Zvlhlá všenorská

FormatFactoryGOPR1651

Po zhruba roční pauze a pózingu s berlema jsem vyrazil do Všenor u Prahy. Minimálně jsem chtěl zkouknou jestli místní Klabzubova jedenáctka neudělala z tratě letiště nebo něco jinýho, po čem by se jim líp kutálel balón..

Naštěstí ne, naopak někdo se o ní začal starat, aspoň teda v horní pasáži z neofíko zdroje možná Rusák, díky Ti a trať mě teda bavila. Sice mokrá, ale žádnej zběsilej motokros, prostě fajn pojezd. Teda ale když jsem to doslova rval po pátý nahoru po svejch, říkal jsem si, že zatím nikoho nenapadlo dole pod tratí udělat zázemí pro bajkery s vývozem, ubytkem, mini servisem atd., vždyť je tam potenciál jak hrom. Ale zamindrákovaná Zdeňka (místní bejvalá hospoda pod tratí) je prostě líná, dokonce byla zavřená a evidentně v likivdaci, asi totiž nenašla pořád toho pravýho. Zajezdil jsem ale s přehledem na pohodu pak ještě i s čuchákem a jak jinak než se z toho mohl vyklubat super fajn den na bajku. Víc takovejch dní pro náš všechny… :)

 

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

4 komentářů pod “Zvlhlá všenorská”

  1. STENDA

    Good ride, se Zdenkou byly vždycky problémy co ja vim

  2. Martin Čárys

    Díky !

  3. MártyDH

    Mám stejnou raketu v bílý barvě a lítá úplně stejně, jak je to možný?:) kolik tam bylo lidí? Vždycky když jedu, je tam narváno!

  4. Honzin

    MártyDH: bílá jako červená, Demo lítá na jistotu. Lidí bylo málo, jen pár a to doslova, ale stálo to za to i v tom dešti, Všenory jsou prostě klasika,tak jen do nich:)

Komentář: