Trip za eMTým do matky měst

15106.jpgHa, taak už jsem konečně doma. Vyzazil jsem zase na 4 dny pryč, tentokrát s Manasem Tomkem a Klauzíkem. Den první, Praha, zde…


Ták jsem doletěl na 12h k RB centru, cestou dvě bouračky, good job.. Jedna – když chlápek v Miličíně čuměl po buchtě a říznul to do dodge před sebou, druhá hned u RB centra kdy jsem vybrzdil červenou a gengstr za mnou s naloženou károu zastavil, a auto co má na káře mu skáče do zadního vokna. Dobře oni !
No, ale doráží MT a jdem něco dělat. Petr s náma nemůže, neboť šel před pár dny na držku na Xcčku, a mokvá mu odřenina, fuj, ale nutno dodat – vyzná se. Prej ho předběhlo zadní kolo na asfaltě. Hm, ten nerozum, ten nerozum, XC je nebezpečnej sport.

4316.jpg

Leč my s MT neleníme, a frčíme to na spot kterej je jak z Utahu, je to kus za Prahou, paráda. Prach, kamínky, a skoky. Je tu docela dost věcí, takový malý dropíky a bočáčky, nic velkého, a pak jeden hodně slušnej gap, kterej má fakt prudkej dopad, a z vodrazu ho ani nevidíš. Není to mega, ale super. Fouká ale vostrej bočák. Manas to jde testnout, abych viděl rychlost. Fouká mu do zad, a on mizís mocným přestřelem kamsi do hloubky. To musím taky zkusit, a jdu na to taky. Mrdám jí na to, radši se neodrážím abych nebyl sfouknut, a krmím hranu. Chce to vejš, tak znova. MT hlídá vítr, stojí u odrazu, a když se přestanou hejbat stromy, mává, jedu, polet, paráda. Je to fakt boží.
Pak je tu mnoho možností, z některejch mám hrůzu jen když mi je Manas ukazuje, co hodlá postavit. Ten přesrokláč je fakt dost ! Dál jdeme na dropa, tak 3m, vlevo stromy, nechce je to trefit. Tak tu děláme foto, a jdeme o kousek dál.

4243.jpg

Zde sérka 3 skoků, komba možná. Dropík, Bočák, Dirt. Na mě je to moc za sebou, nějak mi to nesedí, tak beru foťák, plánujem sérku, (Drop – nohy, Bořák – bočák, Dirt – emerický ruce,) a MT jde na to, drop vykopává nohy, jedna se mu zahákává za strom, drží ho, a on jde na déržku jak malej. Fakt něco. Dobrá práce, hehe. Nakonec do dolaďujeme, a frčíme dál. Tenhle spot je fakt gut, já se vrátím, muhahahahá !

4010.jpg

Jedem do Roztok. Zde tuna dirtů, a taky tuna lidí. Je tu snad 20 kluků, nějak jsme zapoměli že nemaj školu… Už je tu i Kaluzík, a tak se vítáme, růžně pořvávámě, a děláme dobré jméno HF. Já ani nevytahuju sjezdáka, bych hranil, a to se mi nějak nechtělo, vytahuju foťák, a jdu udělat nějaký ty obrázky. Místní se dost hecujou, padaj slušné věci, nic i supík a káno session, a fakt to tu dost žije. Místní vidí nasazenou laťku Kaluzíkem a Manasem hodně vysoko, a tak to dost hrotí, a vše to končí vyhroceným půlbekem, no možná spíš přetaženým koněm, v podání jednoho místního střelce… Radší to balíme, neboť už jsme viděli vše, a mažem si to ještě dál, na trať do lesa.

3327.jpg

Zde je to hóódně hopsavý. Trať se motá v lese, samý skok za zatáčkou, a jeden celkem velkej trens. Chvilku mi to trvá dát to celý, ale pak už to nějak jde… Dávám klasický vytuhlý MX štýlo, něco fotíme, Klauzík pak dokazuje že už je to velkej Klauz, a votvírá dlouhej trens slušným přesnákem. MT jde na to též, leč rube až k tomu, a přestřel minimálně o 2m, na placáka, strašná vejška, hrůza. Hrůzné… Respekto.

2440.jpg
 
A pomalu to zapícháváme, a jedem k MT family se ubytovat. Mamka Tomková je hrozně hodná, dělá nám super jídlo, si mlaskáme. Mamka si chce povídat ale Tomkové jí nedávaj prostor, a celkově je tu dost legrace… No nic, jedem do víru velkoměsta, jídlo, hustý kecy, běhání po esklalátorech s Klauzem, vytahování příručky „Sedlák ve městě“ kde to jen jde, sexistický kecy na MTýho ženu K, prostě klasickej večír v Praze… A jak pokračoval tripin se dozvíte zejtra, ju? Čekal nás přesun na sever…

 1671.jpg

1953.jpg

2045.jpg

21116.jpg

2384.jpg

1855.jpg

22111.jpg

1758.jpg

2536.jpg

2635.jpg

2731.jpg

2831.jpg

2926.jpg

3023.jpg

31109.jpg

3285.jpg

3426.jpg

3526.jpg

3622.jpg

3722.jpg

3818.jpg

3916.jpg

41102.jpg

 

 

 

17 komentářů pod “Trip za eMTým do matky měst”

  1. KUbajsz

    manasova serka je jasná fotomontáž

  2. eM Tý

    klauzi, drž hubu!

  3. eM Tý

    kubajsz: to je jasný, viděls někdy foťák, kterej ti vyfotí tři skoky v jednom? je to v malování…

  4. Klauzik

    to kolo je RB a DP prej praskaj

  5. DD

    nice sk8 locations

  6. Los tomanos

    Manasova fotka jak haca je husta, asi sem se do nej zamiloval. Carys: nechas mi ho? :) :D

  7. obřik

    lol mr. půlbeko neni z roztok… vlastne nás lokálů tam bylo jen pár

  8. xpiv

    maĹ?as nestaví, jen plánuje, odpočívá a pak skáče.makaj jiný…B-)

  9. Miloush

    Ten lom je pěkná lokalita,první věci jsme tam s frkym stavěli tak před pěti lety,dlouho jsem tam nebyl,asi se dojdu juknout…pěknej nothing!!!

  10. eM Tý

    miloush:pšššš!

  11. nic-nechci

    Hej ty DP fakt praskaj???

  12. eM Tý

    nic-nechci: a tak se dělaj fámy! nepraskaj, klauz je vůl a krmí vás. nic nedrží jako DP!

  13. eM Tý

    DP všem! je nejlepčí!

  14. tomaass

    proč myslíte, že je to dirt parade, je to kolo jen pro parádu, levný, pěkný, opřeš o lavičku a vypadáš jako biker, ale skákat na tom? nevim nevim

  15. vrnk

    Pavel Ploc style, he he…

  16. aktovka

    emo ty ty mas dost ses booorec omo ty

  17. já mám dirt pardae jsem spokojený ale nák mi skáce prehazovačka

    dp je nejlepší

Komentář: