Trip na východ s DDD – den první na DM

snimek-040.jpgTakže, no, tentokrát měli všichni volno až v pátek, nechápu, von někdo dělá ještě ve čtvrtek ? No tak jsem se ve středu večer sbalil, a vyrazil sám.

Tentokrát jsem se rozhodl, že si to dám ve čtvrtek tady u nás, tak nějak, takže jsem začal u nás na Tanx. No co vám budu povídat, znám to tu jak svý boty, ale to nevadí aby i mě tu ještě po letech něco nepřekvapilo.
První překvápko – dole jsem potkal Sojera, kterej tu byl se svou přítelkou na vejletě. No dobré. Druhé překvapení už tak dobré nebylo – vypadalo totiž takhle. A pěkně za zatáčkou.

dsc01672.JPG

Měl jsem co dělat, aby mi ten čtyřka drát neuřízla hlavu. No nic, valím dál, valím valím, a najedou za skokem tohle.

dsc01675.JPG

To už jsem neubrzdil. No chvilku jsem tam pobíhal, a vymejšlel co a jak, a nakonec jsem to vymyslel. Bude objezd. Tak jsem ho tam docela ladil, a jezdil, a pánové – je to lepší než ta stará trať. Takže díky, záškodníci – pomohli jste mi vytyčit novou zábavu.

Odpoledne jsem se přesunul do Bechyně, sras s Vlčákem, a hodinku a půl jsme tam stavěli a nový věci ladili. Bude to tam pecka, těšte se na trip ! A nakonec přesun do Dráchova, kde jsem dokonce naskákal ty první dva z velký lajny. Na třetí nemám rychlost, bych se zabil.

Přesun do Kamenice, a potápět. Sice je venku asi 15C, a prší, ale voda ja naprosto čirá a já tam letím. Nemá to chybu, a blbnu tu asi hodinu. Zmrzlej jak cip si dělám v autě večeři, a přesun do Humplolce, kde u Filmu Immortal čekám asi 2h na Andyho – neboť spolu jedem na Dolní moravu a dál, na 3 denní trip.

Davídek je prostě boží… 

dsc01681.JPG

David doráží v 22h, přesně na čas, a překládáme věci ke mě, a míříme to přes Havl Brod na Dolní Moravu. Hele, už dycky pojedu tady tudy, mám to asi 220 km z Tábora, a cesta je v poho. Na místě jsme v noci, a jde spát. Svítěj hvězdičky…

A je tu ráno, budí nás hroznej šoking – někdo nám brutálně houpe autem. Samo vevnitř popadává co se dá, nože, hrníčky, a tak, díky…a záškodníci jsou – Saki, Saki Dad, a Saki ségra. Nechybí Kubajsz. Vy záškodníci !

dsc01680.JPG

Koukaj co tu děláme, hehe, a nikdo nevěří. Je tu zrovna Marosana kemp, kde se kludí učej tejden jezdit na kolech. Učitelé Fík, Saki, Damjan, Fík….

Berem kola jdem na to. Koukám že tu přibyly dva mega dirty – Matušík jim říká Damjánovci – a jsou to vopravdu macíkové. Nemám asi slov. My jedem nahoru, a dáváme 4x na rozehřátí.

Je to boží, jako dycky tady. Asi po 4 jízdách jdeme na kousek sjezdu – taky ne bad, ale loni mě bavil víc…nevím. Co je ale super, jsou tu zatáčky na louce – klukama nazývaný dual. Dual je totiž pravěkej dual, dvě stejný vedle sebe natažený tratě, se zatáčkama s kolíčkama. NEMÁ TO CHYBU ! Lítáme to s Andym pak vlastně každou jízdu…

přetahovanej transfer ve vytuhlém stylu…to jen tak někdo neumí :) 

snimek-029.jpg

Jdem natáčet a fotit, sestříháme vám totiž vídeo z roadtripu. Nebudou tam žádný záběry z ježdění, za to z auta a tak toho máme tunu. Takže jednu jízdu fotíme a točíme kousek sjezdu, 4xsky, lávek, a v podstatě tím máme splněno.

Jdem jezdit. Nakonec jezdíme super kombo, který jsme vymysleli. Začátek 4Xsky (jsou tam 3 skoky) v klopce vyjet mimo na sjezd, kousek sjezdu, přejet na lávky, dát kus lávek, přejet na dualku, a dojet to dualem, na konci dualky to ještě střihnout na step up step down a vólo. Kombinace snů, naprostá bomba. Tohle drtíme v podstatě až do konce.

snimek-040.jpg

Jezdíme v krátkou přestávkou skoro 7 hodin ! Nechápu nic, jsem mrtvej kolem 16 hodiny. Kempeři se nějak flákaj, dali asi 5 jízd, a pak papali, a pak šli zase jezdit třeba až v 17h. Je tu Markét, fotí, je tu i Bob Brnka aka Bobyn Úd (bohatým beru, na chudé seru) kterej si dal neskutečnou drřku přes držku, a to tak, že má pod okem 4 stehy, a vypadá jak z Noci oživlých mrtvol.

Posuďte sami.
dsc01683.JPG

Tak a je hotovo, unavený to balíme. Dáváme sprchu, kempujeme, a koukáme na silně se zatahující oblohu. Za chvíli je to tady, neskutečnej slejvák, blesky, a tak, a tak se zavíráme do auta, já vám píšu tenhle report, a klucí (Andy a Tomáš) kecaj o psech a čubkách. David se v čubkách vyzná, neboť jich má doma dost, maj totiž chovnou stanici na čubky !

Tak a večer je konžertík, tož konžertíkujeme, a přespáváme ještě na DM – aby jsme zítra jeli o kus dál. V plánu máme Olomouc, Hlubočky, a Cihlenu.

Ale o tom až zítra.

To pro dnešek stačí.

Páááp.
Foto : Já a Dejvídek

DSC01671.JPG DSC01672.JPG DSC01675.JPG
DSC01676.JPG DSC01677.JPG DSC01679.JPG
DSC01680.JPG DSC01681.JPG DSC01682.JPG
DSC01683.JPG DSC01686.JPG Snímek 001.jpg
Snímek 002.jpg Snímek 004.jpg Snímek 006.jpg
Snímek 009.jpg Snímek 011.jpg Snímek 013.jpg
Snímek 015.jpg Snímek 018.jpg Snímek 019.jpg
Snímek 023.jpg Snímek 026.jpg Snímek 029.jpg
Snímek 031.jpg Snímek 032.jpg Snímek 033.jpg
Snímek 034.jpg Snímek 035.jpg Snímek 036.jpg
Snímek 038.jpg Snímek 040.jpg Snímek 042.jpg
Snímek 043.jpg Snímek 044.jpg Snímek 045.jpg
Snímek 046.jpg Snímek 048.jpg Snímek 051.jpg

29 komentářů pod “Trip na východ s DDD – den první na DM”

  1. Manas TL

    To s tim dratem, tak toho potkat jak to dela tak z lesa neodejde …

  2. Mraca

    FOX GIRL je nejvic:)

  3. tomaass

    s drátem mám podobnou zkušenost, lidem to nedojde a to by to mohlo hodně špatně dopadnout :-)

  4. Jr.

    to je fakt zajímavý, jak vám tam ty stromy pořád padaj na tu trať..to je totiž tim, že jim jezdíte po kořenech a tim oni slábnou a pak padaj…žádnej záškodník…no kdybych to sám neviděl, asi bych nevěřil

  5. tomaass

    Juniore už běž ven, Tobě tady z toho internetu mrdne, asi přijeď na pořádnou party, potřebuješ nějak napravit

  6. Čárys

    4: Mraca : ne, nejvíc byl úplně někdo jinej, muhaháááá – kdybys tam byl, bys nevěřil.
    4: Tomaass, Manas Turbo : Jsou to kreténi. Ty voe, by se mi splašily kopyta, potkat ho.

  7. Defens

    Jr. – muhaha z tebe padají hovínka velký jak brok :D moudrost sama

  8. flatíno

    Carys: si zlej, desne zlej, evil being!!! =D

  9. Čárys

    4: Flatíno. Počkej v pátek. PS: Něco mi tam chybělo ! Víš kde, víš co. Kde se to ztratilo ? takhle nemůžu udělat svůj EVIL plán

  10. markétka

    flatíno: prosimtě, mohl bys mi napsat na mail, nebo icq? (406-635-085) dík.

  11. markétka

    jo, mail makush@seznam.cz

  12. Čárys

    4: Flatíno : máš problém :)))))

  13. markétka

    čárys: ale prd, s bulvárem nic neudělám .) Chci to jenom vidět .)

  14. Jr.

    defens:známe se?
    tomaass: práce je zlá…zlomenej palec s nesrostlou kostí taky neni zrovna gut…takže pro mě prázdniny začínaj až příští týden…odmakáno mam…a když sem v práci…tak sem i na netu…pak sem doma a to sem taky na netu…a když sem na netu, tak píšu…a když píšu, tak rejpálci píšou, že mam jít na vzduch…

  15. Čárys

    4: Markétka : Ne, tohle zaručeně vidět nechceš :)

  16. flatíno

    Čárys: me nedostanou a tam to jeste doposlu, asi fullsize, coz?:))))
    Market: ty jo, mno, asi uvidis jen to, co bude TU.

  17. markétka

    čárys: no, nevim co myslíš ty, le to co já videt chci, to chci .)
    flatino: nevim oc bude tu a až to bude tu, nebudu tu … prosím, smutně koukám…

  18. Jr.

    chceme bulvár…s předstihem

  19. Čárys

    4: Flatíno : dopošli, ale prosím na jiný FTP – dam ti ho za chvíli na tel, protože tohle má moc lidí… Ju ? Minutku, přípojím se na icq…

  20. Buba

    markétka, to je ta fotografka z freefoto.cz?…

  21. KUbajsz

    Markéta: to opravdu vidět nechceš … no a myslím, že ani ostatní v zájmu žaludku :D

  22. markétka

    Me se líbí, jak všichni ví co chci videt tyjo… :-X O_o

  23. Spon

    no jako tra fotka s tim dratem me vytocila doufam ze ten clovek co ot tam dal by byl na sebe hrdej kdyby ti to zlomilo vaz.

  24. Jr.

    KUbajsz…hele…povíme si to narovinu…web máš pěknej..fotky umělecký…sledovanost jako taky třeba dobrá viď…ale prostě chce to něčim okořenit…koukej jak se všichni dostali ke slávě…et,pb-ani nemluvim,720…uz tu taky neco bylo…myslim ze jestli nejaký fotky máš…měl bys je asi v zájmu svým zveřejnit…

  25. Čárys

    4: Jr : tady toho myslím bylo až dost – i s ohledem na to, že to není punx web, neboť sem chodí i matky mých zákazníků, a to dost.

    Tohle je punx life

    Mít to jen jako osobní stránky bez byznysu, jel bych uplně jiný peklo – celkem se s ohledem na výše napsané i já protím – i když se to nezdá…

  26. Jr.

    hohohóó… http://www.720.blog.cz ?a tam tomu dát trošku grády? což? jsem totiž profesionální blogař…a dělat si stránky na blogu je jako fakt hárkór…všude ty šablony a tak…ale popral bych se stim

  27. Jiří Cipra

    ha, tipuju že se Markéta nejspíš zase někde poblila… Ta holka by potřebovala naučit pít… ;-)

  28. markét

    JC: no, a zrovna ty bys mě mohl učit vid? umyl si ten kyblíček vubec?

  29. baboon

    Sry ale drát je fakt hodně…:( A takovejch mrdů přibejvá..:) To je snad lepší si to nejdřív projít jednou pěšky aby si člověk neufik palici…Fakt hnus..Žaloba za veřejný ohrožení..:) Si vem kdyby se tam někdo chtěl proběhnout…Vyřítí se ze zatáčky a hlava dole.:)

Komentář: