Víkend jakej byl – Čerčany, Všenory, motokáry, stěna…

2279.jpgTááákže, vejkend sliboval nádherný počasí, akorát na to že je duben, je trošku chladněji, ale co, to jde. Tak jsme s Dušánkem vyrazili na dva dny za kvalitním vyžitím…


…vodpálili jsme to v sobotu dopoledne, směrem Praha, cestou že se stavíme v Čerčanech, máme to při cestě, proč ne. Celou cestu zle fouká, a po příjezdu do Čerčan zjišťujeme,  že kombinace větru : proťák plus pravej bočák v nárazovejch nepravidelnejch intervalech v kombinaci s lehce měkkým povrchem není to pravé ořechové.

2624.jpg

Nicméně i tak vytahujeme kola a sázíme tam krásné vytuhláky. Nakonec dáváme hlavně lajnu skočík, trenfer náskok na wall a dřevěnej skoky do klopky a další skejtovej wall. Děláme i asi 3 fotky, vítr fouká čím dál tím víc, a dušnana to pěkně sfoukává mimo dopad, a háže luskusní krysičku. Balíme to, a  frčíme směrem všenory, připravit si trať na zítřek a procvičit techniku s Petrem.

2820.jpg

2917.jpg  2721.jpg       

Ve Všenorech jsme v 13h, je tu Pádlista, Zvolouš. Renča, a kluk (zapoměl jsem jméno). Dále přijíždí Andy na Xcčku, zvíře jedno, a my jdeme nahoru vyhrabat to listí. Zde Petr na Převodovce, má krásný rozkládací hrábě, no paráda. Hrabem asi hodinku, jedem pro kola, a začíná tréning.

2279.jpg

Tuhle jsem tak přemýšlel nad svým ježděním, a po zjištění že je to fakt katastrofa, mi Petr řekl, že by jsme to mohli probrat a něco opravit. Tak jsme na sklonku tohodle dne šli na to. Petr nám vybral 3 zatáčky, každou jinou, zavřenou, na kořenech odkloněnou a poslední hodně rychlou, a šli jsme na to.

No teda pánové a dámy, dělám všechno špatně. Nájezd blbě, těžiště blbě, ze zatáčky blbě. Klopím blbě, jsem zatuhlej, a celkově bych se na to měl asi vysrat, no to jen tak na okraj. Samozřejmě jezdím blbou stopu, podotýkám. Petr nás točí na video, pokaždým projetí zatáčky nás opět posílá nahoru, je to tréning jak má být.

Např zatáčky v podání nás tří.

1840.jpg  1938.jpg  1742.jpg

Sice to jezdíme furt na prd, ale už po hodince cítím že je to trošku lepší – není to asi moc vidět, ale mín se s tím peru, a jede se mi líp. V poslední (tý rychlý) zatáčce nám Petr bere motivaci strašným motocrossovým průjezdem, a my cítíme, že je naše ježdění v prdeli :)

2331.jpg

2430.jpg   2032.jpg  21104.jpg   

Každopádně moc děkujeme, Petře, bylo to super, teď na to jen myslet, a zkusit se posunout někam jinam, tím myslím jako vejš, hihi. Účet nám pošli, proplatíme. Děkujem.

A balíme to, páč už je vidět velikej prd. V lese tma, a tak nastává přesun směr Praha. Andy, naše pusinka nás ubytovává, a jedem směrem Localblok na stěnku. Zde se scházíme v klasickém Dh složení, Petr a jeho kolega Martin, Andy já Dušan a Filip. 

1642.jpg

Dělám klukům cesty, docela jim to jde, Petr klasicky nemágluje, ale i tak dává, Andy se mi zdá vylepšil, a Dušan leze fakt dobře, na to jak je malinkej. Já dávám ten kamen jak je u vchodu, ze strany na stranu, a jsem docela vyřízenej – zadarmo teda není. 

11152.jpg

Jdeme dozadu do bazénu, kde Petr skáče gap, a my vytváříme opět cestu. Po stěne, na lano, vyšplhat po laně a na stěnu, a slézt dolů – není zadarmo, dává to jen pár lidí. Nakonec už v totálním vysílení vymejšlíme cestu jen kolem stropu po nejvyšších chytech, což pro vysílenost nedává kromě Filipa (přišel pozdějc) nikdo. Pár lidí si docela dává do držky (Andy o lano) a tak to nakonec totálně vyřízený asi po 2h balíme.

7113.jpg

                 
1555.jpg 1470.jpg 13104.jpg 12109.jpg 1079.jpg 982.jpg                   6132.jpg 894.jpg 5156.jpg  4178.jpg 3204.jpg 2278.jpg  

1469.jpg 2525.jpg

Ale den zdaleka nekončí. Jdem žrát, a když je asi 21h, Andy a Filip velí odjezd na motokáry. Motokáry jsou hell. Hala velká jak fotbalovej stadion, samá zatáčka, luksusní betonovej povrch, a celkem rychlý motokáry,  na deset minut 150kč.

Jdem na to všichni, sice se mi moc nechce, ale nakonec jo. Proto taky nemáme žádný fotky, protože jsem jezdil. Motokáry, je to teda věc. V zatáčkách to cečlkem sedí, když to přetáhneš, tak se nic neděje, jde to do smyku, ale drží. Po chvíli se s tím sžívám, sice nejedu žádnou race, ale mám z toho dobrej pocit. Akorát mě po 6ti minutách tak bolej ruce, že se už modlím, aby to zastavili, a já mohl z káry vypadnout. Je to fakt dost, teda.

Celkově motokáry dobrá zábava, ale ten smrad z vejfuků byl v tý nevětraný hale fakt příšernej. Bylo mi z toho blbě eště za hodinu. Cena dobrá, ale když máš doma pitbika, proč chodit na motokáry. 150 kč za benzím projedu tak za 2 týdny, ne za 10 mintu, a můžu klopit a hrabat. Ale na zkoušku – proč ne. 

Totálně znavený přijíždíme v 11h domů, Dušan je čuně a nemeje se, dáváme video a v 1h jsme všichni  v limbu…

31100.jpg

 3014.jpg

Ráno snídaně, mučíme a šikanujem Dušánka, je to super zábava, balíme se a vyrážíme na půl jedenáctou do Všenor. Zde Filip dává k dispozici auto, a vozíme se nahoru, teda Andy nás vozí, díky oběma. Je tu i Drahoš, ten jeho Boxster je fakt parádní, klucí. Najíždíme si techniku nacvičenou včera, dáváme např jízdy bez šlapání, a zde se ukazuje rozdíl, Petr je v půlce asi o 50 metrů přede mnou, a to ho podezdřívám že někde brzdil.

Skáčeme s Petrem ten skok za silnicí, chybí mi do jemna nějaký ten cenťák, ale je třeba to otestovat, vymejšlíme kousek nový tratě, a celkově je to zase o něco větší race. Nakonec Petr testuje gap strašným kraťasem, v další jízdě už do pohody, je teda před tím kolej hluboká jak kráva a šikmá, ale i tak je to v pohodě, lítáme a trať je ke konci dne skoro suchá.

 3717.jpg

No a je tu únava, balíme to kolem půl třetí, čajíky, kecačka, a domluva na středu, má bejt pěkně, kašlem na práci a jedem někam – asi do Krupky, hehe. 

3617.jpg

Celkově silně nabité dva dny velkou pohodou, super tréningem, zábavou a motocrossem. Co víc si přát, když to vše je v dobré společnosti? Snad aby to jaro vydrželo…

Světlou mysl všem. 

3221.jpg

21 komentářů pod “Víkend jakej byl – Čerčany, Všenory, motokáry, stěna…”

  1. shimano

    Kart centrum radotín? :) Chce si to vyjet čas na ty rychlejší mršky…:)

  2. Radek / etbikez.com

    Tak ve středu lezem s váma;-)

  3. Maverick

    t sou sulini taghle se ulejvat z práce:) čárys nechces me napsat na středu omluvenku?? jinak skoda ze sem do toho nesel svama ale hold brno volalo :P

  4. Dave

    radotin je za 200…tip bych i podle toho ze andy bydli v jinonicich ze byly ve starym arealu waltrovky…je to tam fajn, kdyz je kosa tak to jedes cely pod plnym a jen se klouzes ze zatacky do dalsi :D

  5. tomaass

    vy máte život hehe :D

  6. raf

    To Dave: waltrovka je mini… Byly sme v radotine… jinej level, cena stejna jak v Jinonicich…

  7. raf

    to shimano: Joo silnejsi motokary by byly moc dobry, ale furt nam chybej tak 2sec… Andy tedy jednou asi jen 4desetiny… Tak snad jednou :-)

  8. Čárys

    4: RAF : no mě chybělo 15 sekund :) A Dušanovi půl minuty :)

  9. raf

    Čárys: Když jsem na tom jel poprve, tak to u me bylo podobne… Jen Venda hned v prvni jizde docela nakladala :-)) Hold se neboji!

  10. Martin

    Jo moc pěknej report. Hele zejtra otevřeš stěnu ty nebo si mam dojít pro klíče?

  11. honzaS

    já chci taky takovýho trenéééra.. to musi bejt super tohleto!

  12. shimano

    to RAF: já sem na tom stejně…ale viděl sem jednoho z těch typů co tam dělaj mechaniky a ten tam tu pomalu mrdku kroutil takovým stylem, že ten čas udělat určitě jde…ale bude to stát dost tréninku=prachů, no…:)

  13. Los tomanos (Pózink crew)

    Carys: hehe dobrej reportik, sem rad ze jsi pouzil moje fotky (i kdyz stojej za ho.no) :-)

  14. vondrus

    Hele jak to ted vypada ve Vsenorech…sucho????

  15. zed

    nic proti kluci, ale fak mi nejde do hlavy proč musíte jezdit v čerčanech na bahně. kucí se tam s tim serou jak mezci a pak dycky přijede parta pepíků za mokra a všude jsou vyjetý koleje. přijde mi to toršku divný když je to jejich soukromý….

  16. Mates

    Dejtam plz foto s frantou mrazkem…Plz čárys

  17. Čárys

    4: ZED : Takže, Zede, není to tak dávno, kdy jsem tady na stránkách psal, že je nutné po sobě v Čerčanech vždy uklidit, a zaházet koleje námi vyjeté. My sebou vozíme lopatu, a po sobě uklízíme. Skákali jsme tam jen jednu lajnu, a nezůstala tam ani stopa, tak se do nás nenavážej.

    Mimochodem, jsem o tom mluvil s Kajmanem, a na tomhle systému jsme se domluvili.

    Takže nic proti, ale nic jsme špatně neudělali. Ok?

    4: Los Tomanos : díky za fotky, jak vidíš, tak mi nemáme taky nic moc :)

    4: Mates : jakýho Frantu ? 

  18. kajman

    nic naplat,v tomhle musim dát čárysovi za pravdu, je to sice poprvé, ale přece…..hehe
    když to takhle po sobě uklidí každý, není problém. díky všem lopaťákům…

  19. marsch

    chlapi lezete jak opice :)
    kde v praglu je takle velka stena pls?
    vďaka

  20. Čárys

    Lokalblock je na smíchove. Na andělu. Vedle kostela.

  21. DarthCedr

    A chodíte tam ještě do Lokálu? :-) Pač já tam teď pracuju .-)

Komentář: