S Cruzem doma

dsc00446.JPGTak jsem si byl zase po dlouhý době polítat tady u nás. A teda, s Cruzem je to většinou o MX poletech… Nejinak tomu bylo i teď.

No, takže mi zvoní telefon, a tam Cruzobič, a že prej pojeď, přijeď, beztak děláš hovno.  Tož má pravdu, konečně jse byl taky jednou v neděli doma, a dělal jsem prd, takže proč ne. Tož balím auto, a jedu směr Sobík.

V Sobíku nabírám Cruza, a El Kloko, a berem čáru do lomu, kde se teď docela stavělo o 106. Tak jsem zvědavej.

Jsme tu. Vyndaváme kola, a jdem na to. Je to tu klasická smršť, s Cruzem to ani jinak nejde. Zaskakujeme první, spíš menší sestupák. "Ne, nemůžeš si ho skočit znova, jdem na další." Tak jdem. Další je sestupák s dirtovým odrazem – celkm slušnej dropogapodirt. No boží, rubu jí hned za maličkým, a je to tam.

dsc00447.JPG

Mám první poznatek z novýho kola (RB monster ve velikosti S) Celkem jsem se bál na delší skoky, že to bude vratký…a…je to v pohodě ! Je na tom super, jak ho vyhulákáš do vejšky, a koukáš bokem, kam padáš, když je to moc napředek, tak poťáhneš, na zadek, tak srovnáš, je to hrozně ovladatelný ve vzduchu, jsem happy… 

No nic, jdeme na další sestupáky. Jeden je spíš drop, tak 2,5m, ne moc, ale ty rozjezdy, to by ses tu posral. Hroznej slalom v lese, eště metr před dropem točíš točku, no komedie. Sázím nějaký vytuhláky, klasika.

Pak jeden celkem dlouhej gapík, tak 3 na 3, rozjezd strašnej, první hrozně hraním, pak už ok. Dopady jsou do měkkýho písku, takže ani ve vzduchu není zcela vyhráno. Musíš to totiž dobře zaseknout ! :) 

dsc00450.JPG

No a jdeme na další zlo. Je to BIG DROP. Hrůza na placáka, Tak dobrá 4řka, řikám Cruzovi, že na tohle nemám ještě kotník, a on : "podívej, ukážu ti to" jede, odraz, letí kolem mě, a ve vzduchu absolutně bez emocí povídá "A JÉJE" neboť je asi o metr a půl delší, mrda moc, už to neopakuje :)

A největší zlo tady nakonec. Dřív tu bejval takovej pěknej trens, sestupák, do boku. Ten je tu i teď, ale  odraz se posunul asi 2 metry před hranu. Takže normálně odraz, 2metry rovinka, a pak kolmá hrana, dolů, a do boku, a to dost. Polet jak kráva. Podotýkám, že rozjezd na to, je tím největším slalomem, že by tu Prokop mohl trénovat zatáčky.

dsc00448.JPG

Ještě před metr hranou rubu jak prase, abych pak nasadil koně, neboť jsem krátkej :) Muhahaááááá. Nakonec s dopomocí dolítávám trens, a je to super !!! Jdem na to jěště několikrát, protože je to fakt polet. Cruzo se svými mocnými bunnyhopy lítá strašný vejšky… Z.L.O. Jsme z toho nadšený…

dsc00453.JPG

A nakonec se přesouváme na další lokaci. Je to taky lom, takovej zakopanej v zemi, a tady maj klucí jeden plackogap, a jeden step up. A dva kvotry, oba s divokejma dopadama. Step up ještě jde, sice je za ním hned metr schod na pole, ale ok, ale bočák není jen tak. 

dsc00456.JPG

Bočák mi nejde, bojím se na to, má divnej dopad, se schodem.. Takže se držím spíš při zemi. Ale Cruzo, to jsou kurva polety. Nechápu že to dokáže nastoupat do takovýhle vejšky. Nakonec háže strašnou držku, a tím to radši zakončujeme. Ještě štrýtek na AIVU, kde budou za měsíc velký oslavy narozenin snad všech lidí co znám, a tím zakončujeme tenhle slunečnej JČR den.

dsc00467.JPG

Bylo to boží ! S Cruzem se mi dobře jezdí, neboť on tě prostě nenechá sedět, a nenechá tě vyměknout. To prostě ne ! A tak to má být.

díky moc Zuz za fotky a Cruzo za pojezd !

DSC00444.JPG DSC00445.JPG DSC00446.JPG
DSC00447.JPG DSC00448.JPG DSC00450.JPG
DSC00451.JPG DSC00453.JPG DSC00456.JPG
DSC00458.JPG DSC00463.JPG DSC00467.JPG

7 komentářů pod “S Cruzem doma”

  1. Los tomanos

    Ma to tam chlapec pekny….

  2. Manas

    Cruzo je blazen, ja to vedel hned :-)

  3. fousmen

    ten transfer na poslednich fotkach.. o boze… zverstvo, co ty kucí dneska na tech kolech vymyslej :-)

  4. Junior

    hmm..takový měkkoučký dopady…nene..tam bych se nebál ohranit…akorát ty rozjezdy :D

  5. thomas

    bacha na draty aby nevznik oblouk:)

  6. ice

    uz presedlal z shivera na 66, koukam

  7. Flash

    Skoda ,že Chejníček nesponzoruje trial posledni dobou je jich tady celkem dost a nekteří umí…

Komentář: