Vánoce v Komo

Vanocni Shred KOMO-5

Hele, tak jako můžete se sebrat a zmizet jak Koli na Vánoce někam k moři, do tepla. A nebo si vezmete na sebe o mikinu navíc a vyrazíte na jednu z Vánočních vyjížděk, kterých bylo opět, i letos, naplánováno hafo.
Takže jedna taková Vánoční vyjížďka uvnitř..

Komo jsou lokalita, kde houby rostou jak skoky po dešti. Ale protože na houby tam nikdo moc nechodí, je v lese, relativně klid. Stejně jako všude, tak se i tady čas od času najde nějaká dobrá sídlištní víla co rozkope odrazy, ale to už prostě ke koloritu stavění ilegálů patří. Srdcaři, ale stejně naběhnou znovu, poplácaj, nanosej, vyšejpujou a lítá se dál. A přesně tyhle srdcaři i na letošek připravili Vánoční vyjížďku.

A že to nebyla vyjížďka ledajká, byla to vyjížďka kouzelná! Tlupa v čele Honzou naplánovala totiž vánoční dopoledne plný her a výzev a dokonce i nějaký sponzorský dary sehnaly a.k.a. Vánoční shread!

Flow trail na rychlost – prostě jedna lajna a kdo jí dá rychlejc)

Beer bong – vodpal plechovky od piva při whipu zdním kolem a měří se vzdálenost doletu plechovky.

Tree bong – bongnout strom vedle skoku a hodnotí se styl.

Best trik – na step-upo dirtu prostě best trik.

Na devítku je sice domluvenej sraz, ale tak nějak na pohodu se to slejzá až kolem půl 10 a pak hned Honza vysvětluje početný crew, která se dostavila, co se dnes bude dít. Já bohužel stíhám jen něco nacvakat a pak si s fotobáglem na zádech dávám Flow trail a musim valit plnit domácí štědrodenní povinnosti, ale akce je zdá se rozjetá na jedničku. Lidi se bavěj, povzbuzuje se jak při mistráku v Novym městě a u toho se kecá, žere donesený cukroví a je pohoda.

Jak to všechno dopadlo, kdo si odnesl nadílku a kdo záseky do holení od pinů, to nevim, ale rozhodně vim, že strávit aspoň chvíli Vánoce na biku, je skvělej dárek jakej si člověk může nadělit pod stromeček. Resp. stromů je v lese dost, takže nadílka to může být vždy bohatá!

Takže Honzovi díky a příští rok, pod stromama zase!

 

-a-

Komentář: