Soběslav – testing nových lávek

8124.jpgA bylo nebylo, přišla neděle. A s nedělí, krásné počasí, což je věc, která se mi zdá jen tak nebude, nyní. Test soběslavskejch lávek mohl začít…

Dorazil jsem ke Cruzovi ve 12h, a to zvíře je vožralý. Prej dělali ohen, panáky, pivka, Sobík jede. A postalkoholovém deliriu se vine pak celý den, však čtěte dál.
Jedem na lávky. Klucí budovali, mnoho a dobře, a hlavně docela těžký věci. Kompletní lávky, jak si je pamatujete, vzaly za své, a teď je to tu zcela jiný. Větší, užší, kurevský.

1597.jpg

Nejdřív jdeme na jejich DH trac, se rozjet, což je věc ve strašném kopci, s spoustou vraceček. Je to naprosto noblesní, ale strašnej krpál, a vyjít to nahoru je teda HELL. Dáváme to jen jednou, a jdem na ty skoky.

Lávky maj teď víc lajn. Přibyly skoky, větší než byly, hlavně s lávkovejma odrazama a hlína dopadama. Něco je fak dost, ani jsem to nefotil bál jsem se že mi to foťák odmítne. Peklo. Začínáme na takovám asi 3m skočíku, pak hned asi na 5m zasíláček, a kvótry. Zde probíhá první zlo věc.

Cruzo to valí na wollride, naskakuje do něj, ale moc to poklápí, a ty krávo, ve vzduchu bere hlavou strom. V tu chvíli nic nevidí, je mimo, leč se mu voe zapíná autopilot, odjíždí vól seskakuje z něj a odjíždí pryč, a prej v tu chvíli přišel k sobě. Tak zastavuje, sedá si a není vůbec freš. Já toho kluka nechápu.

11176.jpg

Berem motorovku, a ten nebezpečný strom kácíme. Fatalita největší. Strom má tak 15m, a je v blbým náklonu. Aleš řeže, a my stojíme u toho a tlačíme ho směrem od vólu. Začíná padat, ale na nás, mám nasráno, rvem ho vší silou, utéct skoro není kam, a nakonec se nám ho podaří přetlačit, a on padá na druhou stranu. Strašný, hell. Málem jsem se po…..

7147.jpg

Jde se jezdit. I přes neskutečnou měkkost a tím pomalost lesního povrchu, vědom si toho, že si dnes dal jen jednou pořádně přes držku, to Cruzo valí na cca 7m dirt. Musí bejt krátkej, musí. Rube ještě na odrazu, strašně poťahuje do křiváka, a nasazuje takovýho Heiníka, že by na něj mohl být Petr pyšný. Jsme vyděšený, a říkáme mu, ať se na to už dneska vysere. Uznává, že to není dnes ono, a jdeme radši na úzký sviničky, co maj nahoře.

9108.jpg

Tady teda nechápu nic. Před každou zatáčkou si to musíš odhodit, a to dost, jinak no chance. Vůbec to nezvládám, ale Aleš si to ty vole dává s naprostým lidem, to jsem nějak nepochopil. Fakt velkej respect tvejm trialovejm schopnostem na sjezďáku…

4224.jpg

A co dál. Vědomí toho, že dnes fouká jak svině, a že je Cruzo pod vlivem, jedem radši ke mě do Tábora na DH. Cestou vidíme unfall policie versus punto, hehe, dobře si dali. Zkratka přes pole, a už jsme na TANX. Zde kvalita jako vždy, já to tu prostě miluju. Jedu jednu jízdu za Cruzem. Ty voe, letím za ním asi 5m, srovnávám se na skok, když on v tu chvíli udělá myšku a smykem se mu vyhybá. Lekám se, zastavit se nedá, nasazuju koně a čekám že se potkáme. Je to just, stále je předemnou, řvu na něj že je čmelák, ale další skok je tady, a tady ten šílenec dělá naprosto to samý ! Nasazuju druhýho koně, zázrakem se nesrážíme a zastvujeme, myslel jsem v tu chvíli že ho zabiju… muhahahha….

No a neskutečným Freeride threekrosem si to dáváme dolů k hospodě na pivo, pure Fr přes horznej bordel, předháněčky, bočáky, a dole velký kofoly a polívka se šesti (chleby) a tím skončil tenhle báječnej postalkoholovej testing. Do Sobíku se brzy vrázím, muhahhahá, je tam spousta restů jojo. Ale klucí, za vaše stavitelský um smekám. Dobře vy, výkonně, a skvěle.
Tak zase brzy… 

8124.jpg

6168.jpg

5192.jpg

3263.jpg

2360.jpg

10106.jpg

12129.jpg

13122.jpg

21 komentářů pod “Soběslav – testing nových lávek”

  1. Havrosh

    To jsou veci!

  2. manas tomek

    ty voe čárys, ty umíš tejbla, nebo to je fotomontáž?! jinak soběslav dobře oni!

  3. Schwara

    Havrosh: Strasny veci!

  4. manas

    To mi poser holy zada :-)
    Cruzo … muj ty Tondo!

  5. T.H.O.mas

    “řvu na něj že je čmelák” dobře on! :-D… a to triko 720 “alkohol je svině” chci taky :-D

  6. Čárys

    4: Thomas: limited edition 720 oblečení s hesly jako Punks not dead, piss not bad, RB riders do it better, a mnoho dalších bude koncem měsíce k dostání.

    Muhahaháá.

    4: Manas : Tohle je nejvíc co ze sebe vymačkám :)

  7. junior

    dobře čárys…supa report(neruda by se styděl),občas nějaká chybka(komensky by se obracel v hrobe),ale mozna si neco popil nez si to napsal (zeman by mel radost)..takze gut džop! vypada to tam na pekny pojezdeni…kde ze to presne je?

  8. Čárys

    Soběslav. Pro upřesnění si napiš Cruzovi na telefon…

  9. HANY

    PA RA DA!!!

  10. manas tomek

    prej napiš cruzovi na telefon! hehe! jako na pevnou?

  11. jurka

    no prostě pigs :) nechutné asi bych se toho bál :( dobře vy!!!

  12. Manas

    2 MT: proste vezmes obrazek telefonu a napises to na nej, ne? :-)

  13. ddd - andy

    Uz se tam tesim! :-)

  14. Čárys

    4: Andy : Testing sobota? Večer stěna lezení, parkour, salta, později Morovo koncert na dijeridoo a pak spát u mě. Co ty na muj plan ?

  15. ddd - andy

    A chces slyset muj plan? Patek 21:00 odjezd smer Bormio – na tyden – Natural born skier. Stesti nam proste nepreje.. :-(

  16. Čárys

    Ty zlý zlý. A Alice jede taky ?

  17. ddd - andy

    Alice doma.

  18. Čárys

    díky, to je vše, měj se hezky na dovolené.

  19. ddd - andy

    Ach! 8-/

  20. manas tomek

    tak to dorazim taky:-)

  21. prochajda

    nemalej mx!!!

Komentář: