5 days tripin – 2.část – Geiskopf bikepark…

11118.jpgH, takže se budíme v pátek ráno na parkovišti v Gaiskopu. Středisko toto je již celkem profláklé, takže nemá cenu to tu nějak rozmrdávat…pokud by to nebylo vše jinak. Což je. Takže, jdeme na to…

Co zůstalo naštěstí stejné, je cena za permici. My kupujem na 5 hodin, páč já už ze zkušenosti vím, že dýl jak 5 hodin v kuse tu jezdit nevydržím, celodenka nemá smysl. Takže 21E a jdeme na to. Už cestou nahoru je vidět, že se zde velice budovalo. Především se opravil a celkově předělal freeride. Lávky jsou nový, krásný, je zde step up, překlopky, jemné dropíky, a i sekce s úzkejma lavičkama. Celkově moc dobrý.

c5.jpg

Nu tak si to na rozehřátí dáváme, dole se napojujem na 4xsku, která jediná nedoznala větších změn. Dole končíme klasicky na dirtech, vedle kterejch přibyly eště další tři, taky malý, ale taky celkem dobrý. Dáváme si lávky několikrát, je zde jediná překlopka nad jediným místem kde není úplně bezpečný sletět, samozřejmě tady jdu na držku, co na držku, na záda, přímo do potoka. Andy má záchvat smíchu, plazí se po zemi. Když se teď vidím ani se nedivím. Komix.

2227.jpg

Jdeme na sjezd. Hua. Tak tohle je vidět už z lanovky, že to vede jinudy, a po prvních metrech je to potvrzeno. Sjezd totálně předělanej, samej skok, až si skoro myslím, že to přehnali. Dvojáky, sestupáky, dost. Skoky jsou tak do 5 ti metrů, možná některá lehce delší, ale naskákaný to máme všechno na 1. pokus. Na jednom sestupáku dávám hroznej přestřel, a napadá mě u toho, že závodit tady by asi nebylo úplně lehký.

2520.jpg

Vše bys tlumil, no, nevím. Dopady od skoků jsou zatím velice jemné, snad až bikrosové, skoro žádnej kamen. Však ono se to vymrdá, myslím… Dole jsou i nějaký gapy, tak 2 na 4, i menší, dole ke konci pak slušné mrdky na tvrdky. Celkově – sjezd bomba, ale tak na zaježdění. Na závody moc ne, se tu zabiješ. Ale doporučuju !

1246.jpg

No a jdeme okouknout novej freeride, co se tu teď tvoří. Chvilku na to čumíme jak pulci, páč to není úplně sranda. Každopádně. Trens. Wall do kolma. 15m uzká lávka, tak v 1,5m. Výjezd na 3,5 m lávku, která se zužuje do 10ti cm, končí gapíkem. Svah jak svině. Gap a sjezd. Sekce 4 trailsů, ne dlouhejch ale super, končící simmonsem. Za tím wall o 360 stupnů, ve výstavbě (tady bude mrtvejch). Dál přescesťák s mini šikorým nájezdem. Divno lávka do krutu. Atd atd.

1438.jpg

No zadarmo to není, ani Gaspi např nenaskákal na poprvé všechny trailsy. Márošák dopohody, klasika. 

1046.jpg

Tak to tu tak nějak polítáváme, a kolem 16h jsme totálně mrtvý. Jdeme kempovat, děláme si papů, večer dojíždí copyriders crew Jouda, Dudák, Mav, další lidi z čech, a parkoviště tak totálně ovládáme. Dějou se věci, kluci vozí zapálenej gril v autě, někdo hulí, někdo leje, někdo žere klobásy a večer příjemně utíká… Začíná se ale hlásit únava, a kolem 12h jsem už v limbu..

Sobota. Tak přijíždí Pulpi crew. Je jich tu jak much, snad 10 kousků, jdou točit nějaký to jejich video, takže teamový dresíky a hned na DH. My si dáváme na rozehřátí lávky, pak sjezd. Dole na parkingu vidím Půlpiho auto, tak si tam dávám dvě stickerky. Jdu si dát jízdu. Přijíždím dolů, a vidím dvě osoby freeridového vzezření, kterak z role sámošek jak z toaleťáku sázej jednu vedle druhý, dobrá práce guys. Nechci vidět konec, jedem fotit na FR…

2152.jpg

Fotíme, skáčeme, fakt si to užíváme. Maverick dává úzkou svini, v půlce nepochopitelně odhazuje kolo, a sedá si obkročmo na lávku. Panebože. Plazí se pak po zemi, no komedie.

 1928.jpg

1829.jpg

Jouda dává užovku, já pak taky, ale bez kola. Seskok je easy. Trailsy. Zde skoušíme nějaký comba, no nic moc. Pokračujem na přescesťák. Má kurevsky úzkej nájezd, ani mr. Gaspi či MM to nemaj zadarmo. Důkaz zde. Gaspi se sbírá a Márošák podvádí (vidíte tu ruku na stromě?) Hehe.

946.jpg

No a my s Andym jdem ještě fotit na DH. Dávámě si nějaký poťahy, fakt si to užíváme, sem tam se tu promrská Márošák s Gaspim s kamerou na helmě, točej MRSN 2, a kolem 16h jsme totál mrtvý, dole, kecáme, blbneme, okukujem Drahošovo nový krásný RB, prostě zakončujem tenhle super den.

 4117.jpg

Přesun do Strakonic, jedou s náma dva klucí ze scotu, v plánu je zakončit tohle nedělní FR session na Vodárně, což je lokace mladejch kluků ze Strakonic.  Večer pizza, setkání se starou partou ze strak, hrozný story.. No a to je vše.

Gaiskop nezklamal. Dřív toho tam tolik nebylo, ale ted máš co dělat, aby jsi to za celej den obstojně najezdil. Gais je dobrej, je blízko, a ve spojení s železnou rudou to bude příští rok minimálně jeden jasnej víkend. 

To be continued ! 

590.jpg

2151.jpg

3129.jpg

670.jpg

758.jpg

1046.jpg

850.jpg

1247.jpg

1339.jpg

1536.jpg

1729.jpg

1629.jpg

2022.jpg

2324.jpg

2423.jpg

2715.jpg

3011.jpg

2914.jpg

2815.jpg

3130.jpg

3318.jpg

3417.jpg

3517.jpg

3219.jpg

3615.jpg

3715.jpg

 

DSC03809.jpg

DSC03806.jpg

a12.jpg

b7.jpg

c5.jpg

d4.jpg

e2.jpg

f3.jpg

g1.jpg

h.jpg

 

 

19 komentářů pod “5 days tripin – 2.část – Geiskopf bikepark…”

  1. GrindMaster

    Nedelali jste trosku bordel pri prijezdu do Geisskopfu?:) Zrovna kdyz se mi podarilo na tom sterku ve stanu usnout, tak prijeli nejaky Cesi a delali brajgl jak svine….do rana jsem pak uz nezabral.

  2. Tygr

    no byl sem tady naposled před 4 rokama a už tenkrát to bylo super poježděníčko. po tomhle tuningu je to fakt pecka a minimálně jeden prodlouženej vejkend si tam příští rok dokážu představit…

  3. ddd - andy

    jj, v kombinaci s Zel. Rudou to bude super!

    Strakonice? Bude galerka s chlapeckama? :-D

  4. Maverick

    no bordel byl to se musi a pak byl bordel ráno!!!

  5. Yeah!

    pěkný ježdění jste měli, až na toho mavericka, jeho bych sebou nechtěl, zase se určitě poblil a pochcal jako u nás na závodech. a navíc, je to LAMA, takovejm by měli kola sebrat, a demo 100%

  6. tom

    souhlas s Yeahem. Ten Maverick je ostudou tohoto sportu.Ani se nelze divit, že díky jemu považují ostatní lidi sjezdaře za bezmozky.Maverick je exeplárním případem, kdy selhala funkce rodiny a ze synáčka vyrostl rozmazlenej a nevychovanej spratek. Zasluhoval by přes držku. Jinak opěk pěkně sepsáno Čárys.

  7. Maverick

    ooooooooooooooooooooo jak jste mocnýýýýýýý!!!!!! a ja se kuwa nepochcal jen sem si krapet ublink!!!! sem rád ze me na demo tata pridal ale bohuzel vetsina penez byla moji kapsy!!!ale to nema cenu řešit :-*

  8. Maverick

    tom::: a ty di do šeříku a neměj keci na moji rodinu oukej?? na me klidne ale na moji rodinu ne!!!

  9. Čárys

    4 DDD andy : Jo, udělaám samostatnou galerii. Modelky.sro.cz hadr. dneska nebo zitra to tam naperu. muhahahááá

  10. Dudák ( tech. služby strakonice )

    4:Tom a Yeah – už vás vidim jak mocně a dobře byste dávali ani ne po roce ježdění ! Mave nejezdí skoro ani rok a celkem dává !!! frackové ste vy a Mave je prostě punkáč no !

  11. vita_dbs

    mawe foreva vy kokoti….punx not death….praha…13 g lampy

  12. Grifter

    Maverick hlavne musi kazdy den zit s pocitem, ze…. Goose… uz tu neni…. to neni jednoduche, takze Tome a Yeahu, zamyslete se nad sebou, ano?

  13. thomas

    supr hosi

  14. Havrosh

    Libi se mi Andyho fotky z tech ctyrech Dirt dvojacku. Minulej tejden jsem se tam trapil minimalne 15 minut, nez jsem to vubec naskakal a o nejakym stylu nemohla bejt vubec rec. Jsou to svine kratky, nakopany a hrozne blizko za sebou. Respekt, Andy…

  15. flathead

    Mav je bozi hehe, neserte se do nej! :D

  16. Radek / etbikez.com

    Pulpi ma ty stickerky tak rad!;-) Az ho potkam, zase nejakou na karu dostane :D

  17. ddd - andy

    Havrosh:Oooo dekuji! Nicmene to ja nic, to vsecko fotograf… :-)

  18. manas tomek

    těch lokalit, který bych chtěl vidět je tolik, že snad nebudu dělat nic jínýho než jezdit na tripy….

  19. DD

    min tech nesmyslu ze dreva a vic mx by to chtelo…ale vypada to tam good

Komentář: