Geiskopf – kanada v Německu

ggg-3.JPGPo Lipínku jsme se přesunuli s Rossátorem do Německa. Roadtripík pokračoval, a vy si můžete zkouknout další část videa a přečíst, jak bylo…

 

Inu, jak jsem včera skončil, tak pokračuju – na Lipně sice pršelo, ale cestou do wurselandu už bylo obstojně krásně. Cestou zandaváme děsivou kombinaci Monstera a dresingový bagetky, takže je mi jasný, že večer budu rychlý jak dítě po prvním kari.

Parking v Geisu – jsme tu sami. Zabíráme teda nejvýhodnější místa hned u lana, načínáme vínko a sedímě na lavičkách asi 2Om od auta. Kecačka, popíječka, každej zná. Na obloze zvláštní efekty světel, přichází bouřka a nebo ET. Je to bouřka. Děláme si prdel, že se spustí slejvák, aby jsme to stihli k autu. V tu chvíli rána a nekecám, votáčečka kýble vody na hlavu. 

Za 1O sekund skáčem šipku do aut, totálně promočený. Řvu na Rosse (do auta skočil samo paraktoulem) "dobrou noc"…a jdem spát. 

Ráno. Chcalo celou noc, takže jsem na to HODNĚ zvědavej. Nikam nechvátáme a od rozečtené knížky vylejzám až v 1Oh. Na parkingu už je plněji, než by jeden v takovejhle nečas čekal a tak i my, hoši jihočeský, uznáváme že nejen sluncem provázen je biker – a jdem se oblíkat. 

 ggg-3.JPG

Já jsem známej tím, že mě to dycky baví tak 4 hodiny na kole, pak už toho mám plný voči – a jel bych jinam – takže si kupujem jen 3 hodinovku – 15euro. Jak se později ukazuje, je to úplně dostačující, protože za tu dobu tu najedeš skoro všechno. 

Dorazili další češi, takže s partou kolem pana Modrého hoblujeme svahy za Česko. Za Prahu je tu Kropitel a Linda. Na spodních 4xskách je kupodivu skoro sucho, a když konečně dorazíme i nahoru do lesa, vidíme teprve, co to znamená Kanada. Mlha od poloviny je taková, že by i Rákosníček valil bulvu, a v lese kapky padaj za límec jak z kanadskejch videí. Nádhera.

Lítáme Freeridovku, která je prostě nejlepší. Dole se napojujeme na 4x, jak jinak, na DH kašlem, neboť je nám líto kol – je konec sezony, a je to tu dobitý. 

Ostatně, Geis už jsem popsal mnohokrát, tak se koukněte, jak tu bylo. Na vídeu.

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

3 hodiny pojezd, poslední jízda prorážím, takže jedu lanem dolu a kochám se výhledy. A pak už jen sprcha a kemping. Jo abych nezapomněl, je 10 spt a fouká ledovej vichr – nádherný léto, fakt !!!

A přejezd do Rudy, kde chceme strávit zbytek víkendu. S Rossem probíráme, kde ušetřit, aby dobře bylo a mohli jsme jezdit ještě víc – zjištujeme, že na chlastu a jídle, to je jasný. Zakládáme teda stránky nemámpeníze.wz.cz a v tomhle duchu jedem večer.

najdi 1OO rozdílů :)

ggg.JPG

ggg-1.JPG

Je tu Ovar, Ovarka, Vlčák a žena, a další Rataje – je jasný, že i když je zábava u aut družná, hospodě se nevyhneme. Naštěstí, i když s Rossem nemámepeníze.wz.cz máme super kamože z mainstreamového serveru jsembohatej.com a v hospodě jede panáková smršť. 

Rumy, zelený, kofola, 6x ? 7x ? NeEvím, ztrácím přehled po flašce červenýho a pátým panáku…

Bylo to opět super, přátelé. Parta co mě baví a ježdění je kombo který prostě miluju ! 

A o Rudě, třeba zítra, ju ? Pápá…

 ggg-2.JPG

7 komentářů pod “Geiskopf – kanada v Německu”

  1. Jr.

    konec rozsemál, děkuji, můžu jít do práce :D

  2. blue

    720.cz – vaše ranní dávka humoru :-))) to se hned jde líp pracovat :-)

  3. blue

    jo a jestli tam teda celou noc lilo, tak to tak vůbec nevypadalo, bylo to docela v pohodě… sice trochu mokrý, ale žádný extrémní bahno, voda a tak…

  4. Čárys

    Och děkuji, váš humorista :)

    Fakt tam lilo, ale to se nedá ani napsat LILO, to byly fakt kýble vody…

    No nic, jdu napsat něco o Rudě…at máme zítra zase trochu toho humoru. :) Ale bylo fajne !

  5. Tiborski

    Dobrý report, výborný slovosledy :) bavič jede :)))

  6. Čárys

    A dodělal jsem video na zítřek, dopsal report, vše právě ted. Takže zítra snad taky kopec zábavy…

    Stay tuned jestli chcete…
    Jdu pracovati, pápá

  7. HlodaQ

    Tak vypadá to tam hezky halvně ta rychlá pasáž zas něco jínýho. BTW S každym videem obdivuju Čárysovo kolo… RB power xD

Komentář: