Planá new tricks – Superman, can-can and more

718.jpgTak včera nej progress v Plané, co se týče triků. Zčekujte galerii tady…

Včera v podvečerních hodinách, sraz v Plané se Soběslaví. Dopoledne jsem přiladil rozjezd, zvedl se teď o metr, a je to hned lepší. Hned po příjezdu jsme se vrhli na to.

433.jpg

Po chvilce nás to přestalo bavit, tak že se začnem učit něco novýho. Já doladil ruce, a nohy. Hned napoprvý, žádnej přeskoulák, pohoda.

526.jpg

CRuzo už nevěděl co dělat, tak tam začal protahovat supermany. Tenhle byl fakt dobrej, sice z malýho odrazu, ale ta protaženost !

169.jpg

Skříp ladil MX whipy, dobře to kroutí, člověk !

1511.jpg

Bourdnovi padalo kolo při trikách, no neměl úplně svůj den – radost pohledět !

1013.jpg

Cruzo doladil Supermana, a že přijde Can can. Po pár lehkejch tam začalo padat tohle :

238.jpg

A třeba tohle:

1314.jpg

No a tímhle bych se rozloučil:

178.jpg

Prostě byl to fakt dobrej podvečer. Skok to není žádnej macek, hlavně teda kvůli rozjezdu, ale bezpečnej, dobře házecí, a na trix jak dělanej. Tohle jsem přesně chtěl stvořit, a jsem rád, že se to povedlo…

Tak zase někdy tam.

1215.jpg

Foto : Stráža

1121.jpg 913.jpg 718.jpg 334.jpg 334.jpg 160.jpg
814.jpg

616.jpg

11 komentářů pod “Planá new tricks – Superman, can-can and more”

  1. Tygr

    Hodně slušný, takhle si kroutit tělo 3m nad zemí.smekám a zvu 27.5 do Náměště…

  2. Čárys

    hmhmhm, 27.5? To je za 2 týdny? Hmmmm, asi eště nic nemáme… uvidime.

  3. Tygr

    Po závodech bude pod Sokolovnou exhibice na dropovací láfce, a střelci kalibru Schwara či tvá “maličkost” by byla jistě hodnotným spestřením akce.Jak bude postavena, budou fotky s testování u nás na webu…

  4. cruzo

    Nechci se do toho montovat ale 27.5. sou tušim doudleby..ne?

  5. Čárys

    4:Cruzo : jsem vůl, je to tak ! takže my máme doudleby…

  6. Tygr

    taky sem si říkal, že by to musel bejt hustej model, aby si se rozdvojil.je to škoda, že se to sešlo, ale určitě vás u nás rádi uvidíme.mám tet víc času, tak tam budem hodně budovat…

  7. Lemič

    4 Čárys: čau, prosim Tě, nemás náhodou nějakej plánek k tomu odpalu? nebos to montoval od oka? Dik

  8. Navygator

    Sem na vas v tech doudlebech zvedavej… Cruzo: chci beko jak v doudlebech, tak na Kozzach!!! A kdybys dal treba i front… At to ma nejaky grady…

  9. Čárys

    4 Lemic. Hm, zkusim to nekde vyštrachat. Ale je to vlastne kružnice, radius 5500, nejmenší nohy jsou 145cm, nejvyšší výška 220cm, USD samozřejmě :)

    Jinak ohyb mi dělala firla, co na to má stroj, aby to bylo přesný. Stroj na ohýbání trubek. Vyšlo to asi na 4000 kč se vším všudy, nejty, ocel, šrouvy, prkýnka, posyp neklouzavým matrošem. Váží asi 40kg. Je to sice trošku dražší, ale je to navždy.

  10. Čárys

    Prosímtě, ještě mě napadá, že 5000 radius byl v krajní poloze – vysunuté nody na 220cm už strašnej výstřel. V 6000 radiusu zase v nejnižší poloze strašně pozvolnej, nízkej. Délka skoku je 380cm. Myslím základna. Je to podle mě akorát. No tak se s tím nějak poper.

    Já jsem chtěl spíš MX vodpal, ale když ho teď máme na 180 cm výšce tak už je to slušnej dirt. Myslím že tyhle hodnoty, co jsem ti napsal, byly(pro mě a na DH) nejlíp.

  11. Schwara

    Maso, Cruzo fmx jak sviĹ?a a carys ty nohy!! cumim

Komentář: