Závody na Monínci – last info

akce1.jpgAhoj kluci a holky.

Takže tu máme opět závody na Monínci…ale ne ledajaký – jde o závody, již avizované a na netu rozmrdané, na kolech.

Last info o akci je vevnitř.

Takže na Monínci se  5 unora, to je tuto sobotu, uskuteční v rámci miss české republiky vložený exhibční závod na sněhu. To už víte, ale teď stručné a jasné infa o tom jak to ASI bude probíhat. Punx dále.

Takže jsem an to tak nějak zase sám, tak sám, haha, takže asi takhle. 

Akce má vypuknout, teda máme tam hodinu na to, aby se to odjelo, v časovém rozmezí 15 – 16h. Dle teda posledního infa. V pátek mám ještě schůzku na Monínci večer s Jardou a šéfíkem miss abych to upřesnil – a takže prosím všechny – doražte raději trochu dřív. Kdyžtak si dáte třeba baštu dole v restauračce, a nebo pojedete jezdit na kopec, nebo mi s něčím pomoct, haha, (já vám něco najdu) možností je mnoho. Ale radši bych byl, kdyby na mě náhodou něco upekli, kdyby jste tam nejdýl do 13:30h byli. Je to prosím datelný ? Ve 13:3O bych se s váma sešel dole v restauračce a probrali by jsme všechno co je třeba.

Parkovat budu asi pod mostem, možná, spíš než dole, ale to je jedno – najdete mě tam. 

Tak a jedem. 

Protože jsem zjistil včera, že dual slalom postavenej není, uděláme to trochu jinak. Je totiž postavená jen jedna dráha a holky budou jezdit na čas. To je ale pro nás nevýhodné, protože to není řežba a já chci řežbu. Takže jsme se nakonec rozhodli, že vás tam pustíme po čtyřech. Klasickej slalom, ale pěkně čtyři najednou. Pavoukem postupujete dál až uplně nejdál.

Kdo mine branku, vypadává ze hry, takže je hlavní to proslalomovat, a nemyslete že když sebou fláknete, že už jste v prdeli. Postupujou dycky dva do další rozjížďky. Superfinále bude ve čtyřech a z něj postupujou 3 do megasuperfajnlu. :)

Dokonce jsme vymysleli s Jardou ceny – takže první až třetí místo budou ceny macatý a využitelný, jako třeba permice a tak podobně. Takže do toho dejte všechno : )

Afterparty jsem přesunul na prepartyna pátek večer. Já osobně, protože jsem konečně sehnal prodavače (bůh žehnej Kumimu) tam budu už v pátek navečer na ježdění, a ladění detailů a přespím tam. Hospoda pojede a rum poteče proudem. Dopoledne hodlám ještě polítat na prkně a pak už hurá na to.

Tak to je všechno. Já bych chtěl závěrem říct, že akce jako je tahle by si zasloužila určitě mega prsentaci a obrovský ceny a humbuk všude kolem, divoký karty a televizi nova, ale já jsem se rozhodl že touhle cestou já a moje závody nepůjdu. Návrat ke kořenům a ojedinělost malejch a něčím zvláštních akcí je cesta, kterou v dnešní době megaprjektů chci jí. 

Punks not dead ! 

V sobotu ve 13:3O tam. Teším se na vás, chalani ! 

Za realizační team se loučí : Výkonný ředitel, mediální partner, sponzor, one man CREW, dělník, uklízeč, časoměřič, rozhodčí, zapisovatel a nosič ryb – Čárys

a startovka, snad už konečná je tady :

1. Ross

2. Zvolouš

3. Hýbňoš 

4. Raf

5. David Anderle 

6. Tlustej Maňas

7. Flash  

8. David

9. Coolo Kralupy

1O. CERW

11. Petr Můlhaus

12. eMTý

13. Demo

14. vlčák

15. Koule

16. Mára z Bechyně

náhradníci -

17. duchna

akce.jpg

19 komentářů pod “Závody na Monínci – last info”

  1. Páník

    ha, v patek tam je prej lyzovani s panem presidentem Klauzů…to bys mohl Vencovi nabidnout divokou kartu, at zkusi freeride:):)…cekam gut report a fotky nahatejch missek:)

  2. Anzahl

    Obávám se, že panu prezidentovi příjde tento druh sportu příliš levicový :-)

  3. hýbňoš

    těšim se jak malej, bude to maso

  4. Flash

    tak se těšíííím!!!:)

  5. ddd - andy

    Celozimní fláking a absence řídítek v rukou přes 2měsíce, to bude jízda! Ale těšim se jaxviňa! Muahhahaaa :D

  6. hýbňoš

    A jó, a jó prezident je buzna :D

  7. Pedro

    Doufám že bude vyčerpávající videoreport, protože to vypadá na slušnou řežbu:)

  8. Vlcak

    Doufam, ze budu do soboty ready. Pac jsem si vcera pri lezeni trochu domrdal slachu na ruce. Kazdopadne prijedu, pomuzu a snad budu startovat – jestli udrzim klacky v ruce.

    Skoda, ze je preparty v patek. Jsem na pivnich slavnostech v Tabore.

  9. Čárys

    4: vlčák : Když ne, pojede Duchna. Začíná se již psychicky připravovat. Přinejhorším dorazí Péťa s ďíťákem, a donutíme jeho..

    DŮLEŽITÁ DOPLŇKOVÁ INFORMACE !!!

    Takže pozor, čas srazu posouvám na 13h do hospody a to z toho důvodu, protože jsem vám vyžebral možnost už od 13:3O se na trati vozit a najíždět si klopenky (který tam nebudou) a branky !!! Takže máte hodinu a půl na to, tam řádně polítat, a tím pádem se i svézt aby jste nejeli někam, kde vypadnete v prvním kole a půjdete doů.

    Jste HAPPY? Já jo !!!

  10. Zvolouš

    jojojojo, jsem happy a těším se :-) :-) dorazim už ráno a dám si chvíli SNB…dva roky sem na tom nestál, takže bude komedie :-D

  11. hýbňoš

    boží, se i svezu a až pak vypadnu v prvním kole :)

  12. Čárys

    Okej ! Buď mě najdeš dole, nebo budu parkovat pod přemostěním – ale dopoledne budu jezdit taky.

    4: all : Kdysi jsme jeli nějakou exhibici na Zadově, Kramolíně, atp, a celkem často jsme jezdívali na sněhu – vemte si radši krom spiků i třeba Swampy v co nejširším provedení – někdy to bylo výrazně lepší, pokud bylo měkko.

    To jen tak.
    Např viz : http://da-li-da.mudrc.cz/clanek.php?id=178&cas=1296734168

  13. Duchna

    4: Čárys: Narodil jsem se připravenej. Hi Hi :D

  14. Mára z Bechyně

    Budu se snažit abych se zučastnil…ale nevím mám jít do rachoty tak to snad pujde přeložit…..

  15. Čárys

    4: Máára : zamítá se. Pracovat nebudeš, jsi napsanej : )

  16. Mára z Bechyně

    Dobrá, udělám co bude v mích silách :-)

  17. Manas TL

    Tyve, měl bych si připravit kolo a jsem tak línej … děs.

  18. Caryfuk Plzen

    Bacha aby vám dědek tunel s neviditelnou rukou trhu akci nezkazil. :)

  19. Čárys

    Super :)

Komentář: