Riviéra – přidá se někdo ?

mcseshora.jpgHoj lidi, tak tenhle tejden jsem vám chtěl ještě sdělit, že vás mám sice rád, ale že asi musím v rámci zachování svého duševního zdraví odjet někam, kde slunce svítí víc než 1x za měsíc…

Zima v české republice, je prostě hnus, velebnosti. Pokud nemáš to štěstí (nebo smůlu, jak se to vezme) že žiješ v Praze, a máš tak zimu v pohodě na letních gumách, a ani na svém kole nemusíš přezouvat, a pokud nepatříš k tomu 4 procentnímu množství lidí, kteří zimu milují, hehe, musíš prostě vymyslet párkrát za zimu únikovej plán. 

mcseshora.jpg

My už jsme ho vymysleli, přes vánoce a na novej rok, a protože mě to vyšlo asi tak draho, jako víkend ve špindlu, tak já mizím znova. Tentokrát to máme trošku složitější, neboť se mnou nejedou lezci, a ani Kubajsz, a Andy kterej s Alicí měl jet, včera prodali dodávku, a musej odteďka chodit pěšky, ale v podstatě i proto sem teď píšu. 

Kdyby jste se chtěl někdo tym potkat, v nějakou část mýho vejletu, není problém, stačí napsat na tel, kde se zrovna pohybuju a dát si na nějakejch souřadnicích sraz. Po tratích provedu a společně polítnem.

mc3.jpg

Takže můj plán je :

11.2 : Středa večer, rovnou z práce, skáču do Dodže, a mizím za známejma na Passo Tonale.

12 – 14.2 : Čtvrtek, pátek, sobota. 3 dny snowboardingu v týhle lokalitě. V sobotu po ješdění, sedám do dodže, a chci večer ještě dorazit k moři.

15.2 : Neděle. Aklimatizace, možná potápění, relax.

16.2 : Pondělí. Traily ve Finale Ligure. 

17.2 : Uterý. Francouzský Hloubětín + návštěva známejch. 

18 – 22.2 : Středa. Zde se plány liší, podle toho, zda přijede Filip Srail, a spol, a nebo zda zde zůstanu jen já. V případě že dorazí, nebo dorazíte, tak je středa, čtvrtek – San romolo, pátek Sospel – FR hloubětín, sobota + neděle Finale.

V případě že nedorazíte, zůstanu u známejch, a budem BCtrovat po okolí, plus nějaký to lezení, a samo moře, celej oceán moře.

 mave-a-my.jpg

Takže jsem se rozhodl, vrátit se zpět na azurové pobřeží, neboť tam mám ještě nějaký resty, který mi přijdou nutné vyrovnat. A taky hlavně se podívejte ven. Je to fakt hnus. A já chci do tepla.

Tak co, přijedete někdo ? 

mc1.jpg

cruzo-a-mave.jpg

18 komentářů pod “Riviéra – přidá se někdo ?”

  1. Čárys

    4: All : budu dneska pryč, takže vám tu asi nebudu moct odepsat – pořeším to ve 12 :30 od PH, a večer od Andyho. díky…páp !

  2. Switch z Brna

    dělám v tomhle datu zrovna náhradní zkoušení =(

  3. Los tomanos

    Čárys: Hele myslim ze by s tebou jeli vsichni a hned, tak me napadlo v ramci uspor…Nechces to teple pocasi privist sem? Alespon sem do prahy :) hm?

  4. SPYKE

    tomu říkám plán! :-) Škoda, že musím hákovat… :-( Proč já nevyhrál o víkendu těch 51 mega? To bych byl furt pryč a bral sebou partičky ze 720.cz sebou v rámci sponzoringu…

  5. tomaass

    SPYKE: tvůj názor se mi líbí a výhru bych Ti přál!

  6. deutsch

    Já bych asi jel,teda pokud dostanu dovolenou a seženu někoho do auta.

  7. Dan

    Tak to je nahoda, zitra v noci odjizdim do Passo Tonale, doufam ve snih…tak se tam uvidime… Nevim if you remember me :-D, ale byli jste kdysi davno u nas na Hranickach pojezdit v parku. Telefon mas porad stejnej myslim, tak napisu sms…budu tam do 13.2.

  8. Jindřich

    Sice to sem nepatří, ale pověstného Dodgže jsem dneska spatřil cestou na oběd v Malešicích. Super autíčko!

  9. robkinhopkin

    Tak jo,otáčim čumák mý yachty na ten hnusnej sever,je mi tady u rovníku krapet dusno.:o )

  10. JKL

    kdyz to nekdo zasponzoruje, tak balim karu a jedem…..

  11. carys od davida z domova

    4: Dan : Jasně, super, budu na telefonu… Tak se tam třeba potkáme, když to teda bude k tomu…
    Díky za info !

    4: Dan SPyke : To je velmi dobrý nápad ! :)

  12. Robin_tattoomaster

    hezkej vylet, taky si ho nekdy dopreju az nebudu mit do koho pichnout :)))

    p.s. ty kerky, to je fakt masakr :D

  13. Čárys

    4: robyn Tatto mmaster : To víš, pravěk :)

  14. buchna

    co je to za basmana na 2 fotce ? brrrrr de zněj strach . jinak idylka …..jo a máš pěkně stříklého koníka . černá bílá to je krása

  15. Robin_tattoomaster

    dalo by se to predelat :)

  16. Čárys

    4: Robin_tattomaster : To víš, ale co čas…ten není.

  17. ant

    no jelikoz je tam 9stupnu a vsichni znamy jsou jeste ve spanu kde je nejakejch 16 o nase posadka posouva na 20 az 25.2 snda tma nekoho zase potkame ;)

  18. Maverick

    NAZDAREK BEJBEEE tak vcera sem se vratil z djerby byl sem vydržovat milenku a 17 odjizdim sa matejem za tebou pusu papa

Komentář: