Neleží to ladem..

FormatFactoryIMG_2075

To že sezona se sice blíží pomalu ke konci, neznamená, že ten Monínec necháme ležet ladem. Takže trochu toho updatu uvnitř..

V průběhu sezony, se tak nějak v lese kolem wollridů sice prokácel les, ale klády napadaly do tratě a tak se musel opravit nejen tohle místo, ale i pár dalších. Kolem wallridů to ale mělo za následek luxusní nasvětlení tratě, takže i přes to že se tam mísí listnatej s jehličnatym lesem, je tam teď parádně vidět.

Jinak se v průběhu sezony toho moc nestalo, snad je vyskákali občas nějaký prkna, co Vlčák nabouchal zpět, nebo vyměnil, ale nejvíc práce bylo a je stejně vždycky nahoře na louce.

Tam je těch oprav vždycky mraky, protože ač sice říká, že projet klopku umí snad každej, tak probrzdit, jí umí všichni a když se k tomu přidá trochu vody, je o zábavu s lopatou postaráno.

Rolety se tam na hlíně tvořej pak se stejnou lehkostí jak vlny na Orlíku po průjezdu parníku. Nicméně i na tohle jsme myslím byli letos připravený a pokud nemohli přijet Honza a Adam z Looseriders, dorazil Vlk nebo já.

Sezona samozřejmě ještě nekončí, ale až tomu tak bude, je jasný, že CHAINLESS a WHIPcontest pro vás opět bude připravenej se vší parádou. A myslím, že na novejch lavicích se fakt máme na co těšit..

-a-

2 komentářů pod “Neleží to ladem..”

  1. Čárys

    Bozi !!’
    A kdy tahle paráda bude ?
    Mno ?
    A plakat ma udělat Martin jo ?

  2. Andy

    No vypadá to na 7.10. konec sezony, vydám první info do pátku.. ;)

    A kdyby se ti chtělo, plágo prosím.. budu rád to nepopírám.. :)

Komentář: