Jdu ven..

FormatFactoryIMG_0004

Tak tuhle větu slyšela máma asi každej den sotva jsem přilít ze školy. Jo, doba sice trochu pokročila, ale mám pocit, že se mě ty priority ani po tolika letech moc nezměnili..

Cukrem dnešní generace jsou ty internety, Ipady, mobily, Péeska a tak a těžko jim to vyčítat, když to útočí ze všech stran, obzvlášť ve škole. Bičem pak zůstává pohyb. Teda on tím bičem je ale jen do chvíle, než se začnou hejbat, protože pak najednou těžký je dostat je domu.

Teda možná trochu divný téma takhle při pondělku, ale stárnem, že jo a kolem se motaj různý velikosti potomků a tak je prostě sranda to pozorovat. Ty různý přístupy a směry a cesty kterejma si různý rodiče procházej se svýma dětma. A ne, nemá to bejt žádná hluboká sonda do rodičovství, jen mě prostě napadlo vytáhnout mladýho ven a strávit byť jen pár minut, jen tak před barákem – venku. A tak jsme oba blbnuli, nadhazovali přední kolo a domu šli až poté, co jsme si oba minimálně jednou ustlali na zemi. A víš co? Byla to sranda. Žádná obrazovka, žádný křečovitý sevření tabletu. 20min blbnutí venku. Chvilku, po práci..

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

 

-a-

9 komentářů pod “Jdu ven..”

  1. MártyDH

    Andy přesně tak, a není to o tom zda má někdo lepší podmínky vyrazit ven (zda bydlí v Praze nebo na vsi u lesa) je to jen o pozornosti k děcku a to mu žádnej přístroj nevynahradí, jen utlumí a nebude rozvíjet. Takže aspon tech 20minut:) Mám taky 4letýho sviště a zatím teda tablet či mobil neviděl, jen tak max pul hodky dene s pohádkama na kompu. Ale už se těšim, že to pujde víc a víc tahat ven na kolo, pěšky, vlastně jakkoliv do pohybu…….

  2. David

    Andy: Ahoj, chci se zeptat, jestli bych se nemohl někdy přidat na to “Enduro” na Točné? Skoky tam mám docela najeté (spíš trať v Komořanech), ale ohledně tras jak tam namotat nějaké endurko bych se rád něco přiučil..

    (Případně facebook david svoboda, nebo tel 720 114 594.)

    Díky!

  3. Martin Čárys

    Jdu ven !
    Bráááp !!
    Brááááp !

  4. Andy

    MártyDH: jj – a mám tu z minulosti i pár tipů jak to dělat, když je to malý ještě fakt malý třeba tak:

    http://720.cz/?p=13292 nebo http://720.cz/?p=21956 a nebo tak http://720.cz/?p=25354

    David: píšu si tě! ;) Ale vidím to spíš až na konec března, bud teď asi 14dní na lyžích.. :)

    Čárys: Provokace.. PRO-VO-KA-CE!!! :P

  5. Martin Čárys

    Dneska jsem sel na držku, není co závidět : )

  6. Andy

    Čárys: Jen blbni! ;)

  7. err

    To jako fakt ? no tak já taky napíšu nějaký ten vlog blok. Když jsem byl malý maminka mě posílala do jednoty pro nějakou tu drobnůstku když pekla či vařila. To je už dávno .. dnes když si člověk může nechat na těch internetech v těch ipadech objednat nákup a nechat si ho dovést až domů je to všechno pryč. Ale tenhle víkend jsem si řekl dost. Byl jsem tedy po noční (jako v práci, né tach na pivo) plné akce ale přítelkyně neměla polohrubou mouku .. Ha co teď ? nechal jsem si tepláky a šel do penny jen tak pěšky, za 15 minut jsem byl doma i s moukou, kterou jsem přinesl ve staré hadrové tašce , no . Stála 18 korun 2 kila teda! takže příjemně namotaný nákup .

  8. Čárys

    Err : Byl to jen článek, napsany v chvilkovem nadšení z obyčejné věci.
    To nemíváš ?

    Moc to neřeš.
    To jako fakt.
    M

  9. err

    čili takový vitalismus dohnaný do extremismu. Moc řešíte
    nevnímám to
    jsem v realitě , asi málo hulim.
    To fakt
    F

Komentář: