Horsefeathers Fotosession FR trip – 2.den – Dubné

4267.jpgNo a trip pokračoval tou best FR lokací na jihu čech – Dubným. Gapy, step upy, dirty, den jak vymalovanej, vedro a fotky a fotky…


Nu, ráno snídaně jak s katalogu, Návy je bůh, káva a pomalý přesun do lomu do Dubného. Kdo to tu nezná, hanba jemu. Jedna z nej FR lokací v JČR, která nabízí nepřeberně možností jak jít na držku. Hurá sem !

První co jsme navštívili, byl step up. Step up je fakt mocnej, před ním je velká centrifuga, mačká tě to dolů a pak vystřelí tak 4-5 m nahoru. Step up jak kráva. Nájezdovka max kolem 51kmh.  Nyní jez zván "step up 51".  Jdem na to.

11200.jpg

Votvírá ho Schwanz, a pak už to tam padá, Klauzík první slušnej kraťas, ale já taky, ale což. Pak se kucí neskutečně rozlítali, padaly tu cancany, ruce, supíky, a hlavně Schwárovo kůn to zásek přes klacky, to dobré bylo.  Pak už se to vyhrotilo Manasovejma 180tkama až nahoru, sou tam hned vedle sebe stromy, děs, sem rád žes přežil brácho. Panker pokračoval v sebedestrukci – šlápnul na rezavej hřebík – dobře on. Myslím že mu uříznou nohu, hehe.

91.JPG

Přesun do lomu. Hned na dirtovou lokaci, půlbazén, a dlouhej zasílák, a mnoho dirtíkovejch výskoků z bazénu. Strašné vedro tady. Zde já na zasíláku nohy, leč jsem si pootočil pedály, a dávám tak 7m polet z vejšky jak prase přímo na sedlo. Sedačka je mrtvá, leč mě nic. Klauzík na tom samém can can, to je blázen ! Schwara ladí vhipy, Kondory, frenkie štýl a klucí 360, leč povrch klouže jak kráva, a tak to nejde úplně odjet. 

31.JPG

No a jdeme do lesa, vedro je příšerný. V lese na Schwarovo zasílák, kterej je fakt kousíček mezi stromama. Tady se fotí jako o život, ale já tu hážu dost vytuhláky, tak si jdu radši skočit vede do lesa 3 na 6 Swamp-gap. Rozjíždím se pomalu, nabírám rychlost, a už vidím  že je to v prdeli, jsem dlouhej jak kráva. No nějak to vybírám, a jdu to potvrdit ještě pomalejším a asi o metr delším přestřelem. Zábava dost.

6203.jpg

Schwara tu pak fotí Xko, dobře on, a Jirka si půjčuje kolo a v trenkách ho tam vysílá též. A to to není žádný mladík.

Jsme všichni totálně znavený, a tak mizíme směrem Dubné, je asi 17h a Návy udělal guláš. Teda holky, díky !  Dáváme sprchu, Návy koupil sud piva, a tak si všichni nalejvají, je třeba se zavodnit po dlouhém dni. Nakonec padá rozhodnutí vyrazit ještě k Frenkiemu do Foampitu, co si s laskavým svolením rodičů postavil na zahradě ! Ale o tom až v samostatném článku, protože to bylo strašný peklo, strašný. 

A večer grilovačka, pivečka, hromadná mrdačka. No dobře, tak to ne, ale pivka a gril a story a celkově moc dobrá párty… a v neděli, to jsme jeli do Sobíku. Ale o tom až zase zítra, ok?

Jo a čum jakou jsem měl číču v autě, a celou noc !  

12.JPG

2446.jpg

4267.jpg

5231.jpg

7179.jpg

8156.jpg

12151.jpg

 

4 komentářů pod “Horsefeathers Fotosession FR trip – 2.den – Dubné”

  1. nosh

    Oh, krásný fotky! A ta kočička je uplně stejná jak náš matýsek:-)

  2. tomaass

    kůĹ?dor je hustej trick, njn DP nejsou delany na takovy tricky :)

  3. Maverick

    čarys kvuli čalnkum jezdi domu a pak ze pryc to je nejaky divny ne?

  4. Čárys

    4: Maverick : pššššt.

Komentář: