Karbonovej napínák Shaman s krytkou – otestováno…

6116.jpgTak jsem vytáhnul DHčko do většího bahínka, abych otestoval, zda ta krytka na Shaman napínáku fakt funguje… rozuzlení uvnitř…


Tak a co napsat. Hobloval jsem to tam asi dvě hodiny. Bylo lehce bahnivo, do toho taková ta mokrá lesní směs, plná jehličí a sem tam louže a bahínko. Prostě ideál.

2246.jpg

Napínák chodí dobře. Chce ho to nacpat co nejblíž k rámu, aby se opřel, jinak má tendenci se lehce kroutit, a vydávat u šlapání  takový ty divný zvuky (chroust chroust chroust , což nemám rád. Na Dragsteru se opře o rám velkou plochou, a je to ready. Párkrát jsem na tom nedoskočil double, jednou jsem ho posadil přesně na kozu, a napínák drží. Snad tedy ten karbon vydrží.

4162.jpg

Po 2h nebylo znát zanesení pastorků, snad jen minimálně, ale to podle mě bylo od projíždění zatáček smykem. Předek to teda bralo neskutečně. Doma jsem to prohnal hadicí, jen zlehka, a pro jistotu odmontoval krytku, abych se podíval, jakej bordel tam zbyl. A nebylo tam nic.

3184.jpg

Takže, dobrá práce Martine, a všem doporučuju. (s mojí smůlou ho zejtra rozstřelím, je mi to jasný, hehe)

Tak hybaj do lesa, je tak krásně !  

9 komentářů pod “Karbonovej napínák Shaman s krytkou – otestováno…”

  1. Tůra

    morokros

  2. maverick82

    já jsem poslechl radu staršího a ven jsem vyjel… sice jen na chvíli, pač škola volá, ale aspoĹ? tak :)

  3. vargic05

    jo to tak uz nikdy nejedu bral jsem sebou strom a on se nechtel hnout!!!!!!!!!

  4. Kubajs z hejnic

    Koukam ze jsis koupil dozadu poradnej rafek :D :)

  5. Radek / etbikez.com

    Double Track? To je vyplneny olovem, ne?;-) Jinak ti stejne neverim, ze se to nezasere – pokud to dostaneš fakt do fest bláta (pamatuješ na Norco Campu nad “Boubínem” ty koleje od harvestru, jak jsme to tam tlačili? Jak se zapadalo po kotníky? Tohle je bláto!;-) ), tak se to zasrat prostě musí… No, testuj dál;-)

  6. Grifter

    komerce!!! lzi!!!! martin+martin relationship/homosexualita, byznys je buzzniss… ja uz na ty rekta x necucim, a uz fakt nepiju, fakt ne…. !!!

  7. Čárys

    ve čtvrt na dvě v noci je to dost ! :)

  8. Grifter

    mel bych se nad sebou zamyslet

  9. Čárys

    :)

Komentář: