Středa – novej trail třeba!

FormatFactoryvlc2017-07-02-22h00m03s033

V půlce týdne, kdy už bylo počítače a podobných pracovních věcí až po kokot, podařilo se mě vypadnout z práce na výjezdní zasedání. A nebylo to výjezdní zasedání pracovní, ale tak nějak bikový..

Prostě ve středu jsme měli s dalšíma pár lidma na Monínci sraz, aby se zase trochu otevřel potenciál, kterej tenhle kopec v sobě skrývá. Teda nenasypem ho, to je jasný, ale co kdyby se zasekla do svahu opět lžíce bagru a udělal se úplně novej trail? HA? CO? JO? V hospodě se nás teda schází nějakejch 10 kousků a s velmi jasnou myšlenkou se ladí jak by to vše mohlo vypadat.

Primárně můžu prozradit, že by to nemělo bejt žádný hustopeklo, ale spíš naopak. Prostě very, ale very easy trail z kopce dolů tak, aby právě malý ratolesti nebo úplný začátečníci byly schopní kopec sjet a nepotkávaly se s aktuálníma tratěma v bikeparku.

Začátek bude nejspíš o trochu níž (vynechá se i sjezd vedle horního gapu) a pak se to bude valit při pohledu z kopce po pravý straně, až k přemostění, kde i dojezd bude po pravý straně a konečně by se měl využít i ten tunel co je tam na zimu. Víc asi prozrazovat netřeba, ale paspoň naťuknu, že u jednání byl Pepa Dressler a že padaly termíny letošního léta a tak si myslím, že je na co se těšit. Takže zůstaňte natuněný – další zprávy budou následovat..

-a-

1 komentář pod “Středa – novej trail třeba!”

  1. Čárys

    N. E. J. L. E. P. Š. Í.
    !!!

Komentář: