Kanada – retro video.

bc-v-bc-111.jpgDávno před dobou gouček, ostrejch záběrů, 60fps, a FullHD se točilo třeba i na krabičky od mejdla přidělaný ducktejpou na čumák od helmy. Ano, kvalita nevalná, šumy jak v těžkym dešti, roztřesený záběry.. ale ta radost ze záběrů o to větší.A kór když je to z Kanady !!!

A právě takový je následující video z dílny Petra Ambrože z roku 2005, kdy klucí vyjeli bajkovat do Kanady na Nort Shore a okolí a co čert nechtěl, na pár trailech jsme se potkali a mohli cosi potočit.

Video je rozdělený do třech sekcí, kde ta první dokumentuje nádhernej výlet letadlem a cestu zpět do civilizace o který jsem tu už psal v článku BC v BC . Ty panorámata a trochu toho klidu a míru.. úplnej ráj! Dyť říkám, že ráj. Bejt po mym já bych to… nikomu neukazoval a jezdil tam jenom sám!

 bc-v-bc-111.jpg

Druhá část je točená na North Shore, postupně na všech třech kopcích, který se nad Vacouverem tyčej. Je to lávkový nebe i peklo – traily pomalý a rozbitý, ale dopady z dropů o to víc na placku. Prostě aspoň jednou za vyjížďku si klofneš helmou o představec a dostaneš batohem po palici, aby tě v noci mohlo bolet za krkem. Lávky povětšinou užší a čím užší, tím logicky výš. Obvzláště za mokra to byl občas oříšek, ale s myšlenkou cedr přece neklouže, člověk stejně vyrazil..


Část třetí
je Whistler a okolí, tam bohužel už klukům pršelo a tak záběrů je poskrovnu. Vyvažuje to ale samozřejmě poslední záběr na kočku hrající si s bosou nohou.
Tak klik na play!

-a-

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

13 komentářů pod “Kanada – retro video.”

  1. ladis

    ze bych uz to nekde videl a mel sosly na disku? :D ale jo, pri patku prijemny naladeni na weekend

  2. Manas TL

    jak se Kralyk zubi ;-)

  3. fousmen

    Bomba, kdysi jsem to taky viděl, ale koukat se na to dá pořád! Ach, ta Kanada..

  4. kubo

    upe paradni videjko ;)

  5. Scotty

    No jo,kultovní videjko,které mám už několik let uložené na disku :) Už netuším,kde jsem ho tenkrát sosnul..

  6. u6e

    aaaa poznal jsem CBC trail :)

  7. Šárka Maňasová

    To je paráda, to bych taky chtěla někdy zažít.

  8. Blackbiker Vitas

    zrovna jsem se o tom s Králýkem bavil v pátek-no prostě bomba

  9. Čárys

    Ach, a když si pomyslím, že Michal teď bude bydlet rok 1OO km od Whistleru, jsem trochu rozladěn… :)

    4: Andy : Ty jsi pačesáč, uplnej model : )

  10. 100klada

    Odjizdim na rok s kamosem do Kanady na konci rijna… kdyby nekdo mel nejaky info ci komntakty, praci atd… rad si neco poslechnu nebo vyuziju! Zatim mam na zimu rozjednanou praci v horach, ale na jaro-podzim nemam plan, ale rad bych Whistler. Dik moc vsem icq: 303 760 149 , tel: 722 909 903, radek(zavi)100klasa.com

  11. Čárys

    nééééé ! Budeš aspon na kempu ? Na RB kempu ? :)

  12. 100klada

    JJ budu.. a ty? ;) Ze bych treba jednou za tech X-let jel s tebou ve skupine? :)))

  13. Čárys

    Hele pokud od Radka dostanu zase pozvánku, tak zcela urcite. Jen mi bude muset někdo pujcit kolo, kdo to asi bude, haha… Plosim !

    Prijedu, jen vedet datum, kdy to bude…

    ?

Komentář: