Orange racing – Kopčany

DSC_0591-752x250

Tak a je tu další díl Pavlova řádění po mírumilovných vesničkách, kdy víkendová cirkulárka bývá přehlušena víc než dětská píštalka lodní sirénou. Prostě road racing a full gas inside..

 

 

Ahoj všichni. Původně jsme Kopčany chtěli vynechat z důvodu 14 denní návaznosti seriálu IRRC. Vzhledem tomu, že nám vypadli Dymokury, tak jsme se rozhodli Kopčany v rámci tréninku jet. Kopčanská trať mi sedla, navzdory místy zvlněném povrchu, kde jsem dostal sériové přední tlumiče na hranici funkčnosti. Do závodu jsem se kvalifikoval na 3. pozici a ihned po startu jsem se dostal na 2. pozici za 1. Aleše Nechvátala. V průběhu závodu se objevila závada na mé Kawasaki a nevěděl jsem zda vůbec dojedu. Měl jsem problémy se spojkou, kterou jsem musel šetřit. Nakonec vydžela a já svoji pozici udžel na výborném druhém místě. Závody hodnotím kladně a pokud to bude možné, určíte se rádi příští rok vrátíme. Další závody máme o tomto víkendu v belgickém Oostende, kde budem hájit české barvy v evropském seriálu IRRC.

Pavel Tomeček

 

 

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

5 komentářů pod “Orange racing – Kopčany”

  1. baboon

    Jsem rád, že při pondělku vyšel takový nenáročný článek co do počtu písmenek :) Jsem sám, komu to nefunguje?

  2. Čárys

    Hehehe, Andy je démon : )

  3. Domíšek

    Mě to taky něják neběží :D Ale aspoň jde vidět že Andy je taky “jenom” člověk :D

  4. Andy

    Sem pitomec. A velka omluva Pavlovi Tomeckovi!

  5. Andy

    Jo -takže update jede!

Komentář: