720 TEAM – co dělal v únoru ?

igp0107.jpgTak jak jsem slíbil, každej měsíc vám předložíme krátký přehled o tom, co dělal náš team za tenhle měsíc. Tož je to tady ! THX všem teamriders…

Tak to vezmeme chaosem, jak mi to přicházelo..

nejdřív Pól Bulva 

Čaues pane bossi Čárysi,
tak jsem tu a jelikož nechci být hned tak vyhozen z teamu, tak se mnou přichází první zpráva o mně ode mne. Takže nejjednodušší bude asi udělat výčet toho co jsem tenhle měsíc stihnul. (teď je 23:24 tak snad to stihnu do půlnoci poslat… kruci to je docela časové presso). No nic, jdeme na to.

Takže jelikož se mi docela brzo podařilo udělat zkoušky, tak sem měl až do zejtra asi měsíc volno (no neni to krása? :-)), a tak jsem se teda snažil i něco semtam podnikat. První věc co jsem vymyslel bylo udělat si novej skok u nás, takže sem se do toho pustil a zatim stojí myslim docela pěknej odraz (asi 4 dny práce). Teď už jen potřeba někde sehnat zhruba 2-3 tatry aby bylo kam dopadat, takže kdybyste je někdo měl tak šup sem s nima.

26012008358.jpg

A abych neměl jen pracovní volno, tak sem samozřejmě dělal i něco zábavnýho pro svoje zdraví, takže sem tam hokej s místníma páprdama (ale já nic neřek…hehe), procházky s mojí milovanou a s našima psíkama a taky nějaký hory (celkem 5 dní). Na horách 3 dni lyže a jeden den pučený prkno, na kterym sem docela velkej začátečník, takže občas to byla sranda no. Na lyžích o něco lepší-tzn.na mísečkách ve snowparku se mi podařilo odjet 360, ale takovym stylem, že už sem to radši víckrát nezkoušel, no a pak o tejden dýl v herlíkovicích se mi podařilo asi 5x odjet čistě asi 6-7m rovnej rail (kdo tam byl tak ví). Bohužel ani z míseček ani z herlíkovic žádný foto nejsou, nebyl fotograf :-(

p2240130.JPG

Tak a víc co dočinění se sněhem už sem neměl. Takže poslední den kterej stojí za zmínku byl dnešek. Dneska bylo úplně nádherný počasí, krásně teplíčko, takže sem nemoh odolat konečně vyrazit na kolo. A bylo to o to lepší, že sem dneska konečně měl parťáka, většinou totiž jezdim sám, pač neni s kym, jenže kámoš si koupil nedávno howlera, takže se u nás blejská na lepší časy. Přeci jen je motivace větší a jezdí se hned líp. (komu nezbejvá nic jinýho než jezdit sám, určitě chápe) A dokonce byl dneska i fotograf (a kameraman v jednom), takže snaha byla a snad se i něco povedlo tim aparátem zachytit. Ostatně posoudit můžete sami z fotek a videjek.

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

p2240121.JPG

A mimochodem, za aparát se postavila moje nejmilejší, takže bych jí chtěl za to poděkovat, takže děkuju Niky.

p2240118.JPG

Tak a je 0:20,takže je to v prdeli pač sem to nestih. Holt musíš vzít v úvahu že je to moje první story, takže to pro mě nebylo lehký něco takovýdleho zplodit. No a nebo nemusíš a můžeš mě taky poslat někam. Ale já věřim že ty jsi tolerantní boss a že mi to pro jednou odpustíš…
No a timhle bych ukončil moje povídání, je to moje premiéra co někam píšu o sobě, takže doufám že to nebylo nějak extra hrozný a do příště se loučim. Takže pa pa papala

Boží, naprosto boží. Moc díky :)

Další, kdo je na tahu, je Vojta, punkering must go on…

Pic ,tenhle mesic sem delal uplny hovno. Na horach sem nikde nebyl, jednak kvuli snehu a pak kvuli prasklemu prknu. Sice snih nejakej je, ale jebat se na trubickach me vubec nebavi. Tak sem akorat celej mesic prosukal s mladou, fotky z toho teda nemam :) Tahle zima je jeste vic napicu nez ta minula.

kubice.jpg
Mam asi 3 fotky z ledna jeste. Byli jsme delat park na Kubici a chvili si pak zajezdili. Snehu bylo hodne malo, ale neco jsme vymysleli. Jezdil sem teda jen trubicky, rovnej rail a lamacku 3m rovne a 6m dolu, sice tam byl postavenej malej skok, ale na ten sem radci moc nejezdil. Ja tyhle maly nakopany skoky nemam rad, je to akorat tak na to si tam rozbit drzku, hodit nejakou sipku, nebo dat nejakej breakdance na palici :)

kubice2.jpg

To je asi vsechno, vic toho nevymyslim

Není třeba. Příště chci ale fotky z mrdání, to bude přesně ten materiál, kterej musím mít. Muhahahááá.

Další je Frajt, aka Sprajt.

No tak tenhle měsíc bych shrnul asi jednoduše zlomil sem 3 skejty. První na parku jednoho sluneho dne když sme se hecovali kdo co dá ze skočky tak sem tam poslal mega 360flipa ale vodjel sem to na zlomenym skejtu. Druhej sem zlomil na takovych velikych 2 shodech ve velikosti tak 6 shodu na pražáku tak tam sem chtěl vyzvat frontside kino ale zlomil sem to na hulvata(uprostřed skejtu).

fs-flip.jpg

A třetí deska dneska 25.2 toho sem měl tejden (nikdy mi skejt dlouho nevydžel) tak sme šli s tatíkem něco pofotit pro Čáryse ke kaufu tak sem se pak šel rozdit  na takovej kontejner cca. 170 cm že bych z něj vyzval něco krutyho ale nakonec sem zlomil hned na první pokus a tak to sem zlomil před zadníma šroubama (nechápu když sem to dal čistě) no tak je to na PÍČU ale hold to sem já no:D

 ollie-broken-border.JPG

kickflip.JPG    pop-shove-it.JPG

ale skejt forevr PEACE AND LOVE IN THE WORLD 

No a další tu máme tomasse. 

Kdo by čekal nějakou zimní přípravu, tak jsem neudělal ani jeden klik, zdravá strava byl tak možná jeden zeleninovej salát, ale za to lipidů mám tak za tři Šosvoly a jednoho Bubu. Pak jsem byl na randeti s tou slavnou Bětulí alias Emoxkou z reportu z lyžáku,

 emoxka.jpg

rozhodl jsem se, že už budu chodit jenom po rukách a koupil jsem si nový sako, ale to vás asi nezajímá.

 igp0107.jpg

Takže jsem jezdil teda na tom trapným kole a na lyžích a na snoubórdu a na kluzkách a na skejtu a na milhausoj a přemet přes hůlky mě maňas naučil.

Konečně jsem poladil pevňáka a je na tom velká sranda, už umím i rozštěp a ani na koně jsem nezapomněl.

igp0115.jpg

V hnusných bahnitých dnech jsem si chodil zaházet lopatou a našel v tom skvělý způsob relaxace doplněný o pocit z toho, že po tobě sakra něco zbylo. Velký představení našeho díla na vás čeká, víc neřeknem, neukážem, nepopíšem a vy taky jděte ven, protože já zažívám občas dny, že to ráno v osm zapnu a večer v deset vypnu. Tohle bylo první, co mě za ty tři minuty o minulým měsíci napadlo, takhle jsem žil já, mějte se a mejte se.

Jo a brody mi sestříhal kraťoučký video ze Struh, škoda ho nezveřejnit, děkuju moc.

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

emoxka.jpg focenomobilem.jpg HT_BOX.jpg
IGP0028.jpg IGP0033.jpg IGP0036.jpg
IGP0046.jpg IGP0097.jpg IGP0107.jpg
IGP0109.jpg IGP0115.jpg IGP0117.jpg
IGP0130.jpg IGP0140.jpg IGP0163.jpg
IGP0167.jpg kuuun.jpg rozstep.jpg

Ty krávo, ty ses nenudil !! 

Dalším z lidí je Mahony.

Mahony byl fotit svěťák ve skocích na lyžích, v Liberci. A že to teda byly rozstřely, to se musí nechat. Fischer má teď dobrou reklamu, jsem zvedav u koho v hlavě ta lyže skončila.. Good job, a fotky zčekujte tady :

13441.jpg

13371.jpg

a dál tu máme Jandyho. 

Mezitím co se část 720 krů válela u moře, já sněhuchtivej sem se vydal na závody na Kramolín. V plánu byl, po zrušení dvoudenních závodů, aspoň závod Local Hero Jam. Byl jakýmsi zakončením série hodinových jamů, které se konaly každou sobotu na určené překážce.

Sněhu pomálu, ale šejpr Martin udělal co mohl a tak mohlo dojít  ke dvou jamům. Hodnocení riders to riders, snb + lyže pospolu. První byl jam na velký bedně, ta mě hodně bavila. Jezdců se sešlo podle mě tak 20, z toho jsme byli 2 lyžníci a 2 holky na snb. Sázelo se jak na běžícím drátě padaly tam různý točky na i ven.

dscf4670.jpg

Nakonec vyhrál myslím lokál Čurda, zbytek si fakt nepamatuju, sorry. Já sem shrábnul besttrick po napínavém finále kámen, nůžky, papír. Další byl jam na skoku. Před odrazem sis stihnul ještě zasurfovat v pořádný louži. Takže název Lipno lake sedí i na kopci.

dscf4701.jpg

Opět se lítalo a točilo na všechny strany. Skok byl příjemnej a dopad měkej. Lyžník Ondra vyhrál besttrick a já sem se dostal na bednu svejma točkama, kterejma sem si vytočil celkový první místo. Padla mi tam například switch 360 nebo 540 a 720 na normál a další. Zbylý jména opět nevím.Pojezd krásnej, počasí ušlo, sněhu pomálu a konečně sem si zajezdil na jihu Čech taky s nějakym lyžníkem. To byl můj „zimní“ víkend. Jandy  Link na dalsí akci : tady

DSCF4617.jpg DSCF4619.jpg DSCF4623.jpg
DSCF4632.jpg DSCF4633.jpg DSCF4641.jpg
DSCF4670.jpg DSCF4682.jpg DSCF4696.jpg
DSCF4701.jpg DSCF4703.jpg DSCF4704.jpg
DSCF4706.jpg    

no a skoro finišujeme. Cruzo 

Cruzo byl se mnou V monau, a moc dobře jsme se poměli. Naladil 66tku, místo Shivera, neboť ten mu řekl STOP, a lítal na tom celej tejden jako prase. Prasečí styl. Prasečí kolo. Takže takhle.

dsc_0088.JPG

A poslední je Brácha, kterej ladil nový věci, a lítal na endurku jak zběsilej.

Bratr se pilně připravuje na novou sezónu, a ladí new tricks. Když už neladí, tak lítá po lese kančím stylem s kancema namotocrossech. Voda, hlína, sem tam to utopí, no prostě šílenec.

vodnik-2.JPG

Tak a to je vše, mládeži ! Tak tohle shrnutí jsem udělal, aby jste viděli, že jsem si vybral správný lidi, co neseděj doma, ale tovřej, a dokonce o tom uměj i napsat. Díky za materiál z února, a těším se na další za březen. To už budu pro vás mít i nový 720 hadříky… 

Díky všem. 720 Boss. 

36 komentářů pod “720 TEAM – co dělal v únoru ?”

  1. ddd - andy

    Te je mi sebranka! :-)

  2. tomaass

    dobře MY

  3. Junior

    krása…

  4. Los tomanos

    Tomass: pekne videjko…

  5. tomaass

    Los tomanos: to né já, to brody udělal, že umím jezdit

  6. ice

    co se stalo se Shiverem?

  7. coolo

    vyzivnej unor:)

  8. Junior

    ted sem zkouknul to video… tomaass: hodně závodní ambice viď :) …dobrý štýlo

  9. Buba

    tomaass: vsak Tebe to taky jednou dostane a né že ne…muheh

  10. Los tomanos

    Oprava: Brody: Pekne video si udelal Tomaassovi :)

  11. eMTy

    vojta: chcem fotky se starou!
    tomaass: to mi smrdí závodníma ambicema!
    kejleb: tomu se říká, když ti teče do bot, muhahaha

  12. brody

    Docela jsem se obával, že z videa nic nebude, orkán foukal co to šlo, v lese to vypadalo že na nás každou chvíli spadne strom, kamerou se podařilo natočit tři záběry než došla baterie, chcalo, bahno, tomaass píchač, no paráda:D Nemáš zač puso, ale na oplátku tu hlavičku..

  13. Čárys

    4: filip Matuš : a tys nevěřil :)
    4: team : Díkys !!!

  14. Bery

    VOJTA: Tvoje mlada je moje setřenice tak bacha:D:D

  15. Čárys

    bože, Bery, jsi to ty? Ten s mexičankou ? TEN Bery?

  16. blek

    Tomaass dobrý videjko, můžu se zeptat na jakou kameru točíte a co to bylo za song? Dík

  17. vojta

    Carys: asi to tak bude :)
    Bery: nazdar Bery, to sem necekal ze to budes cist :)

  18. Luba

    Tomaass chyta konecne styl.. :D
    http://720.cz/foto/tomass_unor/imagepages/image17.html

  19. brody

    blek: kamerou tam je jen točeno tlačení kola a projetí kaluže a objasnil by ti to tomaass, jinak zbytek natáčen na Konica Minolta a200:D A jinak song DONOTS – Good-Bye Routine

  20. posvi

    TO MM co to tady ridi: Hele takova technicka, jajezdim za tebe?????ze o tom nic nevim a zadnej sponzoring jsi taky nedal……..Tak si tak rikam, co kurna delam ve shrnuti 720teemu….CO?

  21. Čárys

    kurna, to je pravda. Mam to nejak zmotany. Loni jsi za nas jezdil… Jdu te teda vymazat.

  22. Čárys

    A je to !

  23. Bery

    Čarys : Mexicnku ma muj bratr za manzelku bratra znas:D a mexicanku asi taky
    Vojta:to vis mam 720 skoro jako domovskou stranku sem tu porad:D

  24. filipmat.us

    mno ještě aby něco nenapsali první měsíc..uvidíme, jak to bude dál… ;-)

  25. tomaass

    fík je rejpal :-D :-D :-D

  26. posvi

    TO Carys: Jo? ja myslel ze jezdim za Protivin uz od dob bikrosu (asi nejaky omyl…),
    a thax ze jsi to smazal, ono se o ty lokalitce vubec psat nema……………

  27. Čárys

    to byl pospi, a ne pošvi. Chyba v jménech.

  28. Čárys

    Už vím kde se stala chyba. Kurva. Bože… Si vášem přezdívky pletu. Kruci, kruci…

  29. Posvi

    A to chces rict, ze jsi me nepoznal??? Jedinej Arthur v tabore……a jeste SPD……..????
    By se ti asi stavat nemelo……………:-)

  30. Čárys

    ale stává…

  31. m&rťyn

    Vijto, nekecej! Fotky z šukání máš a dokonce si je vystavil na amateri.cz .

  32. Vlastík

    Parádní. už se těším na další :)

  33. Pospi

    4 čárys – Ty sis mě zapletl s Pošvim ??? ach jooo… snad ti to prominu ale nevim nevim…
    ale ať už se to neopakuje!!!!!! :-) :-) zatim čuzzec

  34. Pospi

    4 Čárys – Můj report se ti nelíbil??? Nebo to mam brát tak, že celkem nejsi spokojen???
    repo sem ti dal a zde ho nenašel nevim proč….. ?? dik za odpověď

  35. Čárys

    bože, zavolám ti, vysvetlim. Posvi tady plasil, tak jsem to smazal, no. Byl to omyl.

  36. Čárys

    Líbil se moc !!!

Komentář: