Tráňo v lomu, Bechyně nový trail – den třetí, neděle

vlcak-volo.JPGNo a je tu poslední den. Dneska mám pro vás sice stejný lokace jako už jste viděli, ale za to nový skoky, který tu ještě nebyly, takže opět porce novejch věcí, z čehož mám radost… inside.

No takže cikáni se buděj ráno v Dráchově. Je krásně bezmráčku, slunce svítí a tak si vyndaváme peřinky a hodně sqvotujeme, občas někdo projede kolem na kole a celkem kouká. Snídáme, povídáme si, a u toho koukáme na lajny dirtů. Slunce začíná doslova péct, takže je jasný, že je třeba jít na to, než bude vedro.

 mara_cikan.JPG

Větší lajna je poměklá, a vypadá nejetelně, tak jí zaskakuje jen párkrát Mára a pak upravujeme odrazy a radši na to prdíme – aby jsme to klukům nerozbili. Realizujeme se teda na malý lajně, kterou si prodlužujeme o 6 tej dirt, kterej jsme minule nejezdili. Je to teď už maximální houpárna, fakt boží.

mara-drachov.JPG

Blbneme to opravdu dlouho, vytahujem golfistu, stejně jako uplynulý 3 dny ladíme pár fotek. Ten foťáček mě zase začal neskutečně bavit. NIC na něm neladím, vezmu ho do ruky, CVAK, a je to tam – většinou fakt pěkný ostrý fotky. Já ho fakt žeru, jednoduchej, rychlej, malej – pro moje potřeby fakt ideál. A až hojednou rozbiju, aspoň si konečně budu muset koupit novej. A obrečím to.

Je to tu fakt návykový, ale víme že musíme dál. Chci Márovi ukázat lom a minule jsem tam moc nepolítal ten dirt do tráňa, a to chci napravit. Sice to mám na druhou stranu, ale což. Takže jedem po 2h dirtování tam. Vytahuju DH, zandavám HT a začíná to tam padat. Disorder 17, fakt super prostředí…

svakov-lom.JPG

Mára samo mnohem víc, neboť on je fakt skokan – a taky nemá takovou bestii. Ale chrochtáme si tu blahem oba. Nakonec mu ještě ukazuju sestupovej bočák, a tak si ho taky vychutná – je to věru pecka.

 kamarad.JPG

Volám Vlčákovi, co u něj, že by jsme zajeli k němu, mám totiž chuť už od pátka na ty nový věci a slyšel jsem že už to klucí pojezdili. Vlčák má čas, balíme se teda, a mizíme k němu. Lom necháváme za sebou a hustě offroad vložkou jsme po 20 minutách v Bechyni.

Tady už je lidí, ty jo ! Fakt to tu žije…především proto, že na blízké hájovně byla včera párty – vytočilo se 5 sudů v pár lidech – respect, hehe.. Vlčák už je tady, koukáme na dopad od Simmonse, fakt si máknul a jdem se rozjezdit.

mára bechyni fakt žere…

mara-zerouci.JPG

Na rozježdění ladíme celou trať až dolů, netřeba se s tím nějak moc mazat, náskok na wall, všechno tam je. A tak po chvíli říkáme mladýmu, ať nám to předvede. Zaskakuje tu novou věc uplně s prstem v nose, a tak když přežil on, musíme my taky, tož jdeme na to.

Mrd, dopad, strašný kule, volo 2 sek, seskok ven.

PECKA ! Klukům se to povedlo, jen ten drop je stále mrda, ať to pošleš kam chceš. Až to bude v kuse, i se Step upem step downem, tak to bude fakt pěkná lajnička.

drop-bwchjynbe.JPG

Vlčák to zasílá děsivým přeďákem, nebejt tam ty vrata, bylo by to na Hospital, nicméně vrata ho podržely. Wall jsem myslel, že bude těžkej, ale jak tam máš kudlu, tak je to uplně do pohody. Defakto se tam asi nedá vyndat. Myslím.

 Teda, nevím co má Vlčák s tím řazením, ale co ho znám, tam mu to pořád střílí. Jeden na drop, nutno přišlapávat, střelba. Na odrazu přeskakuje řetěz. Pořád. Já ti dám asi k Vánocům komplet nový všechno, pod stromeček, jestli se na tomhle do tý doby nezabiješ, člověče :)

vlcak-volo.JPG

Přijížděj nějaký lidi a chtěj to vidět, tak pro diváky, co by jsme neudělali, zandaváme to tam ještě asi 3x, všechny možný lajny. Děti sou spokojený, a jejich tatík má skoro encyklopedický znalosti triků a lidí z JČR. Jsem koukal.

Takže s Bechyní a Vlčákem se pomalu loučíme, už je zase podvečer. Nový věci který tu vybudovali, tuhle lokalitu zase hodně pozvedly – všem doporučuju zajet…

vlcak-osobne.JPG

My se počtvrtý dneska balíme a jedem ještě do Tábora na Tanx. Jsme mírně řečeno, vojetý. Já jedu už od pátku 8mi hodinový denní peklo na kole, je to skoro jak kdybych pracoval, hehe a Mára nenavyklej na JČR tempo-tempo už taky sotva plete nohama.
Neměkneme a na Harašce to ještě znova vytahujeme, a jdeme hrdině nahoru na tanx.

Nicméně tam si to dáváme jen pomálu, neboť zjišťujeme, že jsme fakt totálně mrtvý. Totálně.
Nejlepší nápad co v takovou chvíli je – je jet dolů na smažák a kofolu.

Takže střelba zpět k hospodě, pure kančí FR a po převlečené se odměnit prvním hospodským jídlem v tomhle tejdnu. A Kofolou.

Já tohle miluju, není co řešit.

3 dny na jihu, když to ted spočítám, tak jsme projeli Bechyni, lom, Aivu, Lávky, Dráchov, Dobrou vodu, Klet, Krumlov, Dubné, Lesejček, Dráchov, Hroňák, Bechyni, a Tanx.To je 14 lokalit.

ROadtrip v létě by jsme mohli vměstnat do 3 dnů, žádnej problém, hehe.

Nemělo to chybu. Asi poslední letošní roadtrip po JČR pro mě, neboť nám začínaj závody. Teď to bude až do podzima HELL. A nebo do zranění.

Tak někdy přijeďte k nám. Máme tu božsky.
Pa všem.
Čárys.

life.JPG

DSC02633.JPG DSC02635.JPG DSC02636.JPG
DSC02637.JPG DSC02638.JPG DSC02639.JPG
DSC02641.JPG DSC02642.JPG DSC02644.JPG
DSC02645.JPG DSC02646.JPG DSC02647.JPG
DSC02648.JPG DSC02649.JPG DSC02650.JPG
DSC02651.JPG DSC02652.JPG DSC02653.JPG
DSC02654.JPG DSC02655.JPG DSC02657.JPG
DSC02658.JPG DSC02659.JPG DSC02660.JPG
DSC02663.JPG DSC02664.JPG DSC02666.JPG
DSC02667.JPG DSC02668.JPG  

7 komentářů pod “Tráňo v lomu, Bechyně nový trail – den třetí, neděle”

  1. Los tomanos

    nechci rejpat ale “NIC na něm neladím, vezmu ho do ruky, CVAK, a je to tam” ehm http://720.cz/foto/JCR_nedele_jaro/imagepages/image26.html zkus si prepnout na manual :)

  2. Maara

    to je ale schválně, dneska je moderní ostrý pozadí a rozmázlej jezdec. se mrkni na některý fotky od Sterlinga, třebas na Sesions:D:D:D

  3. Jr.

    tomanos: nemachruj že máš dobrej foťák…neni holt každej tak zazobanej jako ty, aby si moh pořád kupovat takový kanóny

  4. Čárys

    4: Los Tomanos : to jsem nefotil já, ale Maara – bůh ví co tam měl za režim.

    Manuál sucks, golfista jede ! 3 litry a fotí to best.

  5. Vlčák

    To přeskakování řetězu je známka PUNKu. hehe :-)

  6. baboon

    Zdar..Noh by mi někdo pls lokalizovat pískovnu v sobíku? Nevim, kde to je a přitom to nemám tak daleko..Dík moc.. Kdyžtak mail – baboon@centrum.cz

  7. Milos

    pekny, ale kouknete na tudle fotku http://720.cz/foto/JCR_nedele_jaro/imagepages/image16.html postavit se na dvere auta a delat ze skace neumi kazdej. bravo

Komentář: