Hlubočky. Znáš ?

carys2.jpgTak a další den na východě republiky, proběhl přesun dál. Tentorkát jsme si vybrali bikepark Hlubočky – slyšel jsem o tom chválu, a tak hrr tam.

Na DM proběhla strašná párty, která byla opravdu hodně…hodně lidí se nechalo vyfotit v zajímavých polohách a pózách, odhalili jsme amaterského gynekologa, a zjistili nové skutečnosti a druhy zábavy bikerské populace a jejích fellaz. 

Protože jsme ale seriózní web, ne jako jiní a někteří, publikovat to nebudeme…zatím. Č.Ú : 720 000 5350 / 8040. Vy pro které to platí, posílejte peněžní obnosy… Muhahaááá.

Párty ale byla zlá.

 dsc_9138.JPG

Ráno jsme se s dorazivším Flatínem dohodli, že něco nafotíme v přilehlých lesích, na dirtech – bohužel ale noční slejvák znemožnil větší zábavu – a taky to není málo. Takže jen jedna dvě fotky, a do aut, rozloučit se na DM, a jet nach Hlubočky.

Je to asi 100km, takže jsme tam za hodinku. Venku začíná bejt neuvěřitelný vedro, dusno, megazlo. Hlubočky nacházíme v pohodě, a už parkujeme dole pod sjezdovkou, a koukáme na to. Není toho moc vidět, a tak se sbíráme a jdeme nahoru.

 dsc_9292.JPG

Takže trať v Hlubočkách, jak to celý shrnout. Jedním slovem asi nelze, ale jednou větou ano : Je to sem tam jednoduchý, sem tam malý ale sviňský, sem tam dost (opršenej wall bez nájezdu) a sem tam pěkné, ale nedotažené (gapy s prudkejma dopadama). Dole jsou spíš menší dirty, který jsem skočil i já, takže hodně easy.

Vlek nekupujeme, a tlačenkujeme nahoru. Je tu i dost jinejch atrakcí, 4 kolky, a hlavně takový buginy, který vypadaj super zábavně – nahoru tě vytáhne vlek, a dolů jí vraždíš na buggy. Pecka, ale my jdeme jezdit na těch kolech, že jo..

 dsc_9378.JPG

Takže pěkně na vršek, a po skočení jedné lavice fotí flat jeho oblíbenou zábavu – klopenky. Takže máme klopky na milion způsobů, a nakonec i kousek videa, andy mě točí, a já jedu prasečí styl.

Dál dojíždíem o kus níž, nafotit takový gapíky, s prudkejma dopadama. Chci se rozjet, nandavám helmu, a zapínám, a už to slyším….bzzzz, pak BZZZZZZ, a to bude moucha, a PÍÍÍCH, kurva ! KURVA, PÍCH PÍCH PÍCH A už mi to tam solí vosa, pěkně vedle ucha. Nemůžu helmu rozepnout, tak jich dostávám fakt dost… Brní mě pak nějakou domu čelist, ale protože jsem z mládí od strejky včelaře hodně rezistentní, tak jezdím dál. Ale zážitek teda, to vám povím.

carys2.jpg

Jdou tu i místní klucí, jeden bez helmy, na Ht, vidět ho DKeyKids, dostane pětku. My lítáme ten spodek, je to celkem zábavné, a v úmorném vedru snesitelné. Nakonec už tofyzicky nezvládáme, a vycházíme si to s Dandym na poslední ride až nahoru.

V kuse je to pecka.  

Dole dáváme sprchu, a v super hospodě dáváme smažák za 55kč (Andy a Flat) a já doplňuju tekutiny litrem a půl kofoly za 25 kč. Levný a fakt chutný jídlo !  

Potkáváme tu Dostyse, mladýho šílence z Olomouce, (video – 14 let) a jeho mamku… Takže probíráme různý věci, proč má zlomenou ruku, kde byl a co jel, a co pojede, a tak..celkem hezké zakončení dnešního dne. Dej se brzy do kupy, BRO, a dobře srůstej…

Celkově to shrnu.

Hlubočky maj potenciál, ale je třeba to tu ještě doladit. Lidí tu jezdilo dost, svah je pěknej, a myslím, že to tu za nějakou dobu bude opravdu laskomina. Takže držím palce, a kdyby jste dělali nějakou akci, stačí napsat – podpořím aspoň infem. PS: děkujem za vodu !

dsc_9339.JPG

No a Flatíno odjel do Olomouce, a my se vydali zase dál. Do Mostů u Jablůnkova, skoro až na slovenský hranice, kde na nás totiž čekalo tohle . Ale o tom až zítra… 

Jo, s Andym jsme se cestou na Mosty shodli, že Dostysova mamka je prostě boží, a že se nám moc líbila. A protože chodí na 720, tak jí tímto zdravíme, hehe..ano ano

andy1.jpg carys2.jpg carys3.jpg
DSC_9017.JPG DSC_9052.JPG DSC_9092.JPG
DSC_9138.JPG DSC_9292.JPG DSC_9298.JPG
DSC_9302.JPG DSC_9317.JPG DSC_9320.JPG
DSC_9327.JPG DSC_9328.JPG DSC_9330.JPG
DSC_9335.JPG DSC_9339.JPG DSC_9345.JPG
DSC_9361.JPG DSC_9374.JPG DSC_9378.JPG

29 komentářů pod “Hlubočky. Znáš ?”

  1. flatíno

    nemusel si sem davat ty nepovedeny fota)) ty byly pouze ilustracni;)

  2. DALI

    a kde máte obrázek tý jeho mamky?:-))

  3. shimano

    mamkůůůůůůů! :)

  4. Čárys

    Mamku jsme si nevyfotili. I vy kujóni.
    Tak já vám tu napíšu report jak kráva, fotky, jaký to tam bylo a tak, a oni chtěl vidět mamku. ach jo.
    :)

    4: Flatíno : Je to v pohodě, myslím že je všem jasný, že prostě jezdit neumíme, no :) Ať je sebelepší fotograf, tak když jsou jezdci levý…
    A mě se líbily všechny…

    díky moc !

  5. flatíno

    Čárys: a TO ti prislo? ..osobne sem rad, ze to je jen B/W, vic bych asi neunesl..

  6. markét

    čárys: máš pár milejch vzkazů na ICQ.

  7. tomaass

    koukám, že markétka se asi zase předvedla, chceme všechny fotky

  8. Spon

    Jj hezly veci ale pozor: http://www.youtube.com/watch?v=IS51_ywDFWA UZ JE TO TADY!!!!!

  9. Čárys

    4 : Flatíno: vydrž, nahraju nový video na FTP a pak se podívám :)
    4: Markét : možná dnes nezapnu, mám moc práce…
    4: tomaass : to raději ne. Tak možná na punkbike…

  10. 3da

    Čárys: Nemuzes me poslat naky ty fotky steho dropu??..Mel sem tu xc helmu..Diiiiiiiik Dismooo@seznam.cz

  11. bic

    az na to ze mu není 14 ale pristi tyden mu bude 16 takze zas tak mladej neni

  12. markét

    čárys: no to je jedno kdy.

  13. Jr.

    spon…nato sem fakt jakože čekal…kdo první

  14. DD

    kdo ma ty fota? poslat, radi zverejnime

  15. markét

    DD: ne

  16. Čárys

    4: bic : ano, to je ale myšleno k videu co je tam, to je video z té doby, kapišto ?

  17. Čárys

    4: 3da : hele, rád bych ale nemám nic – to jsou fotky Flatína, a ten mi poslal jen nás… Takže jsme tu jen my. Kdyžtak napiš jemu, prosím. Carys.

  18. 3da

    Flatíno: Kamo muzes me prosim poslat ty fotky ak fotils Caryse a Andyho??Mel sem tu xc helmu a kamos zadnou O:)..Kdybys bol tak hodnej a poslal me ty foto budu rad..Peace.. Dismooo@seznam.cz

  19. flatíno

    DD: silny kafe i na PB, cast je naprosto nezverejnitelna
    3da: no mrzi me to, ale asi neposlu, nepovedeny fota nebo fotky co se mi nelibi rovnou mazu, zabira mi to moc mista na disku, takze sry..

  20. markét

    flatino: kdyby ses třeba uvolil, a poslal mi tu fotku co mám s DMJ a nekym koho neznám (z venku, než se začala hrát ta scénka s koněm myslim) na ten mail, byla bych fakt ráda. Jestli si jí smazal, tak smůla. Nic víc, nic míň. dík.

  21. dr.zack

    ale jo…ja bych taky rad videl:D

  22. PhX

    no litr a pul za 25 ?vcera tam bylop za 25 pul litru holt hvezdy maj slevu:-)

  23. DD

    to nechte na me, sup poslat :-)

  24. DD

    dam cerny pasky pres oci a ostatni nahy mista :-) :-)

  25. Jr.

    to abys markétku obalil tou páskou celou

  26. Jr.

    asi by se měla balit preventivně před každou párty…a okolo určitých míst nakreslit přerušovanou čáru s nůžkama aby si to každý vyřízl individuálně podle potřeby…

  27. Čárys

    4: PHX : špatně pochopeno, špatně napsáno – omlouvám se. 3 x za 25 :)

  28. Mira

    jou, v hlubockach jsem si zlomil klicku…na pamatku mi zustala desticka a 5 sroubu..

  29. Robin

    Kdo je ta markét at mi dá icq

Komentář: