720 roadtrip – sobota, Úterský tlamy, Plzenec…

snimek-084.jpgTakže, to vypuklo. První lokace, první lidi přijížděj, ono to snad fakt klapne. Jak začal trip, kdo tu byl, co jsme dělali, fotky, páry, holky – tripeři, click clack inside…

Trip začal. Jedinej oficiální FR trip zkrz ČR pro kohokoliv kdo má káru a čas to s náma dát. Je sobota, 9.8. A my s Andym čekáme na místě srazu, v Plzni.

My už teda jsme na tripu již 3 dny (teda já) ale to by vás asi nezajímalo – ne teď, a stejně to vyjde v samostatném článku, až trip skončí. Tož tedy dost keců, a jdeme na věc.

snimek-084.jpg

Je půl desátý, a přijíždí Petr Heiníků, a v půjčený felicii Tomaass a Tura, (THX 2 Turas mom) Tlustej Maňas, a už to sem lítá. Lemič (to koukám, s jeepem), dva punks od Zuba, Rakeťák, Obřík, Karloss (stále zraněnej ale stejně jede jako support – tomu říkám nadšení – díky) ČERW, kterej nakládá Klauze, Bubba s Ueeeeeem za moravskou crew, Krumlováci Sojer a Sobík Aleš, a další a další alegorické vozy. Během dne se to ještě plní – až se číslo zastavuje na hrozivých 18 ti autech. Uf.

No kolem 10:15 to balíme, a jedem na první lokaci – úterský tlamy. To je nově budovaný bikepark, v obci Úterý, kterej má na starosti především Saki family. Po výborný navigaci od Saki ségry, jsme na místě, a koukáme na tu parádu.

utery_dolu.jpg

Ač v noci pršelo, tak je tu skoro sucho, a na obloze sem ta mráček – nikdo nechápe, neboť ať už se na trip jelo z jakéhokoliv koutu republiky, všude chcalo. Uff.

Vítáme se se Sakim tátou, a Saki ségrou, maj lopaty a hrobou odrazy na 4xsce skutečně olbřímích rozměrů. Park je postaven kolem 4xsky, a obsahuje vylomeniny jako dapíky, jedno obrovský dlouhý vólo, další wólo, ste up step down, a pár dirtů, i dirtíků. Plus ještě tak 4 věci ve výstavbě. Už teď je to ale jezditelné, a vypadá to zábavně !

vall_petr.jpg

Prej je tu i lesní track, a tak se tam jdeme rozjet. Lesní track je bomba, v neskutečným prostředí plným kapradin a zeleně, je namotaná a vyklopenkovaná hodně zábavná trať, obsahující pár skoků, sesupák ze zatáčky, a jeden drop, a hodně klopenek, a závěrečnou super pasáž v korytě jak z Vancouveru. Paráda !

snimek-045.jpg

To najíždíme, není to ouplně easy, samo prof. Heiník to naskakuje hned, my se trochu váháme u něčeho, ale nakonec všichni skoro vše. Tady jsme z toho vymačkali Max, tož jdeme na 4xsku/slopestyle.

Tady polítáváme vše, gap s kombem ve vólu je fakt super, a když navážeš i konec, tak je to prostě fajn – hravý a jezdivý. Co je nejvíc dnešního dne, je Bubba a jeho macatej wallride. On je prostě nejvíc, drží to na něj, skáče mu to, vletí na to, bum, bum, a sjezd z toho, drží, je to B.Ů.H. !

Pak ještě ladí kucí takovej transferovej dirt, a obvzláště v podání Vyturbenýho Maňase je to něco. Samoej křivák a bočák, on se vyzná. V závěru dne ještě Petr Heiník nakládá poslední tráňo strašným motocrossem, na to že to defakto nemělo dopad a odraz byl v panku, je to opravdu moc.

korner_koroner.jpg

Úterský tlamy nezklamaly. Myslím že na začátek tripu opravdu ideál – les i skoky, vše… Loučíme se s touhle lokalitou, se Saki Family, a fakt vylítaný mizíme směrem starej Plzenec.

Cestou to vede CERW, a díky němu – jo, dluží mi 10 kč za stupidní otázku, ztrácíme chvost, neboť jede jako kráva a projíždí červený, a nečeká, hehe. Naštěstí se všichni scházíme ve Starém Plzenci, a po převlíkačce jdeme na to.

Je tu lajna trailsů, obsahující 12 skoků, a BIG fucking LINE, která má 4 macky, ale jezditelný se zdaj být jen dva. Je to opravdu moc. Dál jeden wallride, a asfaltový parking v centrálu tohodle spotu. Pěkné, velice.

geng_plzenec.jpg

Je tu hodně místních, a všichni lítáme nejdřív trailsovou lajnu. Já pravidelně končím na 6 tým trailsu, nemohu se za boha se svám DH kombem dostat dál, ale že to v kole není, dokazuje takovej PH, kterej na Dragstru s RC40 vpředu zaskakuje celej trail až do konce. A aby toho nebylo dost, tak na Dragstru votvírá BIG line strašným kraťasem, a pak ještě znova, labužník. Nakonec to tam Heiníkem vysílá. Uf

tomaass_plzenec.jpg

Mezitím se na ní rozskakuje i další parta šílenců. Rakeťák asi nej štýlo, fakt kontrolieren, a samo Obřík, on je prostě nejvíc, vejčky a super kontrola, štýlo… Tomaass on nás dává nejlepší koně, on si s tím kolem ve vzduchu opravud pracuje, koní, ladí, cuká, jak když má epileptickej záchvat, no prostě kompletní pecka. Muhahaáá. Respect všem.

uk england stýlo ? 

heinik_was_here.jpg

Já se s trailsovou lajnou loučím zaseklým převodníkem, takzvaným Klauzem, a jdem něco natočit a nafotit. Davídek to dává celý krásně, a místní mi tam sází wallride hrozným krutikolem. Místní to tu maj fak najetý…

Část party vyrazila do lesa, kam je vfal mr. Good fella, a vrací se šťastný a spokojení. Díky za provedení, a díky místním za možnost tu pojezdit. Byla to fakt pecička.

Kempujeme, děláme jídlo, a rozjíždíme se k Plamenoj, kde budeme dneska bydlet na parkingu. Tady už jsou všichni, a po povečeření jdeme v celý tlupě na párty, která se samozřejmě zvrhává ve velkou pitku. Plamen se pořezává, Tommaass se vylejvá, je tu mnoho kund, no moc. Radši pomlčím, a zbytek se najde ve fotkách…

party_shit.jpg

A cestou tramem tomů, zakepmpit, s spát. Celkem jetý. Plamen vytahuje Bakardi, odmítáme… :)

Tak takhle skončil první den tripu. Žádný lidi out, všechno vyšlo, počasí gut, párty zlo… Tak lepší start jsme si nemohli přát. A více zase zítra.

Jé bejbe, jebej bejbe

Snímek 030.jpg Snímek 031.jpg Snímek 032.jpg
Snímek 034.jpg Snímek 035.jpg Snímek 036.jpg
Snímek 037.jpg Snímek 039.jpg Snímek 040.jpg
Snímek 041.jpg Snímek 042.jpg Snímek 043.jpg
Snímek 044.jpg Snímek 045.jpg Snímek 046.jpg
Snímek 047.jpg Snímek 048.jpg Snímek 049.jpg
Snímek 050.jpg Snímek 051.jpg Snímek 052.jpg
Snímek 053.jpg Snímek 054.jpg Snímek 056.jpg
Snímek 057.jpg Snímek 058.jpg Snímek 059.jpg
Snímek 060.jpg Snímek 061.jpg Snímek 062.jpg
Snímek 063.jpg Snímek 064.jpg Snímek 065.jpg
Snímek 066.jpg Snímek 068.jpg Snímek 069.jpg
Snímek 070.jpg Snímek 071.jpg Snímek 072.jpg
Snímek 073.jpg Snímek 074.jpg Snímek 075.jpg
Snímek 076.jpg Snímek 077.jpg Snímek 078.jpg
Snímek 079.jpg Snímek 080.jpg Snímek 081.jpg
Snímek 082.jpg Snímek 083.jpg Snímek 084.jpg
Snímek 085.jpg Snímek 086.jpg Snímek 087.jpg
Snímek 088.jpg Snímek 089.jpg Snímek 090.jpg
Snímek 091.jpg Snímek 092.jpg Snímek 093.jpg
Snímek 094.jpg Snímek 095.jpg Snímek 096.jpg
Snímek 097.jpg Snímek 098.jpg Snímek 099.jpg
Snímek 100.jpg Snímek 101.jpg Snímek 102.jpg
Snímek 103.jpg Snímek 106.jpg Snímek 107.jpg
Snímek 108.jpg Snímek 109.jpg Snímek 110.jpg
Snímek 111.jpg Snímek 112.jpg Snímek 113.jpg
Snímek 114.jpg    

20 komentářů pod “720 roadtrip – sobota, Úterský tlamy, Plzenec…”

  1. Los tomanos

    Ha sem prvni :) Hezky jste to rozjely….

  2. Buba

    jou gájs, heleee, fotecky nahraju k veceru, jedu ted do koloshopu utrit regaly a hned, jak se vratím, hazim to na http://FTP…jen bych poprosil nejaky rozumny zachazeni snima…nahraju vse, i nepovedeny akce, at se vydite, ale nerad bych, aby se to dostavalo nekde coby povedena fotka…díík…zaslu klido i ve vetsin rozliseni na pozadani…

    Jinak trip moooc fajn, dik vsem zucastnenym, zamackavam slzu…a tesim se na dalsi…

  3. Tachmud a Crew, úterské tlamy

    Tak jsem moc rád, že to takhle klaplo a že se vám tam dobře jezdilo! Nemůžu se dočka až to s crew dostavíme, mám ještě spostu nápadů, jak potunit les a slopestyle,
    tak doufám že to vše do závodů stihnem! Škoda, že jsem tam nemohl bejt s vámi!

  4. karloss

    V sobotu jsme byli v Úterý a vychází to v pondělí …huh :-D

  5. eMTý

    tomu říkám vzít to na svá bedra, hahaha http://720.cz/foto/720trip08sobota/imagepages/image40.html

  6. KUbajsz

    http://720.cz/foto/720trip08sobota/imagepages/image45.html a tomu říkám hejník :) Dobře ty, petře! :)

  7. Petr Heinik

    To KUbajsz – pokus o transfer lehce nevysel, stane se :).

  8. ddd - andy

    Trip byl super. Díky Čarysovi! Objednany počasí. Jen víc jen víc.
    Jo a ještě: Štěpáneeee.. :-)

  9. Čárys

    4: Petr Heiník : Pěkně jsi to tam zasekl :)
    4: karloss : a psal jsem to v neděli :)
    4: buba: THX !
    4: All: tak je nastavený vycházení celýho tripu, celej tejden, a ještě dotaz – chcete to ode dneška do neděle, každej den ? a nebo zachovat volno o víkendu, a vycházet to příští tejden v pondělí a v uterý, ty poslední dva dny? Ha ?

  10. Mára

    čumíte na mě?????!!!!!!!!! jinak super trip, díky Čárysovi a všem co tam byli:)

  11. head

    Čárys, šetri to na pracovné dni, nech sa v robote nenudím ;)

  12. Klauz

    Těpáááné,těpáné…..Matinééé, Máťoooo….čumíte na mě? Díky čarys a všem co byly za super tejden.Těšim se na příští rok.

  13. El Kloko

    ALL: Píšu to i sem pro ty, kteří nečtou forum. Pokud chcete do videa nějakou svou oblíbenou písničku, tak mi ji pošlete na icq (192157478). Abych předešla dalším dotazům, video bude cca za 10-14 dní.

  14. Los tomanos

    Nech ty reprty na tejden, weekendy sou stejne vsichni nekde na biku…

  15. Tachmud a Crew, úterské tlamy

    Photoz ,když jsme začali stavět ten FR v lese! Úterské Tlamy http://www.freeridebikesshop.cz/?p=art&aid=176

  16. Radek / etbikez.com

    Boží!

    Těch “pár aut” u Plamena fakt jde a Sakitáta staví, koukám, pěkný monstra – na závod tam určitě zajedu.

  17. Manas TL

    Jinak ty vytuhlaku, ten spodek sem skocil. sice ne uplne umyslne, ale spadlo to tam :-)

  18. beca

    diky za super trip bylo to fakt gooood Bike punk HD

  19. jiri

    na tom dtj to bylo paradni .. kdo byl ten bez trika jak zkousel walltap to fakie? props ;-)

  20. Manas TL

    2 Jiri: Nejspis Raketak.

Komentář: