Srovnávací testing pitbiků v neděli…

dddd.jpgTakže aby jste si nemysleli, že jsem jen tak planě kecal do větru, tak v neděli proběhne testovačka pitbiků. co za matroš pro vás máme připravené, zčekujte kde ? No kde? No přece uvnitř voe… Klik na co? No na co? No na více, kua. 


Tákže, v neděli proběhne velká srovnávací testovačka pitů kontra motocross na blíže utajené trati na jihu ČR. Testovací matroš bude systematicky ničen několika lidma. Hlavní testovací človík bude dlouhodobej závodník v Enduru Tomáš Marek, alias Manas, že. Dalším bude mladej 14-ti letej kluk, další budu já, a jeden dospělej člověk. 

Matroš ke srovnávacímu testu bude – Husqvarnu čtyřkilo (jako srovnání s velkou motorkou), kontra X2 250, kontra 29 na velkejch kolech, Kontra pit 125 na malejch kolech. Vše kromě Husky je nové, takže opravdovej test. Šetřit to nebudeme.

fff.jpg

Každej ze zúčastněnejch testerů mi pak napíše pocity a dojmy z každýho stroje, zda by pokoupil a co a na co. Prostě  velkej srovnávací test plnej fotek a povídání.

Vystavenej tu bude tak od pondělka za týden – budu teď nějaký ten den mimo. Těšte se, a zůstante naladěni. na nás. A příjemně taky.  

OKI ? 

50 komentářů pod “Srovnávací testing pitbiků v neděli…”

  1. Dave

    Pecka tyhle věci v září si hned 2 s kámošem koupíme…….Motocross

  2. KUbajsz

    kurna, musím přijít na to, kde schrastit 30kapříku :( beeeee

  3. Jirda

    Zdarec tak jak tu pise Dave tak v zari az bude dost many tak se prone chystame jet ale zajimalo by me co je lepsi jestly 29ka na velkejch kolech nebo malejch a jaka je cena kdyz je na velkejch ?

  4. Jirda

    a este bych mel takovou prozbu jestly byste nevyfotil velkou a malou 29ku vedle sebe kdyz jsou samotny tak ty rozdily nejsou moc videt

  5. tomaass

    sakra a mtx trat mam za barakem.. treba jednou…

  6. Ali

    hele tyhle hjundaj hrátky sou šitý přímo na čáryse a manase http://www.youtube.com/watch?v=x-VrzYq56qs&mode=related&search=

  7. Seth

    Ty voe Čarys ty na ten motocross nedas dopustit a ani se ti nedivim je to fakt ………………………………………….No proste MX. to bys mohl zacit prodavat hadry Metal Mulisha nebo uz v nich jedes? Pocitam ze Crusty deamons, Travis and the nitro circus, mas vsechnhy dily. Jesly ne tak vrele doporucuju.

  8. Čárys

    Jen tak upozornění pro všechny ladiče cen – http://720.cz/?p=2872 – úplně dole muj poslední komment.

  9. Čárys

    4: Jirda > počkej si na ten srovnávací test, ne voe… Proč myslíš že to asi jdeme dělat? Ach jo…
    4: seth : Mám vše, je to zlo !

  10. chorontochrontochor

    penízky jsou – malé pošťouchnutí a je v garáži.

  11. Čárys

    Kup jí, kup jí !!!

  12. Jirda

    4:čarys jo jasny chtel sem vedet jen takoveho favorita…. na testik uz se tesim budou nejake vidajka ztoho taky ?

  13. Čárys

    video – to nevím… uvidíme.

  14. maso

    já chci taky testovat=ničit v kolik kde v neděli ve chlístově:)?

  15. Seth

    pro vsechny co nemaj kapry na opravdovej pitbike tak existuje hra na Pc /MX vs. ATV Unleashed kde si na pitbiku muzete zalitat aspon tak jako, Ta hra je fakt MX positiv. a je ta masin jak nasrano ctyrkolky, crosky, buginy, monster trucky, trophy cars, vozitka sand rail a taky offroadovej golfovej vozik, vrtulnik i ledadlo a pozor dokonce i PITBIKE obleceni od vsemoznejch znacek trate sou fakt rachot no je to proste hardcore ale jak mi urcite date vsichni za pravdu tak doopravdy je doopravdy u pocitace jaksi neni adrenalin ledaze by ste si sehnaly kapacku s adrenalinem a zavedly kanilu tak mozna.

  16. xCiNx

    Dobry den ! rad bych se optal kolik vyjde ten Pit X2 – 19/16 250ccm , dekuju !

  17. M@str

    Tak v neděli na trati, škoda že nevim na jaký ale objedu všechny tratě tady na jihu a snad vás najdu :-)

  18. Zdeněk

    Podle posledních informací které mám je na závody dirtbike v Brně 24.3.2007 docela nával, takže ti co chtějí ukázat co umí na těchto podle mně nejlepších strojích pro zábavu, tak ať se co nejdříve přihlasí na http://www.race-mx.cz Seznam jezdců se plní a času čím dál méně. Jestliže někdo víte o tratích ideálních na dirty kde by se dali uspořádat závody, tak mi pošlite kontakt na majitele. Chcete se přece poměřit s konkurencí? Nebo jen tak se vozit? Napište mi názor ať se nesnažím uspořádat závody když o to lidi nemají zájem? Kontakt neuvirt@pkd.cz. Takže čekám na odpovědě. Chci poblahopřát za skvělé stránky a Vaše názory.

  19. DObi

    myslim, ze by “skejtaci” na sojcaku cumeli.. http://www.youtube.com/watch?v=aX7DsFnRDzY

  20. DObi

    haha….fakt jak na sojcaku http://www.youtube.com/watch?v=fhGJuWESiLk&NR

  21. mira b

    Todle je něco provás ZAVODY PITBIKE info na http://www.motoclub milevsko.cz

  22. Zdeněk

    Motory by měly být do konce tohoto týdne v Čechách. Jestli to nevíte tak dne 17.3. se budou konat závody dirtbike v Rudné u Českých Budějovic na speciální dráze pro tento typ motorek se spoustou skoků. Trať jsem viděl a nemá absolutně chybu. Potom 23.- 24.3. bude velké moto show v Brně na výstavišti v hale Z. Třídy 50,65,85,Dirt do 17 let, Dirt 17- smrt a vrcholem bude závod fichtlů a závody mechaniků v pivním slalomu. informace http://www.race-mx.cz. Jednám o dvou závodech ve Slavkově u Brna( květen a listopad). Jestliže se dohodneme tak budou také závody 9.6. v Jílovicích u Třeboně na tamní motokrosové trati při závodech fichtlů. Vloni jsme tam jeli taky a trať je ideální. Jestiže budou nějaké dotazy tak pište na e-mail: neuvirt@pkd.cz Chci zmapovat tratě zde v jižních čechách které jsou ideální pro tento druh strojů a dát dohromady pár závodů. Takže každá informace je vítaná jak o trati tak i o lidech kteří se chtějí bavit. O závodech a vyzkoušených vylepšeních strojů budu průběžně informovat nebo informace pošlu.

  23. Čárys

    4: Zdeněk : Paráda, díky moc !

  24. dave

    Cus hele kdy tu bude ten test?…….uz se strasne tesim…HELL

  25. Čárys

    v pátek, v pátek… možná ve čtvrtek, když to nějak zvládnu.

  26. extreme

    čárys- čest nevíš vo nejakej tratičce na pitbika v jihočeskym kraji.dik

  27. Čárys

    jakákoliv motocrosová trať je gut. To dáš.

  28. extreme

    to čarys-v roudnym sou závody pitbiku asi 17.3 pojedeš

  29. Čárys

    ještě nevím, uvidíme. Zatím jsem vykrešenej. Uvidíme.

  30. Say WOW!!

    Tak co kluci, kde to vázne s tím testem? Už máte dva týdny zpoždění…..

  31. Drack

    Podívejte na toto:http://www.youtube.com/watch?v=ttPwMeWvjPs

  32. extreme

    chlapci tak sem na tom trefil sloup ze železa a urval sem řidítka i se šroubama

  33. Zdeněk

    Tak už je to odskoušený, motor 140 ccm je na světě a žije, funguje dobře, má větší zátah a když razantněji přeřadite bez ubrání plynu tak se pěkně zvedá přední kolo i na 3. Dávají k tomu karburátor který je už slušně odtryskován z výroby. Ještě jsme nešahali na kanáli, až se trochu zajede, ale už nyní vím že udělám jiné výfukové potrubí a koncovku. Pak to bude mazec. Nyní chceme na motoru 125 zkusit vyměnit zapalování a dát magneto které bude mnohem menší a lechčim. Budu informovat. neuvirt@pkd.cz

  34. jan kunc

    ceest vsichni nechcete nekdo koupit pitbike agb21 za 12999 piste na snb.pavel@seznam.cz nebo agb 29 za 21999piste na kunc10@seznam.cz

  35. Zdeněk

    Dne 9.6. budou amatérské závody pitbike při závodech fichtlů v Jilovicích u Třeboně. Jste všichni zváni. Příhlášky zasílejte na neuvirt@pkd.cz co nejdříve abychom vše připravil. Takže se včas přihlašte. Pojede se o pěkné ceny. Připravuji stránky kde budou jen termíny závodů a stránky na upravu těchto strojů. Takže když se něco dozvíte tak pište. Chceme se bavit všichni.

  36. Pavel Kalich Opava

    Mám blbý dotaz na Jana Kunce. A co takhle náhradní díly a servis.
    Kámoš ho od Vás koupil a vy jste ho poslal do prdele když mu po měsíci začla blbnout trojka. Prý ať se naučí řadit. Dík nechci, to si raději připlatim a ušetřím si problémy.

  37. Malcom

    Prodám tento pitbike Sohoo AGB 29,bez záruky ve skvělém stavu za 17000.Je to super stroj, má krásný zvuk, a kdybych nechtěl silniční motorku tak si ji nechám.Bohužel mám finanční tíseň a tenhle mazel musí pryč.Motorka je kompletní,nic nechybí. pište na ICQ 274-316-168, nebo na mail

  38. Zdeněk

    Jestli že ti tě zlobí trojka tak to částečně je v majiteli protože řadí bez spojky. Tento problém se projevuje jak u číňanů tak i u američanů. Jsou tři způsoby jak tento problém vyřešit,
    1) Když je ten stroj tak nový, vyreklamovat.
    2) Když váš prodejce s Váma vyběhne, koupit nový motor, což je dost drahý způsob.
    3) Opravit sám, jestli že jen vypadává rychlost a když je zařazeno, motor necuká tak je jet ohnutá vidlička. Jestli že ale motor cuká tak je smetené soukolí a to je problém. Jestli že kola nejsou moc smetená, dá se jim opravit náběh.
    Hodně štěstí s odstraněním závady.
    neuvirt@pkd.cz

  39. pinzeg

    nejede mi fichtl musím koupit dirt
    bike

  40. Zdeněk

    Pinzeg: napiš v jakém stavu je tvůj Fichtl a jestli má doklady a já bych ho koupil nebo ti dal slevu na nového dirta. neuvirt@pkd.cz Jezdíme kromě závodů dirtu také závody fichtlu a chceme stavět dalšího.

  41. seba

    http://www.best-forums.com/forums/dirtbike/ piste tam vychytavky problemy atd at je to pekne prehledny.

  42. Zdeněk

    Změna!!!
    Dne 25.8.2007 se po dohodě s pořadateli neuskuteční závody pitbike ve Štěpánovicích ale na tratí v Roudné u Českých Budějovic.Tento závod je vypsán jako předpremiéra seriálu Fosbeton cup který připravujeme na rok 2008. Je to závod pro bezlicenční amaterské závodníky kteří si chtějí zazávodit na perfektně upravené trati pro tyto stroje. Drtivá většina strojů bude z činy takže se ničeho nebojte a přijeďte. Přejímka je od 7 do 9 hodin. Veškeré dotazy na tento závod Vám rád odpovím na neuvirt@pkd.cz nebo na 724117360

  43. baworak

    mrkněte na náš web http://www.dirtbike.blog.cz

  44. Zdeněk

    Po posledních závodech které měli velký uspěch jak mezi diváky tak i jezdci, jsme po dohodě s majitelem a firmou FOSBETON rozhodly v Roudné u Českých Budějovic na této speciální pitbajkové dráze uspořádat 22.9.2007 další závod. Takže přejímka bude od 7 do 9 hodin. Od 9 hod se již pojedou tréninky podle rozdělení do skupin a nově i podle věku ve třídách do a nad 19 let. Maximální velikost kol na pitu je 14/12 palců. Pojedou se rozjížďky, semifinále, finále, samozdřejmě i opravné jízdy a velké superfinále. Takže se všichni dostatečně svezete. Připraveny jsou opět věnce a poháry do desátého místa. Prosíme aby jste se přihlásily na tento závod na e-mail neuvirt@pkd.cz nebo fosbeton@fosbeton.cz Všíchni jste zváni.

  45. Zdeněk

    Další závod který pořádá DIRTBIKE a FOSBETON tentokrát na motokrosové trati v Jílovicích u Třeboně. Jelikož se zima pomalinku hlásí o slovo tak je možné že tento závod bude pro letošní rok poslední,takže přijeďte se rozloučit se sezonou. Pojede se ve třídách do a nad 17 let. Přejímka bude do 9,00 hod dne 27.10.2007 Pár fotografii ze závodů v Jílovicích najdete mezi články na dirtbike.cz.

  46. honza

    KDO BY CHTEL KOLEČKO OD MOTORU AŤ NAPÍŠE NA HONZA123123@SEZNAM.CZ POJEDE TO RYCHLEJŠ A NEBUDE TO HNED VYTOČENÝ.
    PASUJE TO NA MOTO SOHOO29 A I JINE.
    A JE TO KVALITNI ZPRACOVANI ZADNEJ ŠIZUNK CINSKEJ

  47. Robert

    Chtěl bych se zeptat někoho kdo vlastní sohoo 29,jestli se na to člověk z výškou 178 a váhou 75 poskládá?Dík za odpověď!

  48. baworak

    robert-100% já má 186cm a v pohodě

  49. Zdeněk

    Už je to tady, byla zahájena registrace do seriálu Fosbeton Cup 2008. Registrovat se můžete na fosbeton@fosbeton.com nebo motovirus@centrum.cz Více info najdete na http://www.dirtbike.cz nebo na http://www.fosbeton.com Pojede se o nové dirty. Pozor, první závod se jede už 12.4.2008

  50. Semi

    Cau,prosim vas muzete nekdo poradit ?? vcera sem si dovez AGB 29 125ccm a zdaj se mi ze mam mekke vidle i pruzinu…zkousel sem dotahnout ae tuhost je furt stejna muze nekdo poradit?? Kdyztak piste na mail,dik moc Semi33@seznam.cz

Komentář: