Monínec, ČP DH, Bikepark a PelMel okolo kol.

IMG_3581~1

Inu,
tak jako co teda s tím Moníncem ?
Co teda s tou kompletní načatou sezonou ? Budeme jezdit, budeme ?
Co se děje na jihu, a bude teda ČP DH na Monínu ?

Hmmmmm…vše okolo kol a pelmel z české scény bikové se zákulisními informacemi o tom, kdo je kretén, kdo je srdcař, a kdo je blbej….vše vevnitř.

Takže, jako, ano.

Víte, jaká je odpověď na tajemství vesmíru ?
HM…

Tak vám něco z toho poodkreji.

RB bikepark Monínec, což je asi to, co všechny nejvíce zajímá, bude opět o něco lepší a větší.
Jardovi a celému areálu se nepovedla zima, jak asi mnozí tuší, a tak to s financema bude velice nahnuté. Naštěstí přišel strejda Čárys, a řek si, proč to celé nazatopit z vlastní kapsy, s tím, že si to pak ze zisku po ČP vezmu zpět ? A řekl to strejdovi Vlkovi, mladým puškám z Votic, a všichni dali do placu svoje ukrajinský pracky.

Bláhové, myslíte ? Ale ne…po ČP zbyde peněz…z toho se mi moje cca 30 tisícová investice do bikeparku určitě zalepí. : )

Takže tím jsem přednesl co bude – a to : BIKEPARK BUDE.

Bude jakej ? Mno bude přeci macatější ! Dneska jsme objednali bagr, v pátek Vlčák i přes to že má zlomený čerstvě dva prsty na ruce byl v lese, vyrubal 3,5 kubíku kulatiny, vynosil, my jsme pak společně došli pomést trať a Andy s Vlkem kopali o víkendové sobotě.

Co bude za novinky ? Můžete se těšit opět na nové klopenky, protože ty staré trochu nesedly a tak je předěláme. Nejsme bozi, třeba se to zase nepovede, tak držte hubu. : )

Mno, pak přibyde nový gaponec, vedle rock garden, předěláme nějaký nájezdy lávek, a udělaj se WALLRIDY, který vymyslel Vlk a já, a jeden step up kterej vymyslel Máára z Kanady, jako aby tu taky něco zanechal.
Dole budou našejplý dirty, snad teda. Hlínu zatím nemáme, Bagr ladíme nemáme, ale máme chuť zase jezdit, a vás hostit. Posnažíme se, jo ?

Tak toliko bikepark. Cena zůstane opět na 250,- na den, což je uplná láce a my za to nic nechceme. Berem si dovči, lítáme s lopatama, a jen by jsme chtěli, aby jste k nám jezdili, a v co největším počtu – potřebujem přinýst pro Jardu nějaký prachy, aby nám to na léto taky třeba nedejbože nezavřel…což se po prosušené zimě klidně mohlo, nebo může stát.

Inu, toliko my a naš work. Na víkend přijede bagr, přijedete ? Práce = permice free !!!

——————————————————-
ZÁVODY !
A pak jsem dostal úkol udělat tu opět CP DH.
Jelikož mám enormní zájem na tom, aby nám opět vydělal tunu prachů, protože potřebuju, aby se nám vrátily investice do bikeparku, tak tu ČPDH opět uspořádáme.

Jasně, svaz jedná jak banda mafiánů, ale co, pro svaz to neděláme, ne, děláme to pro vás.
Jo, POČKEJTE, vy to tu vlastně nechcete, protože nemáme pořádnej kopec…a jo, vlastně.
Hm, tak jo, mno, tak kdo to tu vlastně chce ?

Nikdo, co…ale my to asi pro vás stejně vymyslíme, jo ? Protože přeci potřebujem vydělat ty prachy, a je pak taky super to celý jít postavit znova – dává nám to mnoho možností jak vylepšit bikeparky po připomínkách předních DH jezdců – rozmrdání víkendem českého poháru nám tu šanci bezesporu dá ! : )

Well… co dál ?

Dál, je na cestě hlína ke mně do lesa. Už jsem jí i zaplatil, takže bude. Můžete se teda těšit na dirty, pumptrack, protože Vlčák má bagr a vodladí mi to, hehe…takže budete moc  k nám, budete moct k Vlkovi na lávky, a budete moct na Monínec, jak závodit, tak jen tak jezdit na vyhlazený a zábavný trati (díky klukům z Votic, především) a novejch překážkách (díky Vlk). A Jarda nám k tomu pustí lano. Vše je skvělé, což ?

Jasně…a jaká je ta odměna, třeba ?

Třeba když si přijedeš po tomhle všem co jsi zařídil, na svou domácí lokalitu za barákem, na svém pozemku a s dobrým pocitem, (protože to je to jediné, co ti po těhle věcech zbyde) zjistíš, že ti někdo zatímco jsi makal na Monínci, ukradl odpaly k dirtům.

Hm.

Mno nic.

Mám vás moc rád, komunito česká.
Je motivační, něco tady dělat.

A stejně, uděláme.
Navzdory…

Tak se na vás těšíme. A to je pravda. Na bikery, co nezapoměli, že je třeba jezdit pro radost, je jedno na čem, je jedno jakym stylem, hlavně se u toho bavit.

Tak brzičko u nás !

TED víte vše.

Monínec krew a slzy CREW.

 

 

 

 

 

23 komentářů pod “Monínec, ČP DH, Bikepark a PelMel okolo kol.”

  1. staroch

    musim uznat , ze velkej respekt, fakt obdivuju lidi co dneska neco delaj pro druhy a pro nejakou komunitu , skoda ze takovejch lidi jako Carys neni vic

  2. Manas TL

    Kloubouk dolu. Dekuju. Davas mi motivaci zas a znovu zacinat :-)

  3. tomaass

    Já jsem myslel, že Ty jsi byl ten první, kdo byl aby pro aby ČP padnul. Nerozumím tomu. Ale kluci na lanovce tuhle říkali, že je tam kategorie open a nemusím mít licenci, to se mi líbí!

  4. Čárys

    4: tomaass : Jsme postaveni před lehké rozhdování : “Bud udeláme CPDH, nebo zavřeme na sezonu celej areál protože nebude na provoz.”

    Další otázky ?

    Nenechám zavřít bikepark, kterej jsme budovali 6 let.
    Prostě ne.

    A pokud tě napadá, že jsme trochu v tenzi, napadá tě to velice správně : )

  5. lutte

    Díky za tu snahu, ceníme to! Snad letos přijedem víckrát než 2x :)

  6. tomaass

    Čárys: já jsem právě pochopil, že je to sarkazmus s tím čp, tak mi to nešlo do hlavy. jestli je čp něčemu prospěšnej, tak je to jedině dobře!

  7. zvolouš

    Tsyjo…už jenom kvůli podpoře parku bych zvažoval dát si po dlouhý době DHčkový závody :-) Bikros v kalendáři myslim žádnej..mnooo možná by se i mohlo podařit :-)

  8. Čárys

    4: Zvolouš : Super ! Přijed…
    4: tomaass : To je složitější, než to vypadá. A je to na debatu, ne na psaní :)
    Tak třeba někdy, někde…dneska jsem byl například ve Stráži pod Ralskem na dirtech. je to ZLO. Kozákov mám za barákem. Proč ne ?

    Inu, ale ted jedu na jih. Na brigádky.
    Co ten víkend ? Nehlaste se všichni !!!
    : )

  9. tomaass

    Čárys: ve Stráži jsem pod střechou taky marnej, jak to hned kope z rozjezdu, ale ty venkovní jsou boží, zadarmo teda rozhodně nejsou.. :-)

    já jsem včera přijel z Rakouska z posledního snb, probouzím se do reality a těším se domů na kolo, máme spoustu novejch trailů a samozřejmě si vítán, jako vy všichni ostatní! teda jen když nám to nebudete nahrávat na Stravu :-D

  10. Čárys

    Ta Strava…už jí taky mám, a uplěn sem se vyděsil, že mě tam mohou lidi sledovat, tak jsem to snad dokázal skrýt…snad. :)
    Jsem stále nováčem ve světě dotykových technologií, a moje prací v lese zhrublé a prací pod vodou rozmočené prsty nejsou cituplné v ovládání těchto přístrojových novotvarů… :)

  11. raf

    Když nebude úplně hnus, vezmu malýho a přijedem o víkendu přiložit ruku k dílu… Sobota?
    Lana, háky, cepíny, závory… s sebou

  12. Vali

    Respekt tobě, jediný co k tomu dodat, i Vlkovi i všem dalším kolem Monínce!

  13. Maaca

    Postavíme, zas, NAVZDORY! Dík pane, rád přijedu, je to pro mě park s jednou s nejzábavnějších “DH” lajn, která neni zadax, je tam MNOHO stop, což se velice cení, což by mělo bejt i nejlépe v jinejch parcích, kde se jezdí i třeba evropa DH žejo… a co komu nesedlo na klopenkách na louce? Podle mě se povedly, nejsou nejmenší ani největší, ale můžeš v nich řádně pumpnout, což mě třeba na chainlessu velice bavilo a pomohlo i s celkovym časem! Škoda že to mám tak daleko, jinak bych taky přijel na brigádu… Ale i v Příbrami na Padáku, kde je náš srandabikepark, hned vedle za plotem je Poma, kterou se stejně zatim nepodařilo domluvit, a dík tomu, že všichni aktivní lidi, co ten park kdysi postavili, už se v PB moc neukazujou, takže nevim jestli to bude někdy s lanem, ALE, traily jsou, jsou šejplý, je jich tam 2 asi s 10ti možnostma, skoky pro holky i pro hodně hustý kluky, a těch 300m dokopce opravdu neni problém vytlačit… až se tam za pár tejdnů objevim, projedu to, a dám report v jakym je to stavu, kdyby to někoho zajímalo…

    A tobě ještě jednou respekt, že stále neztrácíš energii investovat svuj čas a prostředky do projektu, kterej né každej, co se tam povozí, ocení!

  14. Vlčák

    !!! BAGR DOMLUVEN na sobotu a kdyz bude treba tak i v nedeli !!!

    a co DEMO prijede pomoct s klopenkama, coz???

  15. Čárys

    Tááákže, super.
    Bagr máme, dřeva tři prdele máme, jen jsme tři lidi.

    Co vy ? Přijedete nám někdo pomoct ?
    Milan Suchomel, třeba ?
    Petr Marek ?

    :)))

  16. Petr Heinik

    Doufám, že mezi ty tři nepočítáš i řidiče bagru, to by nás tam opravdu mnoho nebylo.

  17. Vlčák

    Jeste Ondra a Lada z Votic, takze 5 + PH a bagrista.

  18. Čárys

    Super !
    Tak už to začíná vypadat zajímavě.

    Ondra
    Laďa
    Vlk
    Andy
    Tobiáš s lopatičkou
    Petr

    Bagrista.

    Paráda !!!

    PS : Stále bychom ocenili tak 3 – 4 kousky lidiček.

    Demo ?
    Klopenky ?
    Ha ?

  19. Demo

    Kamaradi rad bych pomohl ale o vikendu makam tady u nas na vsi. Kdybyste nevedeli, jak na to, tak mi zavolejte :D

  20. Raf

    Jak uz jsem psal… V sobotu prijedu

  21. Čárys

    bomba !!!
    Díkujeme !

  22. Pospi

    V kolik tam mam bejt ? A mám si něco vzít ?

  23. Čárys

    lopatu a hrabe a v…8 h zaciname, takže kdykoliv…

Komentář: