Milhaus a Cartman na jihu 2

bech112.jpgMíla a Cartman na jihu podruhé…podruhé jsme vyrazili do Bechyně. Na trail se superflow a mnohýmy obstikly, kde se člověk nenudí – plán byl jasnej.

Tentokrát jsme se sešli o trošku dřív, na stejném místě, já zavřel shop a odletěli jsme do Bechyně. Ta Bechyně, ta Bechyně – mám to od baráku slabejch 20 minut cesty, takže kolem 18hodiny už jsme v chráničích (krom Míly, neboť on si jede "Matuštýl") a jdeme to okouknout. 

O Bechyni jsme tu už toho napsali věru dost, ale většinou takovou tu omáčku, a nikdy jsem ještě nepopsal celou trať. Protože jste ale viděli video, je to skoro zbytečný, že jo. Kdo neviděl, je to tady :

trail "tobogánovej"

 If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

 a trail "bočákovej" aka track 1, track 2.

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

Začínáme náskokem na Šimona, Milhaus jako zkušenej dirtař neváhá a nasazuje, dolů ladíme rychlost (spíš pomalost) a pak tu jedničku, se seskokama a vólem. Až do konce trati to pan M sází s přehledem, a jediné do čeho se mu úplně nechce, je Volo s naskokem. Přitom je to fakt laskomina – a potom, co nasadil a odjel Cčkový volo v Turnově, nechápu, jak se může něčeho bát. 

 bech111.jpg

Takže když trať číslo jedna kompletní, jdeme na trať číslo dvě. Tady je začátek mnohem jednodušší, jen seskok do rokle je takovej trochu na morál. Za ním navazuje tobogán a hned další tobogán, kterej ale ještě nešel (už jde) a tratě se sbíhaj v původní jednu. Kartmen nám dělá luksusní fotos, ani o něm nevíš, schován ve vřesu, dycky jen blikne…

 bech112.jpg

Jsou tu s náma místní – Vlčák s Mladým M a tak nás po doježdění jedem do města do putyky, kde si dáváme pivka a kofoly, a opět, jako včera, končíme družnou konverzací a oceňováním vnad paní servírky tenhle krásný vlahý teplý večer. 

Bylo krááásně. 

Tím návštěva kluků u mě skončila, neboť jsem na víkend odjížděl pryč. Celkem hodně mě to baví, když sem přijede taky konečně někdo na návštěvu, a ještě takhle z daleka. Prohánět se jinak než sám na lokacích v táboře a okolí má něco do sebe. Takže děkuji ještě jednou klukům za návštěvu, a příště vás vezmu zase někam jinam – tak doražte. 

Třeba už bude Moninec ready. 

001.jpg 003.jpg 005.jpg
007.jpg 024.jpg 033.jpg
035.jpg 036.jpg 037.jpg
042.jpg 044.jpg 045.jpg
049.jpg 051.jpg 052.jpg
056.jpg 057.jpg 059.jpg
073.jpg 075.jpg 076.jpg
079.jpg 087.jpg 090.jpg
095.jpg 096.jpg 097.jpg
099.jpg 101.jpg 102.jpg
104.jpg 105.jpg  

3 komentářů pod “Milhaus a Cartman na jihu 2”

  1. manx

    pěkné!
    btw: kdy plánuješ otevřít ten Moninec?? až příští rok nebo se to stihne ještě letos? nemohu se dočkat %)

  2. Luck-ass

    Jo tam bylo krásně už tenkrát:)

  3. Čárys

    až na jaře, prosím… Ted to nezvládáme… ndeska jdem makati. Pááá, jedem tam.

Komentář: