Monínec – Family trail – new look

FormatFactoryDSC_0022

Tak jo – brigáda vypsaná, matroš připravenej, ruce odpočatý a počasí ideální.

A co se naházelo a jak to vypadá?

Tak klik dovnitř..

Cruzo, Žába, VLČáK a já. Toť Monínecká diggers crew pro sobotní den. Nutno podotknout, že Cruzo s Žábou hrabou prakticky pokaždý když na Monín jedou, ale dnes to bylo prostě vypsaný na celej den a plány byly daný. Na většině z dýlky Family trailu byla navozená prosívka, ale pořád to bylo na hromadách a tak není už nic jednoduššího než to prostě jen po trati rozházet a může se jezdit.

Jenže ono toho nebylo zrovna málo. Tuna sem, tuna tam, tuna kam se podívám.  Nastupujem teda hend od rána na trať a zatím co já jdu házet, tak Cruzo s Žábou předlávají prvn rovinku pod lanem, protže tam prostě jen člověk dostal speed a nic se nedělo. Navíc to má bejt “family” a tohle bylo spíše “in dust we trust”.

Takže na první dlouhý rovince tak klucí dali vzniknout čtyřem novejm klopkám, který si sice ještě musej sednout a zase se do nich musí navozit prosívka, ale bude z toho tak rozhodně zábavnější úsek, než byl do teď.

Na zbylý části trati se teda realizuju já s Vlčákem a rozhazujem jak můžem. Je to sice ještě sypký, ale na dnešek tedy na středu) tam kluci jednou znova pořádně to strojově udusaj. To by nebylo, abysme z toho tu bikrosku nakonec neudělali všude! Muhahaha…

Tak taková zatím situce na Family a o víkednu bysme to už zas otevřeli..

 

-a-

 

2 komentářů pod “Monínec – Family trail – new look”

  1. Sláva

    Vypadá to parádně a mrzí mě, že sem nemohl přiložit ruku k dílu. Nedostanu se tam teď ani zajezdit, což mě po pravdě mrzí ještě víc :-(

  2. Andy

    Tak snad se tam brzy dostaneš alespoň na to ježdění – práce tam totiž bude kdykoliv ještě dost.. ;)

Komentář: