Forest family + DH?

50713179_2567873456562862_6712755385083625472_n

Normálně tu jiný brandy nejedem, ale když se někdo na DH kole prohání ve sněhu po Monínci a přejede mě u toho málem špičky lyží, obočí mě vyskočilo jak tomu chlápkovi co mu nad barákem vlály jeho červený trenky.

Takže vo co tady k sakru jde?

Matouš Matějů vysvětlí uvnitř..

Tohle video a celkově spolupráce vznikla vlastně náhodou, když jsme se potkali na párty s kamarádem co zná kluky z Forest Family ( Táborská značka oblečení ) a že shání sjezdaře pro videa a propagaci oblečení. Slovo dalo slovo, pivo dalo rozum a bylo dohodnuto.

 

Hned na začátek bych se rád omluvil panu Němečkovi že jsme nedorazili ráno jak jsme byly domluveni. ( máte u mě za to láhev něčeho dobrého! ) ale pak to začalo.. Natáčení na sjezdovce? Velká sranda! Ale i velice nebezpečná sranda, hlavně pro okolní lyžaře, ale dávali jsme si bacha a klaplo to bez pádů. V lese už to potom bylo “klidnější”, ačkoliv uježdenej, zmrzlej sníh mi trochu hrůzu naháněl ( hlavně na dřevěnejch lávkách a dropech kde jsem musel šlapat až do hrany abych to vůbec doletěl )…  :) jinak pak probíhalo takovýto klasický natáčení. každá pasáž nejmíň 4x a pěkně na tlačenku. Nejaký pauzičky, nějakej scénář za pochodu a podobně. Každopádně natáčení mě s klukama moc bavilo, Robin Stiebler zachycoval parádní detaily a Richard Stiebler ( o kterém jsem po natáčení zjistil ze točí i pro Škoda Motorsports ) nás tak nějak korigoval a měl hlavní kameru + drona. Za behind the scenes fotky vděčíme Vojtovi Frouzovi. Já díky celý Forest Family crew za super den natáčení, panu Němečkovi za ochotu a svolení všeho co jsme chtěli a v neposlední řádě musím poděkovat i krásnýmu počasí které vyšlo úplně luxusně.

Jinak můžete sledovat na Facebooku Forest Family pro nejnovější info ohledně nové kolekce která bude opět dělaná pečlivým sítotiskem.

Komu to nepojede odkaz zde: youtube

 

Komentář: