Commencal na prodej !

_igp0010.jpgMožná už jste to viděli na netu můj commencál je na prodej. Důvod  je prostej, jelikož mám ještě pevňáka, na skoky ho nevytáhnu a když jsem teď dostal nabídku na sjezdový kolo, rozhodl jsem se, že to zkusím nabídnout a když prodám, pořídím pure DH stroj.


Kolo mám někde od loňský marosany, takže je sezónu jetý s tím, že na jaře mi inženýři z andorry vyměnili přední trojúhelník, jelikož expanzka škrtala o díru v rámu. Záruka je teda ještě rok, žádnej jinej problém nebyl.

Jedná se o model Furious CG (jakože potom cedrikovi jo) 2009, velikost S. Komponenty jsou stejný jako tady http://www.commencal.com/news/specs_furious.pdf , akorát jsem teď koupil novej zadní ráfek a řidítka jsou bílý Spank Lounge Bar.

_igp0010.jpg

Nejvíc vás asi bude zajímat cena, v době kdy jsem to kupoval,  kolo stálo 100 000kč, i když mi to přijde hrozný nechat sezónu jetý kolo za půlku, ale jinak by to asi nikdo nekoupil, tak za 50 000kč je vaše.

V Republice na tom jezdí asi tři další lidi, což je myslím zajímavý, nepotkat se na kopci s deseti dalšíma RB nebo Specialized.

Mám asi dva zájemce o vidli a nějaký komponenty, takže by šel prodat třeba jen rám nebo nějaká jiná demoverze, napište, dohodnem se.

Kontakt: tomaass.sorejs@gmail.com icq: 226-533-824 jabber: tomaass@jabber.org tel.: 728283950

_igp0027.JPG

32 komentářů pod “Commencal na prodej !”

  1. Breeder

    Co ti přijde hroznýho na tom že ježděnou hujdu prodáš za sezone za půl?

  2. Luďan

    Potkat na kopci dalších 10 RB je čest! Né smůla…

  3. Luck-ass

    Jojo pokecat s dalšíma 10 majiteli Dem o tom jak je báječný je lepší než mít originál a nadávat:))

  4. Franta

    Breeder: Mě osobně na tom přijde hrozný, že pokud to kolo neni vymrdaný, je funkčně naprosto v pořádku, tak přijít po roce o pulku ceny je docela zvěrstvo… ztráta větší než když si koupíš auto… A nejvíc na to bohužel doplatěj ty, co si to normálně koupili za cenu z katalogu, nebo cenu jí hodně podobnou, protože ceny srážej ty, co to maj vošéfovaný nějak jinak… Ale nebudu brečet, začnu až se po marosaně budu snažit prodat svoje=)

  5. pítrs

    a jen rám?

  6. tomaass

    pítrs: cca za 30 novej podle katalogu 65

  7. u6e

    tomaass: čéče, kde ty jsi předtím na něj vzal sto táců, to nevim :)) to pro tebe musí být strašná ztráta :D

  8. Jr.

    Franta: jako auto? nene…auto jde o půl dolu hned jak vyjede ze salónu..mnohem horší

  9. Breeder

    franta: Kolo je spotřební materiál , když na tom jezdíš a nakládáš mu ( což se tomuhle modýlku nandávalo že) tak se prostě vymrdá, kór u seriovky. U aut je to ještě horší , bez diskuze.. mnozí z nás už se přesvedčili na vlastní kůži. Cena 55 mi přijde nadhodnocená(ještě že nejde přetáčet tachometr).. je asi možné že před rokem stála tahle raketa 100(hehe), ale za podobné peníze se dají koupit mín ježděné vozítka (s o řadu lepšíma komponentama) peace:)

  10. tomaass

    Breeder: nepřijde mi, že jsem na tom nějak moc jezdil, protože doma jdu radši na pěvňáka a na tomle se svezu akorát na závodech, závody zase nejsou každej víkend, takže nevím, proč myslíš, že by to mělo být nějak moc ježděný, už vůbec nechápu jak poznáš míň a víc ježděný kolo..

  11. Čárys

    Auto ?

    Hele, chtěl jsem prodat to svoje, že bych si koupil obytku – po 6 ti měsících prodělek 550 tisíc. Tomu říkám drahá sranda.

    Tomaass to kolo fakt moc nejezdil, to bylo pořád HT, HT, Ht, ale když už ho jel, tak ho kvalitně vojel !

  12. Edie

    Tož to je dobrá cena 30 kkč za rám :-) Ty jsi spadnul z jahody na znak, ne ????

    http://www.realcycles.com/products.php?plid=m24b0s26p1601

    Tady máš za 30 novej…. a chtěl bych vidět toho vola co si to koupí.

    Hodně štěstí při prodeji…..až to prodáš za těch 50….dej sem foto toho blázna :-) rád bych ho viděl….

  13. tomaass

    Edie: ok kup si ho z realcycles :-)

  14. tomaass

    kdyz si nekdo koupi tohle http://www.southwatercycles.com/products.php?plid=m18b231s460p16058&tbv=COMMENCAL_VIP_Frame_Absolut_DJ_Ti_long_-_CM4852_ … :-)

  15. asdafsd

    aaa

  16. Jr.

    Edie: prosim, nejdřiv sem svoje vlastní foto :D …chci vidět člověka co po vynásobění 1750 liber (cena rámu) kurzem 29,5 (střed…takže při nákupu přez 30) dostane cenu 30 tisíc :D…no ty nebudeš studentem matfisu… :D fakt si mě pobavil

  17. Čárys

    4: Jr : Matfisu ? l:)

  18. touny

    Jr. : a co treba radsi vynasobit 999,99 x 29,50, ty einsteine? :-D

  19. Jr.

    tak to je pak má chyba a velká omluva…neviděl jsem cenu 999

  20. Jr.

    Č: a já nejsem studentem ani základní školy :D to přiznávam…všechno sem si to zaplatil…nejenom na právech v plzni to jede timhle stylem… myšleno matfyzu samozřejmě

  21. Čárys

    :) To nic, to nic :)

  22. Jr.

    ale co…poslední dobou jsou na vrcholu a vládnou jenom hloupí lidé :D

  23. assassin

    no ten brek nad prodelkem proti “katalogove” cene taky moc nechapu… moc totiz neverim tomu ze by za to tomas dal pred rokem 100t …. co sem tak vzdycky slysel tak “bajkovy celebrity” – zavodnici – nakupovali kola vzdycky za jiny penize nez za kolik je kupujem mi normalni smrtelnici v kramu, ale treba to je kec.

  24. Čárys

    4: assasin : On si Tomaas evidentně myslel, že když si tu pobrečí, jak to bylo drahý, že to pak někdo, koho mu bude líto, mu za to dá 55 klacků.

    Myslím si, že nasadit (přeneseně) klasický autíčkářský autobazarní styl : “skoro to není ježděný, pane, dyť to stálo dvakrát tolik, jezdila to jen ženská, já mít prachy, vezmu ho hned sám, atd…” je hodně vysoký podceňování inteligence 720 návštěvníků..tady nejsme na Dýkej.

    Bohužel tu každej ví, a ten kdo neví, tak není uplně blbej.
    Je to holt provar, a cena, kterou tu nasadil, je bezespou HODNĚ vysoká.

    4: Tomaass : Tady to ani nemohlo projít, brácho…dyť tě každej zná…

  25. tomaass

    Čárys: já si myslim, ze za 50 je to v pohode a za min to ani neprodam, protoze to si to radsi necham, jsem spokojenej, jen jsem chtel sjezdaka, kdyby nekdo chtel tohle..

  26. Čárys

    :)

  27. Jr.

    situace s bazarovejma kolama je zdá se mi rok od roku horší…nevim jestli na to teď má jako vliv nějaká ta krize, nebo jak tomu všichni řikaj, ale pamatuju si, že když sem před 4 rokama prodával nějaký kolo, tak šlo třeba druhej, třetí den…
    určitě platí, že čim dražší kolo člověk pořizuje, tim víc při prodeji ztratí, ale letos mi to příde fakt už moc…z vlastních zkušeností

  28. tomaass

    no tak ono kdyz se najdou takový lidi, ktery si kupujou novej model kola, protoze maj rok starej a ten novej ma lepsi vedeni hadic, tak se pak nemame cemu divit..

  29. Čárys

    českej trh je kompletní peklo. amen

  30. NR

    hele ty naivko…porad to mas? dam ti za to petku, potrebuju kolo do hospy a do prace – to mi nebude vadit ze je to strep :-) btw. zatim jsem dal nejvyssi nabidku vid :-D

  31. tomaass

    to byl teda vtípek

  32. Bari

    Sorry ale takhle vybavený kolo je každý druhý na DK a cena se pohybuje i pod 30táců. To že tam je comencal rám nic neznamená, přepákovanej jednočep, možná lepší výdrž ia váha. Demo 8 taky stávalo kdysi skoro 100 tisíc a to byl jen rám ,dneska se z toho nikdo neposere a koupíš ho za 18

Komentář: