Jihočeský pohoštění – Sobík

DSC_0041~1

A jak vypadalo to jihočeský pohoštění nejen pro Maaru, ale i pro spoustu dalších, co přijali pozvání a sjeli se, aby prolítali nejednu lokalitu? Tak o další cestě z města pár slov uvnitř..

 

Sic jsem měl na víkend dorazit na jih s panem Tobiášem, neb na mě vyšla víkendová hlídací služba. Tyto moje plány však byly přeblity pátečním stavem mojeho potomka. Ano, bylo mu tak blbě, že hodil asi pětkát šavli (takže v tý předchozí větě opravdu není překlep) a tak sem s ním musel zůstat doma. Zase hezky v pátek to auto vybalim, sednu si na gauč, votevřu pivo a pustim fotbal. No tak kecam, no.. ale můj plán na víkend se tím radikálně změnil.

Je sobota ráno, mladej už je lepší, tak jdem na chvíli ven, ale jak vidim sunshine-bluesky, chci zas konečně držet řídítka v ruce, až se mě z toho potěj dlaně. A pak, v poledne, když mě mladej začíná skákat pohlavě (evidentně se mu ulevilo), přichází babička a že na chvíli pohlídá. To je šance jakou by nemoh nenechal uniknout ani uplacenej brankář první ligy a tak prchám ze dveří, oblečen v kůži s batohem na zádech a rozhodnutím, že aspon pofotim pár skoků v Sobíku. Skáču na motorku a už jí sypu z phy ven. Levá, pravá, plyn a už brzdim v Sobíku.

Tam na louce pod skokama už nasázeno aut jak před obchodákem se slevama v pátek odpoledne. Rozjíždí se tu slušná session a je tu snad něco přes 20 jezdců a něco málo doprovodů. No metal. Lítaj se všemožný komba z lajny do lajny, jezdí se vláčky a lidi se hecujou. Přijelo sem fakt dost bikerů a od lidí co choděj po louce kolem venčit psy padaj hlášky: o nějakym sletu, festivalu apod. No je tu fakt plno a tak lítam kolem a cvakám tu legraci.

Nicméně hodina mojí práce je sakra drahá a tak když částce z faktury zvoní hrana, beru zase čáru směr Praha.

Tak jako projel jsem se, to jo. Dokonce se mě asi třikrát i dlaně spotili, ale že jsem přišel o to co následovalo po ježdění, tak to mě vážně mrzí. Jestli to totiž tady zavánělo rozjíždějícím se festivalem, tak následný přesun a to co se dělo u Čáryse v lese byla BIG party se vší parádou!

Ale o tom psát nic nebudu. Já tam nebyl..

Ale vy se to dozvíte už zítřejším vydání, našeho 720 bulvárního zpravodaje.

-a-

 

..a pár fotek z tý březnový dvacetistupnový soboty zde:

 

3 komentářů pod “Jihočeský pohoštění – Sobík”

  1. Štěpán

    Moc pěkný fotony a výbornej pojezd!

  2. Čárys

    TVL Andy, ty sem dáš celej ten muj zátuh v sekačce ? Mno díky, díky : )

  3. tomaass

    Fotografka hodně dobrá!!!

Komentář: