Wostrej wejlet po Praze pyčo – jakože motocross přece ne woe ?

dsc00046.JPGZjistil sem, že hodně lidí nečte moje reporty, protože jsou tam moc dlouhý slova a celkově je můj sloh out. Takže pro 99 procent návštěvníků Dkey : report z Prahy, :pila: :pila: :pila: ! 

Takže sme vyrazili s Davidem na vopravdu wostrej pojezd. Sme hustý ne, voe, sice prší ale protože sme drsný a krutý tak jedem i v dešti !!! To je hustý co ? No máme wodpružený kola, fotrové nám to zacvakali, ne, solej dobře. A tak to má bejt no nééé ?!?!?!? !!! Žádný másla pyčo ne !!

 dsc00046.JPG

Tak sme teda jeli wen, i když pršelo, řikal sem to už ne woe ? Normálně slejvák, krutý co. A jeli sme jen v tričkách, s krátkým. To de co ?!? David si vzal svuj wostrej dres MARIN, protože ho dostal ty krávo s 10ti procentní slevou přímo od dovozce, páč mu napsal že jwe fuckt dobrej, že už dává ruku a občas i nohu a učí se tejbltopa jo a taky že na příští kozzy chystá frontfliping, ty krávo, no není to šílenec !!!  Tak jasně dostal hned slevu, to se wí, ne ! Je třeba podporowat – suspports – jako chápej.

dsc00048.JPG

Tak sme jeli, we, a furt slejvák ! Tak sme si to dali hustě, do metra sjeli sem schody hned !!! A byly dlouhý, takže to bylo uplně nejwostřejší. Dole sice nikdo nebyl, ale kdyby tam někdo byl, tak by určitě čuměl !!! Jo a jeli jsme na černo, což byl fuckt wodwaZZZ ! wuauwawuwwwau !

Dávali sme si to hodně dobře, a hlavně ve štajlu ! Protože to je nejdůlešitěší, wí každej ne ! Něco jako třeba Gracia, uplně jako won. Jo, a pak to přišlo, ty kreténe ! David vobjevil hustej drop, fakt hustej, uplně největší a hlavně byl fakt těžkej a jako že vůbec se mu do toho nechtělo jenom tam nalézd nahoru nejvejšto bylo krávo jo ! Já sem vytáhnul svůj skvělej foťák na telefonu, co dělá uplně super fotky, a sem to chtěl normálně vyfotit. A VYFOTIL SEM TO – Čum jak to bylo Wostrý a Welký !!! Tam co ukazuje tak tam byl dopad woe ! Fakt nátěr !!!

dsc00049.JPG

A won to skočil !!!! Sem strašně řval, jéééz a tak !!! A lidi řvali taky, že zawolaj benga ne woe ale sme je poslali do píče se rozumí ne !!! Přece se nenecháme buzerowat wod zmrdů!!!!!!!!

dsc00051.JPG

Jo tak tohle nás fuckt unavilo, jako adrenalím  a tak sme byli unavený, ale přece se nevykysneme we ne ? Normálně náš napadlo něco hustýho – že zajedeme se vyfotit s Petrem Hejijníkem jak dělá toho prodavače ne v tom centru jak maj Suzuki !! Akorád už tamnemaj motorky ne, ale stejně MOTOCROSSS  WOE  NAVŽDYCKY  FOREVA ! On je hrozně hustej, sice Gaspi je hustější, Ríša ne, wí každej, Riči. Jaký má kéry, sem čuměl, a kámoš řikal dokonce že s ním jedno mluvil a že mu Gaspi dá kolo uplně zadarmo !!!! Ten se má !

Tak sme to vymysleli, hustě moc, a tak sme tam normálně vešli a uplně přísně sme se s ním wyfotili, a byl úplně w pohodě nejwětší !!! I dawid se s ním vyfotil a vyfotil i mě znova protože tamta fotka newyšla a tak tahle je o hodně lepší !! Je vidět jak je w pohodě, co ?!?!? Pak si s náma chvíli povídal, a furt byl w pohodě ! A že prej nás zná, že viděl naše fotky na dolekop.com, taky tam dáváte fotky ?!?! My tam dáváme 10 fotek za den, a ke každý si píšeme a dáwáme si jedničky a wostatním pětky protože to sou čuráci ne, hlawně z tý Moravy, my sme nejwíc ne v Praze máme největší město !!!

dsc00056.JPG
 
dsc00057.JPG

No tak sme tam byli s ním asi hodinu, a pak už nebyl w pohodě, musel totiž woprawit nějaqkej wostrej bajk, tak sme mu chtěli pomoct, ale nechtěl, by sme to měli za chvíli ale won že ne. No třeba příště. Sem mu dal na sebe tel ne aby se vozval kdyby potřeboval pomoct ne a won že jo, že to prej určitě !!! Hned sem pak psal kamošovi že Petr Hleiníků je můj kamarád !! A záviděl mi

Tak sme eště jeli do města. Sem jel hustě po zadním sice bez helmy ale to je ejdno, protže takhleš je mě vidět do xichtu a to je dobře !! Čum jak jedu v záklonu, Dawid čuměl protže won to neumí takhle dobře hodně jako já to umim! A Dám to na dolekop a jestli mi zase nějakej čurák napíše že nemám helmu za 5 tak se vzteky odpojím a předtím dám : pilu : a : karate : !!!!!

dsc00052.JPG

No a pak sme jeli domu, protože sme chtěli dát rychle fotky na web, aqby ste viděli jak sme hustě pojezdili a koho sme potkali a tak ! A že prštelo nám wůbec newadilo, wůbec ! MOCOTROSS ! Měli sme uplně morký trička, já měl tričko Horseweathers a Dawid ten Mařen ! Uplně mokrý !!! Fakt hustý !!!

Moc dobře sme jezdili a zase půjdeme protože tohle je nejwíc uplně moc! A zase zajedem za Petrem Hjejníkem zase a budem tam dlouho eště dým protože je to kamarád dobrej kámoš jako jo !

MOTORSKROZ !

Dejwyd a wostřák Čáryzzz !!!!
 
A naše helmy eště ne
dsc00059.JPG

dsc00050.JPG

No takže takhle teď už pořád !!!

čárys. 

DSC00046.JPG DSC00048.JPG DSC00049.JPG
DSC00050.JPG DSC00051.JPG DSC00052.JPG
DSC00053.JPG DSC00054.JPG DSC00055.JPG
DSC00056.JPG DSC00057.JPG DSC00058.JPG
DSC00059.JPG    

95 komentářů pod “Wostrej wejlet po Praze pyčo – jakože motocross přece ne woe ?”

  1. cibrut

    ja nevim, esi sem toho vypil moc nebo jako co neasi, ale uz to nectete!

    Dolekopy.com VSEM!

  2. cibrut

    a podlemje ti ta helma praskne jo na hovno sy srac :pyla: pyla: :mots: :mots:

  3. cibrut

    a muzu esthe jo muzu? jo? To e gASpY!!!

    a sem prwni! dyz nepocytam toho ctrtiho co je trety prednim ten prwny posledny!

    nelibymseti.cz/frdatmrel!

  4. coolo

    ste nejhlustejsi jako!!
    a petr hLejník je nejnejhustejsi.
    ja byl ale taky hustej sme jezdili v blate a uplne chcalo:)

  5. markétka

    A to sem asi slavná ne, když sem vás jako viděla neasi, a vy se pak jako fotite s Petrem heiníků, víšjak ne? // prosím, nevermore…

  6. NYMŠÁK

    dobře takový ksichty jsem neviděl :D:D:D:D:D:D:D:D:D

  7. FunThomas

    Už vim co je nejvíc.. :o) Díky Čárys

  8. Radek / etbikez.com

    Boží! Propracovaný fakt do detailu – autentická barva vykůlovanejch popisků fotek (ale o skvělym fontíku Comic Sans jsi neslyšel, co?), správný vzdálenosti, hustej Ríša, hustej Péťa… Dokonalý :D

  9. maverick82

    au :))

  10. Andre

    jo ale jeste ste zapomenli : 1st

  11. eMTy

    super report, krásný fotky, 5

  12. Jr.

    míry dropu :D …dk klasika…

  13. "Hovado" Jiří Cipra

    doufám že ten font comic sans nebyl na mě :-)

  14. plamen

    trošku mě začala bolet hlava . máte mocinky hustý štýló felaz

  15. Djurda

    ♥ tEnHlE rÁm pRaSkÁ ♥

  16. Sodovka

    :) hustý, míry dropu viz : http://www.dolekop.com/fotky/45299-tak-2-5metru-drop

  17. Fox91

    husty voe :D:D:D:D:D: To je hrozna prdel. Did voni nemuzou za to ze sou debilni na DKeyD:D:D:

  18. Dudák

    :pila:

  19. flatíno

    a sakra..

  20. Los tomanos

    Co se to tady stalo???? Asi sem moc spal, ze ja si neprivstal v pul sedmi jako vzdycky na normalni dlouhej report…..chjo :(

  21. PAJA

    Jste strašně moc husťoučký, mocinky Vás miluju, Muck. Jen ještě škoda, že nosíte ty odporně široký kalhoty, v úzce černých by vám to ladilo víc ;-)

  22. tomaass

    jako pokus dobrej, ale je videt, ze mas nedostatek DKey a libimseti, chce to jeste menit velky a maly pismena a rozsirit si na libimseti slovnik, ale boží report oki woe

  23. Anzahl

    Dobře ty!Aji dobře on woe!!! Akorát fotky – hustey pooozing, příště pls nějaký action, bro. Ale jinak jste fuckt cool typy.

  24. kuldis

    ste nejvíc…ty vole petr hejnik…legendární legenda a oni si na nej šáhli!!!

  25. tandlis

    Jste si nevšimli, že ty fotky jsou vyzobaný z pInKBike? Dyk tam jsou i ty růžový loga! Takže ban, ban, ban, dvakrát bez helmy za 5. Radši se běžte mrknout na stránky mýho dobrýho kámoše Gaspiho a jeho růžových netopejrů roccosiffredi.it

  26. LíLa

    >>tak se vzteky odpojím a předtím dám : pilu : a : karate : !!!!!

  27. LíLa

    brečim smíchy! :0D

  28. kiciN

    :DDDD a je všecko na klávesnici…

  29. KUbajsz

    souhlas s tomaassem, dalo by se to ještě víc vypilovat, ale nápad boží :)

  30. Kubik

    jak si o tom rikal v jbc na downtownu tak jsem neveril … ale ted jsem uveril a je to faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak moc ….. muhaha good one :)

  31. thomas

    husty teda.!!:) ha, ale vidim tam naky prudy do Praglu.. asi planujes zvýsit obrat na východním trhu tak si chces splhnout;)

  32. Grifter

    hehe ty curkaku si myslis vole ze sesh hustej co vole??!! ne kazdjej je hned mistr sveta vole kazdej nekdy zacinal vole debile pyco jako, si mislim ze ste woba pekny paka a umite howno jenom delate machry, ten drop je nahodou hustej taky ho davam a neni to zadarmo !!!!??!!! Dolekopocom je naproto hustotnej web tohle je naprosto trapnej web !!! Mash wubec profil na lipku ty debile ??!!?? haha sem te sundal tyjo

  33. Čárys

    4: Kubajsz, Tomaass : ale tohle bylo pro bikery, líbím se ti je mimo okruh mejch zájmů… Mrdám češtinu v Líbka, nechodím, neznám, a na Dkey jí nikdo nepoužívá…mocinky a vykůlinkovaný je teplý. Tohle je wostrý :)

    4: thomas : Maj největší město ! :)))

    4: grifter : paneboží ! 

  34. KUbajsz

    čárys: to byses divil :)

  35. Lepo

    ty krávo

  36. Větvička

    Nemuzes sem napsat cislo na Hejnika, taky bych ho chtel mit v telefonu.

  37. Bloodychristmas

    Bože, svět se v prdel obrací!

  38. Manas TL

    Ehm … asi v pulce sem si myslel ze hodim savli z toho textu. Zhruba jako kdyz ctu diskusi na DKey … tak to mas asi spravne :-)

  39. Luther

    To vole, hodně dobře, nedá se to číst :D. Jen škoda, že jste to ještě neprohnali takovým tim dementním “cool” generátorem :))))))

  40. ethno

    omg, to se neda cist :P

  41. Rukus

    no teda!

  42. robkinhopkin

    A nemaas ani rukavice takže za 6.

  43. Coobino

    ty woe ten drop je fak meeega….to bude fotomontaz urcite…

  44. buchna

    ZLO!!!!!!!!!! píčo voe =)

  45. Tůra

    Jeste ted se smeju, vic takovejch reportu, ty obyc. jsou nuda:D Fakt bozi,ten gdo to psal musi bejt fuckt wostrej kurwa woe….:D

  46. Spon

    neeeeeee prosim ne…tohle uz ne….. ja to “W” tak nesnasim kdyz to nekdo pise tam kde to bejt nema…..
    Co udelas kdyz ti holka napise: ” čawe ty ses wostrej hoper, to laviskuju… das si se mnou brcko (samozrejmne ceskyho plevelu) a poklabosime a bude to wostry. tak peazzzzz”

    moznost jedna: odpovis “Si blba.”
    moznost dve : kdyz je dobra budes verit v prevychovu, kdyz ne pouzijes variantu jedna.
    moznost tri : reknes ji “heeeej ty ses wostra tlacenka, taky poslouchas bow wave?”

  47. buchna

    4- Spon – Wošustit opustit =)……

  48. Čárys

    4: spon : Ne, musíš jí odepsat : “chci te omrdat odepis.” Naprosto přesně takhle, bez čárek a diakritiky. Nic nedodávej. Nevysvětluj. Proboha hlavně to nerozváděj.

    Nyní máš dvě možnosti.

    1, zbavíš se jí. Super.
    2, zabere, a můžeš jí bez větších investic (do panáků, lístku do kina, večeře) omrdat. Protože jsi to řekl na rovinu. Super.

    Každopádně na tom vyděláš. Nemůžeš prohrát. Dělám to tak již kolik let, a vychází to dobře.

  49. buchna

    čarys ty seš Zlobrrrrrrrr =)

  50. Petr Heinik

    Kam ten svet zurnalistiky speje?

  51. Luther

    Čárys: Hehe, to vyzkoušim :). Když to vyjde, tak jako stvořitel myšlenky bys měl mít aspoň 20% z užitku. Budeš chtiít poslat ruku, nohu nebo připadně kozu na dobírku ? Frndu ti nepošlu :)

  52. markéta

    čárys: nejdriv pravidlo otočený ruky, ted tohleto.. bože tvůj :)

  53. Čárys

    4: Luther : Ne, stačí mi pár fotek pokud dojde k možnosti číslo 2.
    4: Markétka : Na tobě už někdo zkoušel pravidlo otočený ruky ?
    4: Petr Heiník : řeknu ti to pak osobně :)

  54. markéta

    čárys: mlčim

  55. profesorikebara

    jo to jest dolekop. Bohužel zlatej starej netbox! tam se dala i najít informace.

  56. KUbajsz

    markétka: takže ano?

  57. markétka

    KUbajsz: mlčim

  58. Jr.

    markétka:hobo nebo dudák?přiznej,kdož paž tvou ohnouti si dovolil,aby si na caryse vzpomnel…a hlavně nemlč

  59. markétka

    Jr.: svojí poslední poznámkou jsi mě zničil, nevim co dělat… P-O-M-O-C

  60. Slim

    lol dobrej clanek uplne me rozebral

  61. Slim

    jinak jeste pro pobaveni kdyz sem vozil duncon ramy tak prisel takovejhle mail (z toho by jeden vykvet):
    zdravi ti dovazis duncon ramy a kolik bi visel duncon akita z tlumicem nejakim slusnim?? Hele necham si to projit hlavou a kdistak ti napisu nejspis budu kupovat ram as na jaře tak kdibych ti moch dat vedet na tu akitu tak na jare bich ji bral napsal bich ti kdistak na e-mail a určite se dohodnem a jaki barvi se delaj jestli bisimi moch poslat nejakej vzornik ale na jaze tu akiti 95% vezmu a nesel bi tam dat treba i vetsi tlumic?? aspon 150mm dik moc a prosim te poslimi ten vronik barev pokud ma nejakej mas dik moc.
    Nacez mu odpovidam, ze at ten mail pro priste napise bez tech silenejch chyb. No co dostala se mi odpoved:
    zdravim a omlouvamse za ti pravopisni chybi moc dekuju zes te mi poslal ti navrhi a kdys to pujde tak se vam na jare ozvu a ze bys te mi ho sehnal moc dik a ozvude na e-mail.
    Tak mam pocit ze to s tou gramatikou je den odedne horsi a horsi deti kaslou asi na skolu :)

  62. Jehně

    JaKo pEtr HnoJNík NejWííííííC, tAKy seM Si nA nĚJ máLeM ŠáhNul :-******** TokIo hoTeL a DoLekoP.CoM ruLeZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

  63. ddd - andy

    tohoznam we pia pilaplla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  64. Tygr

    já jednou Čáryse předjížděl na dálnici…

  65. NYMŠÁK

    SLIM:tjn mě to taky položilo ze židle a málem sem se rozbrečel:D:D:D

  66. KUbajsz

    slim: to není málo

  67. ice

    au :,-/ Doufam ze napises jeste jeden clanek, tohle je vazne silny kafe

  68. LíLa

    Koukam, že jsem pozadu…mohl by mi někdo vysvětlit PRAVIDLO OTOČENÉ RUKY ??? to by mě docela zajímalo :0)

  69. giga nigga

    K úplný dokonalosti chybí snad jen foto malůvky bikera, kterou si hoši jen tak z nudy nakreslili o hodině na sešit :-)

  70. Rukus

    toto je moc, další už prosím ne.

  71. vašek buben

    hehe…to není málo :o)
    ještě ste měli womrdat prdele ňákejm 15-ti letejm krávám…jako wečer na dýze…to prej taky frčí nee woe..

    ….hele víc takovejch, třeba už to někomu dojde :o)

  72. Pendejo

    Slim: tak to je vazne moc :D

  73. Tůra

    Líla:No když někoho třeba na závodech nebo tak poprosíš, aby ti to vysvětlil, myslim, že ti to i rád názorně ukáže…:D

  74. Slim

    No a to jeste posilal nejaky maily predtim a to bylo nehmlich to samy. Kazdopadne kdyz sem e ptal na vek tak mu bylo 15 coz je tak 9trida a to by gramatiku davat mel :)

  75. LíLa

    Tůra: Doufam, že se ukážete v Pelechově :)) …. jinak myslim, že se spokojim s teoritickým vysvětlením

  76. LíLa

    *teoretickým

  77. Čárys

    4: Líla : No, ehm, to ti asi fakt budem muset názorně předvést. To se nedá takhle vysvětlit. To musíš zažít. Já a mý kamarádi to prožíváme každou chvíli. Jsem rád, že se to takhle rozmohlo. asi si na to budu muset vydat copyright, i když i to, že na mě u toho kluci myslí, je pro mě dostatečnou odměnou… :)

    Pak by jsme to mohli probrat, jaké pocity při tom zažívá druhá strana. Nějak jsem to nikdy neprobíral.

    A v Pelechově asi budem.

    Ha.

  78. semi_rds street team

    NIKDY, ALE OPRAVDU NIKDY UZ NEPIS V TOMHLE STYLU, JINAK SEM PRESTANU CHODIT! DEKUJU:)
    ale jinak povedene:)

  79. markétka

    čárys: hehe, možná by nebylo na škodu vypsat něco jako “vysvětlení” xD

  80. Jr.

    markétka:jezdi na závody…a poznáš…

  81. LíLa

    Já si myslim, že příležitostí k zjišťování pocitů druhých při “tomhle aktu” budeš mít ještě plno a určitě jiní budou sdílnější a pestřejší v líčení oněch zážitků… takže já si pak radši někdy v klídku a s pivkem v ruce přisednu k nějaké takové besedě a budu vstřebávat, o co jsem vlastně přišla, OK ;0)

  82. Čárys

    4: Líla : Jasně. Mě by to doma asi stejně neprošlo… :)
    Tak jak to plánuješ, je to myslím nejlepší.
    A nebo mě někdo zastoupí.
    A bude.

    4: Markét : To asi nejde, psaná slova jsou málo expresivní…

  83. Jr.

    čárys:ať jí to vysvětlí et brozák…přeplatil tě na fotkách, tak ať se činí ne?

  84. Éro

    Ty wole jako nejvíc…hele Hejník nemá helmu tak za 5…

  85. markétka

    Jr.: zas klíd joo? .)

  86. Čárys

    4: JR : My budeme publikovat zítra, neboť jsem nechtěli porušit posloupnost víkendu.. :)
    A s těma fotkama – příště příště :)

    Stejně ho zase pobijeme ve sledovanosti :)

  87. Jr.

    :D … FIGHT FIGHT FIGHT

  88. John Tequila Lemon

    :pila:, :karate:, :voci:, :pila: …. fuckty dobry :-)

  89. Radek - etbikez.com

    Čárys: Sledovanost? Nejčtenějším deníkem je Blesk, nejsledovanější TV je Nova a nejvíc lidí by v současnosti volilo ČSSD – znamená to podle tebe, že jsou nejlepší? :P

  90. Čárys

    Ne, nejsou nejlepší, ale nejsledovanější. A v tom jsou nejlepší.

    Na mě si nepřijdeš.

    Bože, jak lidi podsouvaj a překrucujou, a vychytanou formou odpovědí vkládaj do úst výroky, který pak nutí k reakci – miluju tohle.

    Jinak politiku bych vynechal úplně – všichni jsou nejhorší. Blesk je boží, ale na Hrom nemá, Nova smrdí a Et bikez je kamarád !

    Muhahaá….

    PS : Myslím že náš naoko fight už spousta lidí prokouklo, nech toho, nezlob je, zase mi budou psát na ICQ – ty už se nebavíš s tomkem, ty se hádáš s Brozem, a tak podobně :) Nemám na ně už sílu, hihihi…

    dneska přijedu, asi v noci, chceš zejtra přepadnout? budu se potřebovat někde vysrat.

  91. Petr Heinik

    To Ero – tak to me nenapadlo nosit v praci helmu :). Se priste polepsim.

  92. Radek - etbikez.com

    Klidně přepadni, do 1030 budu doma, pak jedeme na Klínovec…

  93. Radek - etbikez.com

    Klidně přepadni, do 1030 budu doma, pak jedeme na Klínovec…

  94. sprait

    hej jako fakt nejkrutejsiii report:D hned se to cte lip:D

  95. Pedro

    Asi budu muset pročíst archívy, protože u tohohle sem se málem zadusil smíchy.

Komentář: