Pól Bulva – a jeho příběhy na podzim

pol_leto-14.jpgJelikož už si ani nevzpomínám, o čem jsem psal naposledy, tak ani nevím kde začít, takže se omlouvám, jestli něco důležitýho vynechám, ale i kdybych to vynechal, tak vám je to stejně jedno a beztak na to nepřijdete, takže je to fuk. :)

Takže se nejdřív vrátím ještě do časů prázdninových, a řeknu vám, že jsem chodil pár týdnů na brigádu, abych taky nebyl úplnej flákač že, abych si vydělal trochu prašulí a taky něčím přispěl do rozvoje naší české ekonomiky. No, první cíl jsem si splnil, páč jsem pilně pracoval, vydělal a nakonec si udělal radost a koupil si za všechno co jsem dostal nový kolo.

Takže pomalu nabyl a kurevsky rychle pozbyl, i když zase jak se to vezme že jo, pač mám místo těch prachů kolo, ha. No a jinak náš stát ze mě vlastně taky moc radost mít nebude, pač sem mu z těch čistě načerno vydělanejch peněz moc nenechal, a nějaký to pojištění, odvody bo co se to má vůbec platit za zaměstnance (i brigádnickýho) taky asi nikdo neřešil, ale radši pššt…

A jestli si teď pokládáte otázku, jestli sem konečně vyměnil toho Frantu, tak vás asi budu muset zklamat, protože odpověď zní samozřejmě NE. Frantu mám, a mít ho budu dokud bude sloužit, protože je to kolo ne moc těžké, vcelku řekl bych hravé a v podstatě na všechno, a mě sedí. Takže jestli vydrží, bude u mě ještě dlouho :) Ale jelikož musím i já jít aspoň trošku s dobou, a dnešní doba zdá se býti dobou uhlazeného frýstajlu, tak sem si pořídil uhlazenýho pevňáka bez přehazovačky s jedním převodem a jednou brzdou, jménem "DunCon pička ulice", v barvě zelené s bílou a černou.

 pol_leto-16.jpg

Takže teďka většinu volného času (když teda nejsem v Praze) trávím brázděním ledešských ulic na novém oři. Sice při tom na tom nejspíš vypadám jako osel, ale to neva, ono se to časem snad poddá :) No a abych se na tom neflákal jen po ulicích a vyzkoušel to i jinde než na asfaltě, tak jsem zajel párkrát (ano znamená to přesně 2x) podívat se na nejlepší (a taky v podstatě jediný) dirtoviště v okolí. Tedy jak někteří možná už tuší, do Havlíčkova Brodu. Tzn. tam jak je točený to video, co tady bylo před pár tejdnama vydaný .

No a jelikož se mnou byla i Nika a ta měla u sebe foťák, tak vám tu taky poprvé předkládám nějaký ty statcký záběry. Není to sic nikterak akční ježdění, ale tak pro přestavu že… :)

 pol_leto-14.jpg

pol_leto-40.jpg

No a tim jsem v podstatě i vyčerpal povídání o tom, co jsem dělal, pač kromě toho, že sem začal od 21.září chodit do magisterského studia na fakultě elektrotechnické českého vysokého učení technického do oboru ekonomika a řízení energetiky, jsem nic zvláštího nepodniknul. Snad jen maximálně stojí za zmínku, že jsem byl letos poprvé v životě na marošáně, a chtějíce se při závodní jízdě nepříliš extra zablátit, jsem se ještě před ní rozhodl dojít si na chatu oblíct antizasírací mundur, jenže jelikož jsem pěknej kokot, tak sem si samo blbě vypočítal čas ve kterej bych měl startovat a pak ještě asi 15x cestou nahoru skoro úplně zastavila lanovka a jak teď už asi správně tušíte, prostě sem ten start nestihnul. A měl sem po prdeli. A to sem se tak těšil jak vyzkoušim ten start…

 pol_leto-52.jpg

No, snad někdy přístě, když to zase neposeru.

Tak a už vás nebudu zdržovat od jiných bezesporu záslužných činností jako je spánek, práce, ježdění na biku (i když to v těhle sračkách asi těžko že),škola, mrdání, atd. atd.(poslední 2 čtěte spolu). Jo a taky vám přikládám ještě 2 videošoty – jeden abyste viděli jednu skoro kompletní brodskou jumpline (kde ke konci místo na rovinku se nechá skočit doleva do dopádku), a druhej videošot je můj první pokus o tailwhip do pěny, to abych vás konečně místo těch nudnejch keců taky trochu pobavil. Tak snad to svůj účel splní :) Tak vám všem přeju krásnou dlouhou zimu a do příště se loučím…

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

a tady

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

Tak pá pá.
Pól

pol_leto (1).jpg pol_leto (10).jpg pol_leto (11).jpg
pol_leto (12).jpg pol_leto (13).jpg pol_leto (14).jpg
pol_leto (15).jpg pol_leto (16).jpg pol_leto (17).jpg
pol_leto (18).jpg pol_leto (19).jpg pol_leto (2).jpg
pol_leto (20).jpg pol_leto (21).jpg pol_leto (22).jpg
pol_leto (23).jpg pol_leto (24).jpg pol_leto (25).jpg
pol_leto (26).jpg pol_leto (27).jpg pol_leto (28).jpg
pol_leto (29).jpg pol_leto (3).jpg pol_leto (30).jpg
pol_leto (31).jpg pol_leto (32).jpg pol_leto (33).jpg
pol_leto (34).jpg pol_leto (35).jpg pol_leto (36).jpg
pol_leto (37).jpg pol_leto (38).jpg pol_leto (39).jpg
pol_leto (4).jpg pol_leto (40).jpg pol_leto (41).jpg
pol_leto (42).jpg pol_leto (43).jpg pol_leto (44).jpg
pol_leto (45).jpg pol_leto (46).jpg pol_leto (47).jpg
pol_leto (48).jpg pol_leto (49).jpg pol_leto (5).jpg
pol_leto (50).jpg pol_leto (51).jpg pol_leto (52).jpg
pol_leto (6).jpg pol_leto (7).jpg pol_leto (8).jpg
pol_leto (9).jpg pol_leto.jpg  

13 komentářů pod “Pól Bulva – a jeho příběhy na podzim”

  1. Čárys

    Kamaráde, ty jsi prostě MOC.
    Fotky boží, Franta forever, a vídeo – jsi gumák !

  2. Los tomanos

    Pěkně lítáš…

  3. manx

    tý jo v tom Brodě to je fakt VELIKÝ %) někdy tam budu muset na kouknutí mám to kousek

  4. tomaass

    bez helmy 5 :-D :-D :-D

  5. milhaus

    to tráňo ze zadu s x-upem je fakt pěkný. No a na příští marosaně se budem navzájem hlídat :-D

  6. tomaass

    tak jestli to milhaus bude hlídat u startu, tak to nebude žádná výhra :-D

  7. Radek HB

    Bulva hustej hrotič dobře se s nim jezdilo v brodě :-D

  8. Čárys

    4: mílahaus : Bože, tak na vás dva jsem zvědavej :)

  9. majkHB

    Dávej Bulvo!!!

  10. Holubádos

    Ty vole,kde to je? u nás jo ,já bych to skoro nepoznal jak to sou hezky fota :D

  11. Pytel

    premejsilm o tom duru v ech 100mm ale nevim jestli je fpohode ta vidlicka…jinak moc pekny…

  12. Pól Bulva

    Pytel: no hele, zatím to kolo moc dlouho nemám, ale co můžu říct za tu dobu co na tom jezdím, tak se mi zdá hodně v pohodě… uvídíme jak to bude držet nadále no, ale jinak já jsem zatím fakt spokojenej

  13. jarovslav

    cuss husty

Komentář: