1.ČP MX Krupka

1783.jpgTak 720.cz vám přináší report z prvního závodu motocrossu na horských kolech českého poháru. Připravte si kolečko na myši, uvnitř je hodně fotek !

Na závody jsem vyrazil s Dušánkem už ve čtvrtek večer, po práci, cestou nabíráme nějaký díly od Heinase, neboť ten hodlá přijet až v neděli na závod, ten se vyzná, ten se neptá, hehe. Na místě zabíráme jeho místo, v nejchladnější části parkingu. Už je tu Kouč a geng. Co mě dostává, je Brozákova absence. Zmeškal odvoz, a Carlos je tvrdej pekaž a páč ví co je to tvrdej chleba, nevzal ho. Dobře vy !

4616.jpg

V pátek se jdeme klouzat. Trať je trochen pozměněná, a myslím že je to dobré. Sem tam přibyla zatáčka kde nebyla, vyjíždí se to do velmi rozbitého stavu. MY dáváme asi 4 jízdy, a je tak neskutečnej dusnej den, že to kolem 15h balíme. To se nedá.

Avizuju bouřku na 18h. Nikdo mi nevěří, obvzláště od Kouče přijde občas vtipná poznámka. Nicméně Medard-online mi ještě nikdy nelhal, a tak se v 18h zatahuje, a spouští se fakt peklo. Blesky, bouřka, kroupy, voda, paráda, díky bože žes mě podržel, hehe.

4319.jpg

V sobotu dáváme jen 4 jízdy. Nahoře v ohradě vidíme koně, povídám Klauzíkovi, hele, HF kůň ! Polepíme ho ! Leč nevíme kam, na srsti sámošky nedrží. V tu chvíli ale přichází kozel. Lákám ho na štavnatou pampelišku blíž a blíž, kozel nic zlého netuše přichází až k ohradě, Klauzík si připravuje sámošku, a pak…..útočím, chytám ho za rohy, cuká se, Klauzík promptně vylepuje samošky HF na jeho rohy. Kozel je propuštěn, moc mu to sluší, a my jdeme jezdit…

2838.jpg
Zkoušíme nějaký stopy, já dávám jízdu v kuse, jen tak na pohodu, a jedu 4:41 od silnice, nedřu se. Dole jsem ale totál vyfluslej, ale dost. No uvidíme. Potkáváme Matušíka, prorazil obě kola, dobře. Má novej COVE od Jirky, ty jo, je to moc pěkný, konečně máš super kolo, brotha. Je tu už celej výkvět ČP, Kuba, Kaschtan, Adam, Kamil…tuna lidí.

Večer bazén, bašta, Maňas hraje na kytaru, ty voe, ještě táborák, a bylo by to ono, hehe.

A je tu neděle, den akce. Ráno jedem dvě jízdy, a páč notně zachcalo, je trať mokrá a celkem klouže. Je to ale super, půjde to. Přijíždí Petr, konečně, dává si s náma jízdu, a jdem čekat na start.

3351.jpg

Mizím nahoru, koukám jak tu lidi šlapou, na tý rovince. Si dělaj prdel? Z budky rubačka, pořád rubačka, tak tohle jestli dám, tak vyletím v první zatáčce na zatmění mozku. No nic, už mi to pípá, jdu do budky.

Píp, píp, píp, píp, pííííp, klap, mávám Íčkovi a božím děckám, aby to nevypadalo, že mám závodní ombice, a za zatáčkou když už mě neviděj, začínám rubat, hehe. Hned jsem unavenej, tak si sedám. Zpomaluju, tak zase rubám. Ach jo. Pak tak nějak jedu, srovnávám se, ani nechybuju, někde to mám teda just, a asi 2x mě vyloženěně podrželo kolo. Kamené pole pomaleji, abych se pak večel do votáček, kořeny opatrněji, abych nešel na držku, skálu zprava, abych byl dobře najetej doleva, a už se mi to zamyká, a ne, kurva, ale jo, už letím po držce z toho největšího srázu do kamenýho mordoru. Skáču nějak na ruce, a kamenem přesně do dlaně, au. Nu, tak to je konec, hehe. Můj klasický start nové sezóny…držka.

1782.jpg

No nějak to polosjíždím polovedu kolem trati, a sem tam se zastavuju, abych se podíval na ty střelce. Ty jo, jsou tu k vidění strašná komba, Heiníků že bys pohledal, děs. Každou chvíli se někdo hrozně štípne, fuj. No jdu dolů, ledovat, a tak.

Koukám na cíl, na dojezd elity. Adam zřejmě někde chyboval, Kamil vyhrává, a Petr proráží. Ale i tak jede z horní třetiny tratě, na prázdném a bez šaltru čas pod 5 minut. Řvem na něj v cíli, že je píchací bůh !

11213.jpg

No a je tu druhé kolo. eMtý dojíždí nespokojen, a je asi 4 nebo 5, řešíme to, a konečně začíná chápat, že na RST která nechodí ani cenťák a Tiogách s plackama to nebude to pravé ořechové, pokud se chce rvát o stupně. Berem foťák, nový hadry, a jdem si vyřvat nějakou tu pozornost – nafotit buchty – profesionálně fandit.

31115.jpg

Na trati obsazujeme místo, kde každej jede hodně pomalu, takže k němu naše hlášky určitě proniknou. Sázíme tam hrozná komba, na každýho něco, máme nový hlášky, jako třeba : „už de ven, už de ven“ nebo „výýýpáááádnííí“ či třeba „dej tu nohu zpátky!“ nebo třeba na kohokoliv : „To je Adam Vágner ! Adame jeď !“ Lidi se chytaj skvěle. Do toho fotíme ženy. Je tu krásně.

Mimochodem, ty hlášky, že na Slovensku kradou kola z depa, to je hovno. V Čechách se kradou kola přímo za jízdy z tratě !

3627.jpg

No a je tu posledních pár eliťáků. Kamil super poťah pro diváky, ach, Petr neprorazil (!), Matušík letí jak čmelák, a Adam V, teda, Adam V, tak ten Adam, jo, hele, tak ty voe, to je MX1.
Vyhrál.

2469.jpg

No a tak teď to nějak shrnu. Renča šla na držku. Andy asi 5 flek. Plamen na to jak málo jezdí, tak dobře. Filip 5x na držku. Kája z Roztok nemocnice. Míra Křížek strašná držka. Katarina na držku. Kaschtan v 1. kole vyhrál o 10 sekund. V 2 kole na držku. Kubajsz hodně dobře.

A já ? Leduju zápěstí.

Prostě to byla síla. Tak zase brzy někde, guys !

4417.jpg

10143.jpg

3350.jpg

5249.jpg

4288.jpg
6221.jpg

7195.jpg

8173.jpg

9150.jpg

10144.jpg
12164.jpg

13153.jpg

14137.jpg

15121.jpg

16107.jpg
2057.jpg

1968.jpg

1870.jpg

mouras v akci

21126.jpg

Mouras v akci o 10m níž.

22121.jpg

Ajdama si naše skrytá kamera našla – kudy to vedeš?

23105.jpg

2470.jpg

2543.jpg

2642.jpg

2738.jpg

2933.jpg

3029.jpg

32103.jpg

ueeeeee. No comment.

3532.jpg

3433.jpg
3727.jpg

3823.jpg

3921.jpg

41107.jpg

4015.jpg

4289.jpg

4518.jpg

45 komentářů pod “1.ČP MX Krupka”

  1. Hanz_Zlin_CB

    u6e zastava funkci mechanika pri jizde to se uznava :D na hlave ma nehorlavou azbestovou helmu

  2. robyn

    motorkář mi zničí bránici

  3. Jouda

    a já tam zase nebyl!!!! :(

  4. Sodovka

    Nejvíc je hláška a foto : ueeeeee. No comment.

  5. DD

    nuda…v Brne non stop leto a piva :-)

  6. shimano

    woe dobrý! nějaké videjko bude-li či bude-li ne?

  7. d3v!l

    pěkné..

  8. coolo

    foto pepka motorkare je nejvic … pripomina mi tu animovanou zpivajici zabu:)

  9. KRiSak

    Čárys ty ses minul. Z toho reportu jsem se málem pochcal;-)

  10. Ali

    voe sem slavnej dvě fotky mé tu sou óóóóó

  11. Ali

    tajemství ….řeknu ……pepa motorkář a ten s tim kloboučkem je tatáž vosoba jááááá!!!! huhuhuheeeeheeeheeee!!!!!

  12. Seth

    Carys je Profesionalni hovado prvni kat. :D respect jemu. A Drahos je profesionalni Old Scool rubac from Cheb city. Aspon vsici vidi jaky MX se tu jezdi :D hehehehehehehehe

  13. Czert

    hehe mohl jsem tam na tebe na tý skalce vlastně počkat a pak si foukat bebí spolu! No nic jdu si namazat bebí octanem a nohu alpou :-)

  14. ajdam2

    ten pán v tom oranžovém drezů,jak mu bylo odcizeno kolo z tratě,jenž se přihlásí na adresu Jiráskova ulice 56/II,Jindřichův Hradec …kolo mu bude za přiměřený honorář možná vráceno…stýling forévr :-D

  15. p.e.t.r.

    heh,,,netušil jsem, že je Éro takovej pankáč, že chčije do auta svého chlebodárce…… jinak pěkný závody no ne??!!

  16. eMTy

    a nenapsals, že sem to fotil já! jinak výměnu vidlice zvážim, launch asi opravdu neni závodní náčiní…ale volný pedály nevyměnim, five.teny mi umožňujou motokros s nohou venku!

  17. mour

    kdo nepadá a nepíchá, jakoby nejezdil…

  18. mour

    panejo těch fanynek, hlavně ta v tom zelenym tríču 8)

  19. xCiNx

    kdo tam kricel : NECUM NA NAS A SLAPEJ ! Priznejte se !

  20. Éro

    p.e.t.r: Tož ja nesu pankáč…a už vůbec nechčiju do auta…to že si ho držím ještě neznamená že močím…hehehehh

  21. tomaass

    kamil z koloshopu co se před náma rozsekal ve finále leží v nemocnici, odražená ledvina, otoky na mozku, prasklá lebeční kost, umělej spánek, bez přístrojl nedejchá, shit.. :-(

  22. MaVeRiCk

    jj team kolega kamil je na tom ted hodne spatne tak doufám ze se brzo probere a bude oki!!

  23. vcelka

    a jak se mu to vubec stalo???

  24. Tůra

    Já jsem tam nebyl,pac jsem nemocnej,ale nektery ty rakve byly moc.Tak mozna to bylo dobre.Doufam,ze s tim kamilem to bude ok…

  25. bikervlasta

    prej ho to rozkopalo nahoře na horizontu a šel to dolu na hlavu….k popsaným zraněním ještě zlomená klička a něco s ramenm….je to zlý:-(

  26. tomaass

    viděl jsem jak ho nakládaj, dejchal a v dodávce se nachvíli probral, nějak se klepal a pak nic, to jsem s nim jel ještě nahoru dodávkou.. :-(

  27. eMTy

    tak to krupka byl slušnej nápor na rozpočet pojišťoven…kája má roztrhlý koleno, ale už s nim prej i hejbe, czert koňara přes půl stehna a modřinu na péru, v práci se nehejbe a skučí, co ty pane cheníček? pochlubte se, co dělá tlapka…

  28. Radek - etbikez.com

    jak to bylo opravdu:

    Takže velice ve zkratce: ne všichni máme čas se flákat na parkovišti v krupce už někdy ve čtvrtek večer;-) No a pak už jsem nikoho s vozidlem neukecal, takže jsem v sobotu jezdil na prázdnym Klínovci. Věřím, že jste slyšeli značně modifikovanou verzi story:o)

    Těšil jsem se na to dlouho, ale budou další MX víkendy…

  29. mouras

    o té dršce jsem slyšel, cekal jsem mnoho z tamni pasáže, ale takovej masakr! To je mi desne lito, bud brzy zdravej kamile, drzim palce.

  30. Wintel

    A to Radek vynechal to nejlepší :(. Škoda, ale však on vám to někdy poví, on určitě ví, co myslím :)

  31. 100klada

    Manas hraje a kytaru? To ses mel stavit u me v pokoji, mama tam mensi aparaturu “made by bracha” ;)

  32. Čárys

    4 : xCINx : To jsem byli my s Maňasem, ano. Když ty jsi se na nás koukal. Měl jsi závodit, ne ? Ale na druhou stranu jsem byli rádi, že jsme upoutali tvou pozornost. Mrk mrk.
    4 : MT : Ty voe, mám omrzliny z ledování, ale zítra frčím nach Villingen. Na RTG jsem nebyl, je to jen klasická naraženina. Myslím. Hehe.
    4 : Jouda : Tys tam byl ! My jsme na tebe (a nebo někoho kdo ti byl podobnej) po startu volali : Dupej Joudo, dupej Troubo ! To mi chceš říct žes to nebyl ty ?
    4 : tommaass : Tak to je dost.
    4 : Radek : Ne, jen že prostě jste se nedomluvili. Hele, co fórum, buchty?

  33. krchy

    Kalim z Koloshopu:
    Jo byly to příšerná držka z vejšky …nikomu nepřeju. Byly jsme s čejenem přímo u toho a první u něho, ještě jsem nesli dolu nosítka. Držím mu všechny palce, ……klukovi střapatýmu. .-((

  34. Bazy

    Poznej se za stovku :-) http://www.bazyweb.com/php_fotky/2007/Krupka/0017.jpg pokr. na webu :-) všem zrakveným přeji rychlý návrat…

  35. Čárys

    4: Bazy : Už jsem tě vykradl do kvízu :)

  36. xCiNx

    hele Carys to sem nebyl ja ! to byl muj Teamovy sef ! Hehehe pekne s teho vyvedli z miry ! byl rad ze dojel dolu muhahahaha ! ja sem stal nekde nahore , protoze sem mel problemy dojet trat celou aniz by mi nekde spadlo telo :) ! Kazdopadne ja sem na Tebe kricel : SMRDIS PO BRZDACH checheche ale tos asi neslysel pac si letel jak raketa ! no jo zavodni ambice ! tusim to bylo v kvalde ?

  37. Kánis

    dlouho jsem se tak nepobavil :))))

    Dobře Ty!

  38. Čárys

    4 : xCiNx : Já jsem letěl spíš jak neřízenej balvan :)

  39. Lukas-au

    To sem nevedel ze ueeeeee je u hasicu?

  40. petra

    ten něčí prostředníček pod mou sukní mě dost pobavil..

  41. Andy

    hehe nejak ujizdel objektiv na rostenky xD

  42. Čárys

    4: Petra : No ehm my z tebe nemohli spustit očička… :)

  43. petra

    no ehm , očička..pak nechápu ten prostředník..

  44. Čárys

    4: Petra, tak promiň, no…

  45. petra

    prominuto..tak kdy vás uvidim?

Komentář: