U Máry v Klánovicích

klanovice-ja.JPGTak jsme minulej tejden před závodama v Jedlový vyrazili s Rossem a Tetou na trip – dostal opět doma opušťák, nevím nevím jak dlouho mu to bude procházet, uvidíme, než dostane opušťák definitivně, hehe :)

Vzal jsem Rossíka do Čerčan, o kterých už jsme toho napsali až kam, tak snad jen abych připomněl – měli by jste tam vyrazit, ta trať je prostě BEST. Společně na vejlet s náma jela Teta, a samo jsme začali v Lomu v Miličíně hodinovým freedivingem. To je toliko k tomu, aby ste si nemysleli, že to tenhle pátek vypadalo jinak, než můj obvyklý pátek.

ross-motokros.JPG

Z Čerčan proběhl přesun skrz poloucpanou Prahu (nechtěl bych tu v pátek cestovat směrem ven ani za tu piču) a po krátkém bloudění jsme zaparkovali u Maarovo práce – u golfu Klánovice. Mimochodem se to má teď rozšiřovat na 9 jamek, říkali to v televizi v pondělí. (jo, byl jsem u kámoše se podívat jak vypadá televize a přemáchnout si nějaké prádélko – holt bezdomovec)

Takže jsme se spojili na tel, a vyrazili, značně znavený po celodenním tlačenkování, objevit novou lokalitu.

Po příjezdu a shledání s Márou jedeme na skoky, který tu maj postavený v lesejčku, takže to vypadá opravdu divoce. Po příjezdu k nim se každej skok prodlužuje, zvedá, nakopává, aby na konci lajny na nás čekal sviňák o rozměrech vápenky, s dopadama tvrdejma jak beton.

kalnovice-vapno.JPG

Nevěřím svým očím. Vše lopatkou, a z vykopaného materiálu. No teda.

Na DH to evidentně nebude a tak mi to jde zaskočit Mára, abych viděl, jak to vypadá. Vypadá to strašně, nejvíc největší bajk-onur co jsem letos viděl. Krávo.

Chvilku se tady blbne a pak že tu má ještě další lokalitku, s malejma skočíkama a dětskejma lávkama – jedem teda ještě tam. Ross odjel do prahy prodat skákací boty (ano, nedivte se) a tak za náma prej přijede později.

Lesejček je takový tratičkovatý hřiště, který je ve svý podstatě docela zábavný, na konec dne a s nechutí se ten den už stresovat – ideál. Tak si to tu nalítáváme, a nějak blbneme…

klanovice-ja.JPG

Až nakonec doráží Ross. Auto přijelo, ale on nikde, tak ho chvíli hledáme po lese, a nemůžeme najít. Když konečně doráží, tak z něj vypadává, že byl srát –  a vojenský výcvik se projevil, neboť se zakopal tak kvalitně, že jsme ho – simulujíc nepřítele, neobjevili, hehe…

Ross se vrhá na lajnu. Zde je zvukový přepis jeho jízdy :

Překážky : Lávkovej sestupák do centrigugy, step up s hliněným dopadem ven, lávečka sestupák dolů, výskok do dvojáku, sestupák bokem.

„prd, hrc hrc, PRD, hrc hrc, HEK, prd.“ (doraz, hrana hrana, doraz, hrana hrana, mohutnej odraz, doraz. )

Muhahaááá

Pak ještě několikrát, no nejvíc. Nebo zásek z dropíku cca 1,3m na 1,3m, předek zadek ? Sem neviděl nikdy nic víc, hehe.. Tímto zdravím rotmistře !

ross-klanovice.JPG

No a padala večerní tma, takže jsme se už jen přesunuli do Penny, nakoupili zásoby na večer a vyrazili k Maarovi domu na grilovačku. Mamka a taťka boží, grill je l o 106, u toho jsme koukali na starý veterány, a pili kvalitní vína.

Moc pěknej den – děkujem Márovi za provedení a večerní azyl. Nechávám pozdravovat !

DSC02728.JPG DSC02729.JPG DSC02731.JPG
DSC02733.JPG DSC02734.JPG DSC02736.JPG
DSC02741.JPG DSC02742.JPG DSC02743.JPG
DSC02744.JPG DSC02745.JPG DSC02746.JPG
DSC02747.JPG DSC02748.JPG DSC02749.JPG
DSC02750.JPG DSC02751.JPG DSC02753.JPG
DSC02754.JPG DSC02755.JPG DSC02757.JPG
DSC02760.JPG DSC02761.JPG DSC02762.JPG
DSC02763.JPG    

17 komentářů pod “U Máry v Klánovicích”

  1. Los tomanos

    Čárys: Ze se mi to jen zda a ta prilba je zapla…. http://720.cz/foto/klanovice/imagepages/image17.html

  2. Pádlista

    No tak by se pro ni vratil, kdyby mu spadla, no. ;)

  3. Maara

    neni zač! aspon sem nemusel na párty někam daleko z domu:)

  4. dr.zack

    ty jo…diky ze ste se ozvaly…vubec bych s vama rad nepojezdil…

  5. dr.zack

    btw: vcera sem tam byl a vsechno co je ze dreva je porezany motorovkou a skaceny…jediny co drzi je drop do centrifugy…to ze je porezana lavka za ni sem zjistil az kdyz se mnou spadla…velke diky lesnikum…

  6. Čárys

    4: Los Tomanos : Mára říkal, že tam by mohl spadnout jen debil, že je to pro děti, tak jsem si vzal jen plážovej úbor – a ta helma je S-ko, drží mi na hlavě jako přilepená…

    4: Dr.Zack : Ty čoveče, já na tohle nezvládám myslet, kde kdo bydlí, já ani nevím, že jsi z okolí Klánova, nebo z Klánova…škoda.

    A to s těma lávkama – kurnik, nemilé… Waldwermacht strickes back !

  7. polda

    to maara:zdar,kdy se zastavis taky u nas s tou tvoji bandou???mala je uz hotova,skoro i s velbloudem a na velky chybej posledni dva.polda

  8. dr.zack

    2 boss: v klidu, potkame se jinde…jenom ze me to uz napadlo ze bychom mohli pojezdit u nas…a jaksi sem to prosvih…

  9. prochajda

    jojo, nedá se svítit, hold některý věci protečou okolo nás no… ale tak se uvidíme jinde..

  10. Schwara

    Pěkné!

  11. Czert

    trať v čerčanech je sice best, ale nevim jestli je BEST navádět lidi aby tam jezdili když tam maj kluci s tim spoustu práce a pořád nějaký problémy s lidma z vesnice. Občas by chtělo koukat nejen na sebe, ale hlavně na místní stavitele. Už se z toho stává poutní místo a myslim, že kluci zrovna šťastní nejsou.

  12. Čárys

    4: Czert : Tak to slyším poprvé. Nevím jak moc poutní místo z toho je, já tam nikdy nikoho nepotkal…

  13. Czert

    myslim, že jsme v kontaktu s Márou, Michalem a spol. hodně často a asi jim moc nevoní, že tam najednou jezdí zájezdy lidí, když s tim maj občas problémy. Byla by škoda, kdyby se to tam obrátilo proti nim.

  14. Čárys

    A ty si hned ty zájezdy lidí, co tam jezdí, dáš do spojitosti se mnou. No nevím. S Márou jsem v občasném kontaktu taky, s Tůrou jakbysmet, neslyšel jsem o tom.

    Nehledě na to, že zájezdy asi budou především z Prahy, co. Tudíž zřejmě asi pražský problém. Nemyslím si, že když někde napíšu pochvalu a doporučení, ať tam lidi zajedou, že by to bylo impulsem pro 100 lidí k návštěvě dané lokace.

    V tomhle se v názoru rozcházíme a nevidím ani důvod, proč to řešit s tebou – pokud by to klukům vadilo, odstraním to. Ostatně jdu jim zavolat, a probrat to s nima.

    “Koukat jen na sebe” – nerozumím. A asi ani nechci slyšet vysvětlení.

  15. Čárys

    4: czert : Hm, tak prosímtě, klukům jsem volal, popsal jim problém a co jsem provedl (napsal “navštivte to tam, je to tam best, vřele doporučuji, atd…”) a vůbec to prý nevadí, problém v lese žádný není, majitel lesa o tom že se tam jezdí, a dle stanoviska Máry je fajn, že tam jezdí dost lidí, aspoň se to vyjezdí. Několikrát jsem zdůraznil, aby mi to řekl kdyby cokoliv bylo ohledně publikování a dělání reklamy na čerčany špatně, a několikrát jsem byl ujištěn, že tomu tak ani v nejmenším není.

    Tím bych situaci kolem mého doporučování navštěvování lokalot považoval za vyřešenou. Jsi starej popichovatel.

    PS: Díky že jsi mě obral o čas, kterej jsem mohl využít jinak – i když aspoň jsem si s Márou pokecal.

    Aloha

  16. x piv

    byl sem v klánovicích o víkendu a některý věci jsou zbořený.:-(.

  17. Luigi

    Ciao Maro,prosimte mam dotaz.
    Kde najdu ty dirty vtech klanovicich?na netu jsem hledal a nic…
    Jestly muzes prosimte poslat mail.dik

Komentář: