Velký Karlovice s mocným Mat.US.

3364.jpgV neděli pokračoval náš trip po Moravě návštěvou Velkých Karlovic. Krátkej report a pár fotek uvnitř…

Přespal jsem v Olmíku, a ráno po opulentní snídani jsme skočili do Zeleňáka, nabdali mladýho Dominika, a vyrazili směrem Velké Karlovice. Čtyřkolka řve jak Hjundaj, možná ještě víc, dobře Mat ! Z Olmíku je to asi kilíčko, hodinka a púl mírným tempem, a jsme tam.

Parkujem dole, a koukám na ten kopec. Ještě jsem tu v asii nikdy nebyl, tak sem na to celkem zvědavé ! Do cíle vidím mocnej padák, s přescesťákem, kterej vypadá celkem velkej. Prej ho zvětšovali, tak se těším. Dostáváme permice od Buráka, (tHX) a jedem nahoru. Vlek je fakt trhačprdelí, už vím, proč Matušík pořád brečel, že si nevzal polštářek… Děláme kraviny, no handy na vleku, nakonec jsem dal i suicide, ale trvalo mi to, hehe..

6231.jpg

A jsme nahoře. Jedem na Kukačku dolů. Je to celkem zatáčkovatý, teda ten vršek, esíčka, a odkloněná zatáčky. Pak nějaký skoky a traverzy v lese, a vyflusne tě to na louku. Tady votočíš levíčko, a sestupák, superklopka, a trens a mrdka po louce, klopka a dvě driftovací zatáčky a skok v cíl.

 4299.jpg

Druhou jízdu dávám vše, není to nijak těžká trať, teda na naskákání, ale ty zatáčky nejsou nic easy. Někde mi to moc nejde, tak to nějak lítáme. Matušík si dělá očíčko pinem na lejtku, já sem tak nějak opatrnější, klepe se mi divoký maso na stehýnku, hehe, a Dominik ladí nějaký pasáže, a zatím vynechává skoky. To tam ale padne, bejbe !

2485.jpg

Dáváme obídek, koukáme na neskutečnou broskev, tak 45 let, ale fakt kost.

Po obídku ještě asi 3 jízdy, a že něco nafotíme. Zde se opět ukazuje naše profesionalita, neboť máme oba dva vybitý baterky, hehe, Matušík trochu, a já totál. Takže se dobrovolně obětuju a fotím Matušíka, a sám na to prdím, a je mi to jedno. Fík dobře ! A některý grafobaláci se myslím brzy zabijou, jezděj hroznou hranu, pořád v lese, sem tam pád, nechápu nic.

1106.jpg

No a tím jsme to nějak zapíchli. Za 14 dní tu je pohár, takže se sem asi vypravím, myslím že to nebude zas taková pruda. Když Hjundaj dá… Jedem zpátky do Olmíku, u Matušíků dostávám jídlo od Pana M, točí se v kuchyni jak kdyby to dělal celej život, káva, a pak už jen kolem 19h skáču do auta, a drtím jí směr JČR. Ty voe, před Brnem regulérně usínám, fakt, probírá mě až boule na dálnici, jak to skočilo. Strašně jsem se lekl, strašně ! A to jsme se dopoval kafíkama. Zmlátil jsem se, nadával si asi 10km, fakt šok. Ty voe, už nikdy. Ale probralo mě to. Nasazuju 130kmh, a leju do sebe kávu, a držím to až do Tábora…a v 21h jsem v pohodě doma. 

Je to z Moravy kousek.  Z Božáku to jedu o hodinu dýl. Díky moc Filipovi za azyl, jídlo, a pohodu, bylo to fakt fajn. Tak zase někdy ! 

Váš cestovatel. Foto já, vyžebráno od páneška .

5259.jpg

19 komentářů pod “Velký Karlovice s mocným Mat.US.”

  1. robyn

    to usnutí jsem si prožil asi před třema tejdnema … prožil jsem to jak tak čtu lautr stejně i ten “potom šok” z toho,že jsem usnul…au

  2. filipmat.us

    Boží fotky..díky Vám velebnosti zfialovělá! U mě report až zítra..fotky ořežu, nebo otočím zrcadlově;o)

  3. eMTy

    už se do asie těšííím!

  4. Manas

    Ty jo, Asie vypada gut. Se nekde zabiju.

  5. xCiNx

    Karlovice jsou elitni ! Na tom kopaku v lese co je pres ty koreny ..tam sem hazel solidni heiniky :) ! Dalsi nedeli tam jedeme znova , to uz musim namotocrossit vsecko :) ! pac ten sestupak + transfer me moc nesedi :)

  6. mouras

    ja když jedu z ježdění, moji paštikou 120kouGLS(grant luxus super) vic jak kilo mito rači nejede, to bych se do drzky mlatil porad, to nejde a kafe nema takovou ucinost jako stipnuti do kůže na tricepsu, cesty sou dlouhy a tohle je fakt best-trick čárys. tohle te probere na dlouho!! jen to hned zkus!

  7. Čárys

    4: Mouras : Auuuuu, kurva, to bolelo !!

  8. huddy

    jojo chlapaci,luxusni pojezdeni v nedeli.ovsem az na kamose ktrey si privodil zlomeni klicni kosti u praveho krcku.tzn asi operace:(v sobotu tam frcim znova tentokrat ale sam:(kdo tam bude kluciiii? mejte se a diky za report:)

  9. xCiNx

    hele ja jel na lanovce a z lesa se ozvalo huaaaa , pak bum bac .. a pak slysim dva grafobalaky jak se bavi ze se nekdo skarede rozbil ! dole uz jenom vidim jak jede pryc sanita .. tfuj pady to je humus .. pady nebrat ! My tam jedem v nedeli rano , takze kolem 1100 tam muzeme byt :)

  10. KOLOhnatbriza

    NO KONECNE!!!Konecne zminka o nejaky poradny buchte:)Jen tu postradam fotku.Ale 45,to je…hmmm.Ja jsem zatim teda testnul jen 35 s dvema parchantama,ale dalsimu levelu 40+ se nebranim.Jen tak dal :)

  11. huddy

    myslite tu blondynu?co tam byla s tim na te masine?co je erika kimmela z grafobalu matka?tak ta je dobra..pojedte i v sobotu,krucinalhregot:)

  12. huddy

    a niikdo mazynovi nesel pomoct z grafobalu,ze?nebo jo? nevim

  13. NR

    ….ta Asie kucii…ta Asie….

  14. xCiNx

    no ne protoze vyseli na lanovce ! a cekali az se rozjede .. vyseli na haku pode mnou ! a pak se to rozjelo a uz sem jenom slysel jak se bavi .. nevim . Ale rana to byla jak z dela !

  15. kiciN

    můžu se zeptat co to ma ten tejpek za rám?

  16. dhmiki

    cowe… a prosim kolik stojí pernamentka na jeden den nevíte někdo???

  17. dhmiki

    cowe..a prosím nevíte nekdo kolik stojí pernamntka na celý den_

  18. DAWE

    Panove nedele 17.6.07 karlovice sity pojedte vseci :o)

  19. DAWE

    ale ty klopky jsou uplne do zatacky :DD

Komentář: