Sobotní Úterý na videu

vlcsnap-2015-12-12-16h58m23s971

Pro dokonalý požitek bych ještě před kliknutím na play, doporučil nabrat 3kg hlíny (ornice), 1kg středně zrnného písku (tedy velikost zrna od 0,2 do 0,63mm), smíchat v kýblu s 5L vody neperlivé za pomocí vrtačky, aby došlo ke kvalitnímu propojení. Dále před sebe postavit mobilní větrák, kterýmu dáte plnej výkon a poprosit kamaráda, kolegu, přítelkyni, prostě, kdo vám přijde pod ruku (..osobně jsem přesvědčen že lidé budou v totmto případě velmi ochotní..) aby na vás ty sračky skrz větrák začali kydat..

Ready?

Tak a teď už plnej uvnitř..

Muhahahaaaa..

 

 

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

 

-a-

4 komentářů pod “Sobotní Úterý na videu”

  1. Raf

    Dobrá práce!

  2. Andy

    Jonáš to drží pěkně, o tom žádná! :)

  3. Martin Čárys

    Ty voe, jako hoděn plynu !!!
    Moc pěkné !!!
    Ma

  4. Vojta MM

    Každým videm lepší a lepší, líbí se mě střih a muzika. Co se týče záběrů vytáh bych víc kontrast, je to občas zbytečně šedivý a plochý, i když chápu že bylo hnusně. A místama mi to přijde trošičku nedoostřený, ale to je tou hloubkou ostrosti u objektivu, což člověk při točení na místě nikdy pořádně nevidí a až doma na kompu ve velkým zjistí co vytvořil :D, za mě pěkný líbilo :)

Komentář: