Trip – Flame, Metallurgy, Gayklop

dsc08830.jpgHeja, vyrazil jsem opět na trip, neboť jsem už deset dní nikde nebyl a začaly se hlásit abstinenční příznaky… A hned jsem padl na novou lokaci ! Přijel jsem ve čtvrtek v noci do Plzně, přespal v neskutečný buřině v dodávce, a ráno jsme se sešli s Plamenem. Co budu povídat shledání po letech :) Tak jelikož bylo na dirty mokro, vyrazili jsme do nedaleké lokace, lesa, pojezdit. Zde trať naprosto luxusní, leč mokro snad ještě větší…ale já se vrátím, muhahahaááá !

dsc08835.jpg

Nakonec jsem tedy zakotvili na osobní Plamenovo lokaci, a není to tu věru zlé! Je to takový korejtko ( proč jsou dycky ty korejtka tak boží?) A v něm množství sérek. Gap tak 2 na 3, celkem klopka za tím, klouže to a dvě možnosti, na levej sestupák a vázající gap, a nebo rovně přes malej skočík vázající polet tak 6m do klopky. Celkem dost !

dsc08837.jpg

¨
To pak navazuje super trensfrem, kterej háže vysoko a pomalu, což je naprosto noblesní. Zde jsme se dost vyblbli.

dsc08845.jpg

 
Končí to malou lávkou, na kterou se musí pomalu, ale ne zas tak moc, hehe ( znalci vědí).

 
dsc08839.jpg

A tak jsme si tu lítali, i přes lehkou bahnivost podkladového povrchu, asi hodinku. Plamen nakonec opravil i takovej macatější gap, a zaslal to tam, a tím to pro dnešek skončilo. Tahle nová lokace je fakt boží, a myslím že to tu má potenciál. Na chvilku je zase můj hlad po nových lokalitách ukojen…

Večer jsem přejel do Rudy, kde jsme s Plamenem celkem slušně podirtovali. Pak jsem už nakopal dodge, a vodfrčel směr Geiskop. Zde nacházím tlupu Čechů, fakt mocnou, Hasič, Mmmmajkí, Mouras, Fousmen a spol, ráno maj dorazit 100kladi… Jdu celkem brzy spát, jsem znaven hodně.

Druhej den, sobota, ráno. Nechvátám nikam, čekám na kluky, a ty dorážej kolem 10h. Brozák, Pepa kameraman, a Vítek. Deal je jasnej. Celej den lítat co se dá, a večer udělat fotoshooting, a nějaký to vídeo potočit. Jdem na to.

dsc08866.jpg

Vítek a RBroz s Pepou tu evidentně ještě nikdy nebyli, a tak se jim to hodně líbí. Lítám si především s Vítem, neboť  ten se nebojí a jde do všeho, Radek je spíš opatrnější, a Pepa se toho spíš drží, neboť mu to moc nebrzdí.

Dáváme lávky, dáváme sjezd, dáváme 4x, každej si tu nacházíme to svý. Nejlepší je ovšem FR trať, ta fakt dává, super to. A taky ty „nový“ lávky, ach ano. Zde bych podotkl, že 200klada je zvíře, neboť nedoletět dirt není problém, jeho výškové 204 cm to prostě poberou v kolenou a rukách…Nechápu nic.

dsc08861.jpg

Vítek taky jednou hapal, hehe, z lávky, odřel si svou velkou pracku, jinak nic. Jinak celkově jezdíme pod kontrolou, i když zaplynovaně. A blíží se 16h, a tak berem kameru, a montujeme to na helmu, a Vít mě točí na DH. Solím jí velkou, ale asi až moc, neboť mu ujíždím, což není pro točení zrovna dobrý, hehe. Další jízdu si jí dávám na helmu já, že si dám DH v plným až dolů. Což činím, až na dvě malý chyby celkem obstojně. Jsem zvědavej na záběry…

A ještě s Vítkem fotíme GAP, a votáčku, je to celkem dobrý, uvidíme co z toho vzejde. Nakonec se scházíme všichni ve zdraví dole, a koukáme na záběry.

Jsou na hovno :) Hrozně se to třese. No nic.

dsc08857.jpg

Balíme to, a jedeme se přesunout do Rudy. Na místě, v místní knajpě, jsme v 20h. Sedáme, někdo papá, někdo ne, ale lejou všichni. Ha. Lejeme obstojně až do 12h, přesun pod lanovku, párty pokračujě, Píďa bleje, delirium, konec….

Je neděle, a my se vzbouzíme v Rudě. Je zase nádherně, a tak dlouho neotálíme, a jdeme na to. Co jsem fakt koukal, je že to tu fakt frčí, je to lidí jak kráva, to jsem skoro nepochopil. Bikepark má návštěvnost fakt dobrou. To mě těší.

Vyjíždíme nahoru, a jde to nalítnout. První jízda na prd jako vždy, a poznatek první – je to celkem rozšukaný. Ne teda jak např Špindl, ale už to není BMX z kopce, blíží se to víc sjezdu. Některý klopenky už nejsou zadarmo…

dsc08882.jpg

Přijel i Michal s Alešem ze Sobíku, a s Kateřinou. Tak jezděj s náma. Michal půjčuje Kat kolo a já boty, a ona to dává. Dává to tak dobře, až jí to jednou ustřelí, a ona si ustele, a celkem slušně si zedře nožku…to je ono, to je ono, congras…

My opět lítáme s Vítem, a jednu chvíli s Mrazíkem, o tom klukovi ještě myslím uslyšíte, neboť ten bude jednou dobrej, lítá si fakt zkušeně, mládí má zelenou, čerstvejch 16 let, to je ono.  Dáváme asi 7 jízd, teda já, celkem, a je to makačka, dole už fakt bolej pracky, taky po třech dnech ježdění a kalení, únava se hlásí o slovo. Tak to nějak v 5h balíme, a přesouváme se na Samoty dodělat se na dirty.

dsc08883.jpg

Dirty na Samotě nejsou malý, teda tak nějak normálně, ale je to nejpomalejší dirt na kterej jsem kdy jel, na to jak je velkej.. Nakonec to naskákává celý osazenstvo, včetně Pepy motorkáře, kterej ale dlouho čekal, než nasadil. Já ladil nějaký trix, zase po roce, a taky to podle toho vypadalo, a celkově sme se fak vyblbli.

Jsou tu i lávky, a nejsou špatný, takový menší, ale celkem technický a zábavný. Takže i tohle musím pochválit.

No a pak už jen jídlo, a konec. Rozutekli jsme se k domovům. Byly to zase výživný 3 dny a 3 noci, moc fajne.
A kde jste byli vy? Nebyli jste náhodou v Doudlebech ? Ne? A chcete vědět, jak tam bylo? O to vám zítra poreferuje Cruzo.

Tak a to je vše. Víc tripů všem, gengstři ! Válení doma je nechutný !

 dsc08830.jpg

DSC08827.jpg DSC08828.jpg DSC08830.jpg
DSC08831.jpg DSC08832.jpg DSC08835.jpg
DSC08837.jpg DSC08839.jpg DSC08842.jpg
DSC08845.jpg DSC08848.jpg DSC08853.jpg
DSC08854.jpg DSC08856.jpg DSC08857.jpg
DSC08859.jpg DSC08860.jpg DSC08861.jpg
DSC08862.jpg DSC08863.jpg DSC08864.jpg
DSC08866.jpg DSC08869.jpg DSC08871.jpg
DSC08878.jpg DSC08881.jpg DSC08882.jpg
DSC08883.jpg DSC08885.jpg DSC08889.jpg

18 komentářů pod “Trip – Flame, Metallurgy, Gayklop”

  1. Horac

    heh super počtení, díky za tooo:)

  2. LíLa

    Kde jste byli vy?…. Nu tak třeba já jsme byla v Doudlebech, kde jsem se totálně vyřvala a hned v neděli potom na Špičáku.. jezdil tam i jeden takovej střelec na stříbrným RBčku s podivným znakem na hrudi připománajcím bludiště, neznáte ho?… Heh,ale 200kláda nejvíc:D !!! Hlavně při loučení,když málem nabořil čísi auto :0D NEJVÍCE ON

  3. Broněk

    Toho podovnýho jezdce, nemohlo identifikovat více lidí, ale jezdí jako démon :)

  4. Broněk

    podivnýho*

  5. MrazeK.fr

    Čárys díky že jsem s tebou mohl pojezdit bylo to supr

  6. Frenk

    Holčina v Doudlebech řvala moc ,, J J

  7. rajtyš

    ho ho, chytili sme tě ve strakách na kruháči a držel sem se tě až do tábora, i když v kopci si mi ujížděl.. hnůjdaj jede líp než sem čekal :)

  8. Wintel alias 200klada

    Tak já bych chtěl ještě doplnit, že Čárys německému DH teamu ukazoval, jak se pořádně lítá, až Němci dělali: “Oooooohhh! Aaaaaach, Wer is das?” – bohužel víc komentářů jsem nestihnul zaslechnout, neb jsem se snažil neztratit Čáryse z očí :)

  9. Čárys

    4: 200kláda : Jo, tu jízdu jsem to fakt přehnal, hehe, to už nikdy neudělám :)

    Ale zapoměl jsi dodat, že když ty jsi kolem proletěl v XC helmě, v závěsu za mnou, tak v domnění že jsi zbloudivší krosař, to zahazovali a šli dolů pěšky :)

    4. Rajtyš : Hovno, to jste byli vy? AHA ! Nesvítí ti pravý světlo. Jinak jeli jste dobře, ale Hjundaj jede. To víš, korea…

  10. Maaca

    njn, doma se valet je NECHUTNY, navic kdyz ta klicka srusta tak pomalu…. :’(

  11. tomaass

    to je život, samoty vypadaj moc pěkně

  12. Spon

    ty voe v geisskopfu sem byl pred dvema tydnama porvy v zivote ty voe to je Masakr ty kravo tam musim zas nekdy urcite. kdo jede o vikednu na Spicak?

  13. Spon

    ty voe hele na sesty fotce od konce jak tam sou v pozadi ty lavky videt, kde to je? to je ostry tam chci. aaaaaaaaaaa

  14. kome

    4spon: to je v zel. rude ,samoty

  15. Schwara

    Plamen je opravdu nechutný stavitel! Dobře on:) Jinak libový lokace o tom žádná.

  16. The Skreth

    tak na to, že bude ten bikepark rozšukanej si zvykněte. Takový rolety jako byly ve Whistleru na A-Line jsem ještě nezažil..

  17. Píďa

    jo delirium..víš co to bylo vzdát se tý výborný makrely v bříšku?….a nestěžuj si že ti na stránky nelezu .jachaaa

  18. Čárys

    4: Píďa : Jojo, bleješ jak chlap. Murrruuuuaaa… blrrruuua, ruuuuua…. jo ty znáš :)

Komentář: