Odpočítávání začíná… pro první BIG–5 BIKE Opening 

3. až 6. července v Saalbachu – Hintergelmmu Start Big–5– Challenge (dříve Túra pěti gondol) se koná první víkend v červenci  v bikeové Mekce Saalbachu Hinterglemmu, Pro toto oblíbené středisko to znamená oficiální zahájení sezóny. Akce BIG-5-BIKE OPENING přivítá bikery, firmu Rotwild a další vystavovatele, aby mohli představit své novinky v pohodové atmosféře střediska.

flyer_big5-1-copy.jpg

Sjezdovka a okolí  přilehlé k dolní stanici lanovky se v minulosti etablovalo jako ideální místo pro závod Adidas Slopestyle a ukázalo se jako ideální prostor pro vystavovatele z bikeového prostředí. Kromě BIG-5-BIKE Saalbach Hinterglemm láká všechny bikery i na perfektní traily jako je freerideový X–Line, Adidas Pro Line a Blue Lien, stejně jako 400 km dalších vytyčených stezek. Ať profesionálové, tak amatéři mohou ve středisku zažít příjemný víkend v pedálech svých nebo půjčených kol a oslavit zahájení sezóny na Aprés Bike párty  v legendárním Goassstallu v Hinterglemmu.

img_0933.jpg

BIG-5-BIKE je neuvěřitelná výzva pro všechny all mountain bikery. Během akce vás  čeká překonat 5000 výškových metrů, z toho ale vyjedete do kopce pouhých tisíc  metrů. Zbylé čtyři kilometry trailů vedou dolů. Důvodem pro tento příjemný  nepoměr je fakt, že vám nahoru pomůže soustava pěti kabinových lanovek. Další dobrá zpráva zní, že zhruba 80 procent sjezdů tvoří úzké traily, zbytek širší šotolinové cesty.

Flyer_Big5-1 copy.jpg IMG_0933.jpg IMG_0949.jpg
IMG_0965.jpg IMG_1038.jpg IMG_1165.jpg
IMG_1179.jpg IMG_1192.jpg IMG_1221.jpg
IMG_1226.jpg IMG_1456.jpg rgb_positiv.jpg

4 komentářů pod “”

  1. Raf

    Zrejme se tam v nedeli zastavim, kdyz pojedu z Gardy. Cajky na cyklistiku budu mit…

  2. Maaca

    taky se tam chystame, ale az nekdy jindy… v tomhle datu tam bude urco mooooc lidi,

  3. mentos

    tiez sa tam chystame ale niekedy inokedy vypada to tam super

  4. Čárys

    Já přemejšlím o patku a sobotě…v neděli bych se jel podívat na Kozzy. Nu a v pondělí je prej taky volno :) To je život, hehe :)

Komentář: