Vejlet ke Klauzovi

dsc09972.JPGTak kluci a holky, o víkendu jsem zase vypadl z mého rodného města, a vyrazil někam, kde jsem už dlouho nebyl. Ke Klauzuli do Rakovinovníka.

Odfrčel jsem z Tábora už večer, nabalil si dvě kola, sjezďáka a krosáka, a komp a foťák, a takhle super vybavenej jsem přifrčel do Čerčan. Udělal jsem nějaký návštěvy, a přespal na poli, trošku z kopce, ale jinak ok.

V noci mě v Čerčanech vyhmátli policajti, no byla to komedie, ale hlášky – „dej mu radši dejchnou, vypadá divně“ a tak podobně (spletl jsem si Čerčany s Černošicema) za to asi stály. Nicmnéně toliko večer. Ráno jsem vytáhnul kolo, zaskočil si před snídaní pár dirtů na čerčanským plácku, dal čaj, a odjel pro Tůru ke konzumu.

Tůra přesnej, tak to mám rád, a už jí valíme směr Rakovník. Měl s náma jet i Petr Heiník, ale Kamil mu sebral kolo, a on nemá na čem, muhahaháááá !

V 11h jsme u Klauze, dáváme si kávu, Ádík papá, má to moc dobrý, a dlouho se tam neflákáme, a mizíme na tratičku. Tak a trať.

dsc09942.JPG

Scházíme se tam s CERWem, ten je teda bez kola, ale Klauzík má dvě, jedno zapůjčuje, a jdem to zkouknout. Koukám, a trať zase vylepšili, tý jo, a to celkem dost! Dole zmizel padlej strom, je tam seskok do tunelu, kterej je trochu děsivej, vidíš tam prd, a na konci dirt. Cestou nahoru koukám, že eště přibyl step up, a před ním je samozřejmě centrifuga, aby to nebylo easy, no a výš skok do klopenky, kterej byl teda něco, a ještě výš sestupák, nad tím klopky a kombo Sestupák, Narychlovák, Tráňo. A to je vršek. Obvzlášť narychlovák je teda sviňstvo, to sem eště neviděl, plytkej odraz a tak 5m díra, no hustě hnusný.

dsc09972.JPG

Tak to nějak začínáme ladil. Něco vynechávám, narychlovák, a pak už vše, step upu se bojím tý centrigugy, a tak mi tam klucí pomáhaj nainstalovat paletu. Rozmazávám to, odraz, palety netřeba, ale ouha, skáču na kraj step upu a už to zahazuju a jdu ven. Muhahahááá, fakt něco ! Naštěstí na takovou plošinku, a ne až dolů – to bych se proletěl 

dsc09950.JPG

Nakonec jsme s Tůrou nasadili i narychlovák. Tůra zničil osičku v čepu u tlumiče, drtil pak Klauzíkovo RB, a sedělo mu. Bylo tu i dost místních, hlavně Koudy zase exceloval, pevňáka, a zkušený štýlo…

Asi po 2,5 hodinách ježdění jsme zase zajeli ke Klauzíkům, dostali jsme čaj a polívku, a popovídali si se starým Klauzem o autech :) Klucí opravili kola, a vydali jsme se směrem na dirty. A na dirtech ?

Zlo. Dirty mocně nakoplý, ani jsem to nevytáhnul. Nicméně jak děcka lítali ? Koudy, hrozný zvíře, na to že je mu 13 let nebo co, tak neskutečný vejšky, i ostatní progres, je vidět že se hecujou, a dou do toho zle.

dsc09985.JPG

Nakonce Ádík že teda neví, jestli to má udělat. Tak mu řikám : „udělej to, udělej.“  Prej to dlouho nedělal. Ale vylezl nahoru na lajnu, dal první, dal druhej, a na tředím beko. Pomaličku, vysoko, trochu hůř dopad. Řev jak kráva. Jde na to znova. Beko čisťoučký jak kolumbijskej koks, a ještě dotřetice, no nemám slov, má radost, já taky, je to tam, myslím že už to má fakt vychytaný. Točí ho krásně pomaličku, kontrolovaně, žádný kung fu motanice… Respeckt brotha !

 dsc09995.JPG

Za radosti ještě z nudy 360 a už končíme…

dsc09997.JPG

Hrozná zima. Tma.

Loučíme se s Klauzíkem, a mažeme  jí s Tůrou směr Praha, Vezu ho ještě do Čerčan, a pak jí beru zpátky do Prahy, za přáteli…

Rakovinovník je každopádně fakt moc fajne lokace, je tu vidět Klauzovo vliv, lidi lítaj, všichni tu dávaj dost dobře, a hlavně to tu jede. Staví se, jezdí se, a tak to je nejlíp.

Díky Klauzík family za horký drinky !

PS: Ty voe, hustota ! Klauzíkovci maji hajzl, co si sám sklápí prkýnko, a co tu umeje a vysuší prdel ! Ne fakt, nekecám to sem v životě neviděl. Vyjede tryska, umeje ti díru, a horkej vzduch vosuší. No nejvíc!

A to je vše. Zapínám topení, jdu spát…zítra nás čeká XC s Andym, to nepřežiju! Takže víc napíšu zítra. Pa, děcka!

DSC09942.JPG DSC09943.JPG DSC09944.JPG
DSC09945.JPG DSC09946.JPG DSC09948.JPG
DSC09950.JPG DSC09951.JPG DSC09956.JPG
DSC09959.JPG DSC09960.JPG DSC09962.JPG
DSC09963.JPG DSC09964.JPG DSC09970.JPG
DSC09971.JPG DSC09972.JPG DSC09973.JPG
DSC09974.JPG DSC09975.JPG DSC09977.JPG
DSC09980.JPG DSC09981.JPG DSC09983.JPG
DSC09984.JPG DSC09985.JPG DSC09988.JPG
DSC09989.JPG DSC09990.JPG DSC09991.JPG
DSC09992.JPG DSC09993.JPG DSC09994.JPG
DSC09995.JPG DSC09996.JPG DSC09997.JPG

23 komentářů pod “Vejlet ke Klauzovi”

  1. tomaass

    chtěl jsem přijet, chtěl moc, ale nebylo jak :-( bydlím tady v Turnově s partou vyměklejch a našim se nezdá, že bych měl jet v zimě na kolo, to je přece divný, achjo… :-(

  2. MaVeRiCk

    krásná to zima!!

  3. coolo

    u nas v sobotu taky krasna zima bez snehu ale vecir na nedeli se to nak pokazilo a napadlo doufam ze to zas do soboty roztaje a vyschne…:) …jinak dobre klauz a ten 13.letej taky

  4. Tygr

    tomaass:) to je dobře, že máš tak uvědomělí rodiče. ještě by sis něco udělal a na jaře by si chyběl. to by mě mrzelo…

  5. Zápo

    Ládíku, si opravdovej vostřák

  6. dhmiki

    jo jo hezka trat..

  7. Radek - etbikez.com

    Děláte si srandu? Stejná sobota u nás, sněhu malinko víc:
    http://etbikez.com/2008/lezeni_johann/imagepages/image1.html
    Pořídím si letní sídlo v Rakovníku! :D

  8. bartic

    poradte lounakum kde se skryva tato humna…alespon napovedet kudy tudy

  9. fousmen

    dej mu dejchnout, vypada divne.. :D jinak pojezdeni hezky, koukam ze HF teamu vyrostl dalsi alarmujici kokot :-)

  10. Čárys

    4: Radek : MU HA HA HÁÁÁ ! ! !
    4: Fousmen : Jedinej normální jsem tam už já :) Všichni jsou to alarmující kokoti, hihi

  11. Klauz

    2bartič. Je to z loun přesně půl hodky. jestli chceš zajet,domluvíme se,
    2 Čárys: děkuji za článek
    2 Radek: Vřele doporučuji. Když je hnusně jedem do lesa kde se práší a když je fajn máme dirty..co víc si přát.

  12. Junior

    Čarys: jak si natom s bodama? zatim nulové konto?neblbni…už máš osmého a seš stále na nule?!

  13. tomaass

    Klauz : umíš to s normálním hajzlpapírem ? proč bojuješ za dvouvrstvý papír, když máte v hajzlu wapku a fén? má to snad něco společného s ančiným pozadím?

  14. Čárys

    4: Junior : Pokud to vracení bodů funguje automaticky, tak bych měl teď dostat 4 body zpátky!!! Jsem happy…

  15. Tůra

    Když si prečtu tenhle report, připadám si jako bych tam byl:)Ne vážně bylo to super,děkuju Čárysoj se mě vzal sebou podívat se do světa a Klauzoj děkuju za : půjčení kola,opravu kola,dání šroubu,za půjčení trička,za polívku,za azil,za záchod,kterej uý asi nikdy neuvidim a za čepici,kterou si u mě zapomněl-v ní těď strašně machruju před holkama, že už mám taky čepici co nosej velký klucí,hehe.Ne fakt díky moc oběma!

  16. Schwara

    Dobrá práce v lese! Jinak už se těšim, až se Klauzíku uvidíme a tatky mi jedno vytočíš…(beko)

  17. koudy

    jo bylo to docela super az na toho pevnaka v tom lese motokros husty

  18. Ali

    zeby se Satani stavěli ?? hmmm vizerá to tam naozaj chrumkavě hej!!

  19. koudy

    carys ja uz sem velkej kluk uz je mi 14 :-))))

  20. André

    a kde je sníh? xD

  21. bartic

    klauzik:No ja jsem si rikal ze bych prijel klido jen mrknout ………neni problem …..spis co si predstavujes ty je jsem flexilabilni tak celkem rakovnik je fakt blizko.Podme se domluvit

  22. schwed

    ten Klauzik je asi nejakej perverzak, ze??? heheee

  23. eMTy

    ten les má potenciál, dobře ádík!

Komentář: