One line.

cam_0115.JPGO tom co tu děláme když nám přes noc napadne pár čísel nového sněhu. krátké video uvnitř… 

 

Jak sem již zmínil v minulém reportu z prášení, zdejší dva kopce Whistler a Blackcomb nabízejí krom spousty upravených sjezdovek i mnoho značených trailů freeridového typu.

Obtížnosti tu mají značené trochu jinak než u nás. Zelená je nejlehčí, modrá jako u nás červená a pak jeden černý diamant a nebo dva. Černé sjezdovky jsou, až na vyjímky – viz Dave Murray DH na kterém se jel obřák na olympiádě, neupravované a tudíž skýtají mnoho prostoru pro řádění v prašanu. Celý areál je ohraničen SKI boundary, což v podstatě nikomu nezakazuje tyto cedule překročit, ale již neni jistota že na vás někde něco nespadne, případně že se neztratíte.

Ale co je uvnitř, to se počítá.

Všecky možné sjezdy ať už na či off piste jsou značené a hlídané. Proto po každém sněžení probíhá v dopoledních hodinách technopárty v režii Ski patrol a pár kilo kvalitní trhaviny. Díky rozmanitosti terénu si tu každý najde to svoje. Super svahy na učení, kvalitní sjezdové tratě nebo freeride, at už na pláních nebo v lese. O množství utesů – vše značené- nemluvě. Lidi si spokojeně jezděj každej kde chtěj a užívají si to. Lajna na videu se nachází na Symphony – Flute bowl. Nejkrajnější část arealu, ale stále areál. Takže představu si mužete udělat sami.) Všem co maj rádi zimu přeji hodně sněhu!!!

Užívejte:)

Pozdrav ze zasněžených plání posílá Maara

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

A link na stažení, jako vždy… 

6 komentářů pod “One line.”

  1. Duchna

    Jo u nás je sněhu, až mi prašan stříká na obličej a chroupá v zubech. Pěkná lokalita, jel bych hned….

  2. blue

    mě náhodou letošní zima baví… jsem rád, že u obrubníků nejsou hromady sněhu, že se dostanu v pohodě z a na parkoviště a že na chodníku nemusim chodit s bruslema :-)

  3. Čárys

    hm, no já bych teda radši tu zimu se sněhem – ta hnědá břečka je stejně hnus.

  4. Kraťas

    No to u nás dnes bylo počasí na mikinu… :/ když už je to zimní období, tak bych ten sníh docela chtěl. Chtěl jsem se zeptat, to tam nejsou lanovky? Všechno si to musíš vyšlápnout?

  5. Maara z Klaanova

    to Kraťas: lanovky tam sou, ale konkrétně u tohodle bowlu dojedeš tak do pulky kopce a pak musíš došlápnout. výhoda je že tam nejde uplně každej, takže se to nevyjezdí tak rychle. Ostatní freeride sou dostupný hned z lanovky.

  6. robin_tattoomaster

    Pockam si na leto :) letenky uz mam :)))

Komentář: