Sausage and mustard Se04 episode 8 – season finale

Nemecko

Poslední díl čtvrté série videí Sausage and Mustrard je tu. Jak tomu bylo například minulý rok, tak i tento díl přínese shrnutí všeho podstatného co se událo v roce 2015. Vše co bylo do široka v jednotlivých dílech je teď nakouskováno v jednom 3 minutovém videu a myslím, že to stojí za to. Na 2016 jsou v plánu velké věci, tak se těště, já se těším a snad nic neselže a za pár měsíců se příhlásím s prvním dílem v roce 2016.

A teď už klik dovnitř..

 

 

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

 

Na závěr bych chtěl poděkovat celé 720 crew za to, že zde tento mnoha lidmi nenáviděný pořad mohl být i nadále vysílán a prostě všem, kteří mi s tím jakoukoliv formou pomáhali nebo za mnou stáli.

Díky moc!

Mějte se hezky, užijte si svátky a do nového roku všem přeji hodně štěstí a zdraví.

Jonáš

 

7 komentářů pod “Sausage and mustard Se04 episode 8 – season finale”

  1. Tomas

    dobre vy! jen tak dal..

  2. Andy

    Parádní pruřez sezonou! :)

  3. Pedro

    Moc dobré.

  4. Stanley06

    Dávej kluku!

  5. slop

    Super sestřih..dělejte to dál, rád se mrknu na další!

  6. Martin Čárys

    super !!!
    Moc dobré, chci vzít kolo a jet se projet.

    Není třeba si pustit emerický kluky, který mě demotivujou, když mi tenhle pocit udělá pořádný český video s ještě aspon trochu pochopitelnejma skokama, a krásnejma lokacema.

    Dle mě super práce a zejtra jdu na bika.
    DÍKY, NAKOPLI JSTE !
    mA

  7. Jonas stehlik

    Díky moc všem! :)

Komentář: