacvaklej, otáčím se na Andyho (má startovat hned po mě) a povídám.

"hey, Andy, víš co je super? Dole, vždycky když dojedu, tak se chvíli muckám s tvojí holkou, říkala, že je super že jedu před tebou, že na sebe máme chvíli čas ! " 

"Cože?"

"No jo, je to tak. Když vona je fakt sladká. Já chtěl abys to věděl, prostě, sme kámoši, ne?"

Mezitím lidi už fakt čumí, za 10 sekund start,9,8…

Andy : "Já tě zabiju. Si děláš prdel, ne? " 

"Dyť jsme kamarádi, je sladká" 

5,4,3…

"Zabiju tě"

2,1,start….

Špurt jak kráva, a Andy vyráží hned za mnou, řve na mě "zabiju tě, zabiju vás voba tohle ne" a tak podobně, hrozně jí solíme, při skokách se na něj votáčím kde je, řvu pomóc pomóc, on kousek za mnou, "zabiju tě, ty hajzlééé…"

Takhle letíme až do cíle, polety pro diváky a mega transfer, poslední pomóc a jsem v cíli. Fakt hrozná prdel, smějeme se tu, no není nad takovýhle zakončení dne… Lidi pak říkali, že sme vylítli z votáčky, já pomóc, Andy řve, prej fakt prdel… 

309.jpg

No a je konec. Ještě exhibice na skoku, kde ze svého trikového repertoáru vytahuju skok "Heiník" což je v přeneseném smyslu přeďák jak kráva. Kluci dávaj suicidy, Cruzo nohy a tak, a tím jasně vyhrává šáno za best trick. Jde se vyhlašovat. Pupák 4. Letěl jak kráva. 3 Jouda na půjčeným. 2. já, ty voe, cože? Tak děkuju Andymu, že mě tak hnal..hehe. Vítězí Schwara. Čistota, styl, nejlíp on.

2221.jpg

1. 39 Schwarz Pavel Banshee, EZEKIEL 0:34:33
2. 7 Cheníček Martin 720, Horsefeathers, RB 0:34:96
3. 23 Joza Richard Norco bikes 0:35:09
4. 15 Linhart Roman DH Racing Team 0:35:13
5. 33 Knap Jiří HARO Katmar team 0:35:27
6. 4 Pešek Bohumil Bikerz Volyně 0:35:80
7. 28 Stoklasa Vít ET BIKEZ 0:36:09
8. 25 Hubač Jiří Horsefeathers 0:36:15
9. 21 Kříž Jan 720 0:36:75
10. 11 Pádecký Jakub Tech.služby Strakonice 0:36:80
11. 5 Bártík Petr Bikerz Volyně 0:36:89
12. 26 Fiala Karel - 0:36:98
13. 1 Hanuš Dušan Bikerz Volyně 0:36:99
14. 2 Prener Petr FRbikes.cz 0:37:58
15. 32 Hájíček Zdeněk FRbikes.cz 0:37:70
16. 44 Meduna Jan - 0:37:70
17. 12 Vincík Václav Tech.sluÄľby Strakonice 0:37:90
18. 6 Šrail Filip RB 0:38:30
19. 13 Sosna Václav Leader Fox 0:38:60
20. 34 Jirásko Štěpán - 0:38:80
21. 37 Jánský František Rusty 0:39:17
22. 41 Moravec Michal da-li-da.cz 0:39:40
23. 36 Slavis Denis - 0:39:58
24. 35 Kočí Filip Bikerz Volyně 0:39:71
25. 45 Bečvář Martin bez řetězu 0:40:40
26. 40 Kabela Jan - 0:40:64
27. 38 Mašek Libor - 0:41:80
28. 17 Novotný Marcel Tech.služby Strakonice 0:42:02
29. 20 Bukal Lukáš Rodiče 0:42:13
30. 27 Berka Antonín - 0:42:18
31. 31 Broz Radek ET BIKEZ 0:42:46
32. 29 Horák Tomáš ET BIKEZ 0:43:65
33. 30 Broz David ET BIKEZ 0:43:96
34. 43 Pechlát Jakub - 0:44:55
35. 8 Anderle David Norco bikes 0:49:83
36. 19 Souček Richard - -

Tak a uf, je to za náma. Nejvíc si libujem s Cruzem, že se nám opět nic nestalo. Cruzo říká, že už ho to nebaví, že i třeba spadne, a nic si neudělá. Prostě že by jsme konečně začali umět jezdit? No nevím…

Závěrem bych chtěl poděkovat celý partě, co tohle dala do kupy, sponzorům za ceny, a hlavně lidem co přijeli, a  udělali tuhle super atmosféru, po celý víkend. 

Děkuji moc!

2418.jpg

 

Další fotky budou co nevidět…  

2135.jpg

4102.jpg

576.jpg

663.jpg

942.jpg

846.jpg

1041.jpg

1238.jpg

1333.jpg

1433.jpg

1531.jpg

1625.jpg

1724.jpg

1824.jpg

2319.jpg

2017.jpg

1923.jpg

2616.jpg

2713.jpg

2813.jpg

3116.jpg

3217.jpg

3316.jpg

3415.jpg

3713.jpg

3812.jpg

3910.jpg

405.jpg

4213.jpg

4412.jpg

 4512.jpg

4810.jpg

4910.jpg

5510.jpg

5610.jpg

577.jpg

584.jpg

592.jpg

602.jpg

6410.jpg

5112.jpg

5212.jpg

5311.jpg

5410.jpg

 

 

 

17 komentářů pod “Da-li-da camp 06”

  1. JohnLee

    pekny pekny

  2. Bart

    prdél!!

  3. Keli

    nice

  4. Radek / etbikez.com

    http://etbikez.com/index.php/2006/09/04/da-li-da-camp-06-strunkovicke-korytko-obrazem/

    http://etbikez.com/index.php/2006/09/04/da-li-da-camp-06-zlo-shore-obrazem/

  5. Wintel

    Jojo, bylo to super. Jen kdyby v noci nepršela ta tráva :))). Zase ale, kdo má doma kupku sena na kolečkách ;).

  6. Frenk

    Pěkný to report ! akce super ,smůly taky dost -Moc se mi líbylo!! Jinak gratulece Čárysovi za druhý místa :)

  7. Čárys

    THX za gratulaci, a jinak se omlouvam klukum Stokladum ze si porad pletu vase prezdivky. Jste na me moc velký.

  8. manas tomek

    no tak to vypadá na opravdovou zábavu:-)dobře vy!

  9. hroch

    zdar to jsem nebyl ja to byl mmuj dvojnik on o vikendu hrozne radil!!!!!

  10. shimano

    dobrý jaxvině!

  11. Čárys

    Hroch je nejvíc :)

  12. rajtyš

    MX Kojc je nejvíc! hi hi hi

  13. jose

    smutek…nakonec z financnich duvodu jen trebic..skoda. snad pristi rok

  14. Dudák

    “tech. služby Strakonice” :-D … áách to byla nádherná doba =)

  15. Kuba Pubal

    snad jen jedno velky aaaach….. krasnej vejlet do minulosti :)

  16. MP

    Ta fotka z Monínce do toho reportu z 2006 taky patří? :)

  17. Andy

    MP: Jasně – Monínec byl nadčasovej.. připravujeme článek o Monínci tak se těšte.. ;)

Komentář: