Recenze Spectrum

recenzespectrum-31.jpgTakže já tam byl a viděl jsem to, jak to natočili, nastříhali a teď vám tady nasmolim rychlou recenzi o tom jak tam bylo, co se dělo a tak.

Takže premiéra již tradičně v klubu PM a mám pocit, že jinde už se snad ani nepremiéruje. Balím teda doma foťák a směřuju pěšky na metro. Čtvrtek večer, prázdno. Sedám si a cestu na Karlák metrem si chci zkrátit čtením, ale sotva si sedám a rozevírám knihu, někdo na mě mává. A hele Návy se ženou a tak se hned vyptávám co že on tu dělá a překvapivě jede do stejnýho klubu. Tak kecáme co a jak a dostávám se trochu do obrazu, že prej nejdřív koncert a pak promítačka, ale klucí nechtěli aby se profláklo, že budou hrát Pipes and Pints (jóó to jsou ty pankáči s dudama co se hrajou na Kozách) protože maj zanedlouho větší konzert, takže tady jako překvápko.

 recenzespectrum-13.jpg

Dorážíme ke klubu celkem včas, ale obvyklá fronta se nekoná, tak solim pade a jsem vpuštěn. U šatny mě sice chtěj svlíknout z batohu, ale nasazuju masku: Pořádková četa -  a že ten plastovej kýbl na zádech je odpadkovej koš a foťák vevnitř už byl, chlápek pokyvuje a můžu dovnitř.

Klub stejnej, lidí zatím pomálu, ale už je tu vidět základ a na pódiu to lehce rozjíždí kapela jejichž jméno jsem zapoměl, neboť poté co opravdu nastoupili Pajpy a Pinti, se mi vymazalo z hlavy skoro všecho předtim. Parketu se hned od počátku chápe Íček a Zvolouš, který se klasicky časem mění ve své zlé dvojče a při posledních úderech kytar a razatním betlu v kotli zandavá snad víc než na kole! Klucí dohráli na podium skáče Gaspi a hází do placu nějaký Dakajn věci, kluci chlastaj exovky piváka o trika a poslední dámský top váhrává svlečna, která ale musí triko hned na pódium vyzkoušet, gazela se toho nebojí, svlíká se rychlejc než to Gaspi dořekne z čehož je on tak zmaten, že jí nabízí epesní tašku na kolečkách, když ukáže, jestli má stejnej vzor dole jako nahoře. Kalhoty letí dolu, taška mění majitele. Konec legrace. Zhasínáme! Ještě rychlej rozhovor s autorama na pódiu a Let´s play the movie.

 recenzespectrum-5.jpg

S letos, snad nikdy nedorazivší zimou, na schlazení ještě dostáváme ke shlédnutí SNB vídejo Snowporning, kde mě zaujla prašanová scéna, kde rajdři skoro nejsou vidět – to muselo bejt super ježdění a pak spoustu streetu a jdem konečně na kola.

recenzespectrum-31.jpg

Titulky. A hned je vidět, že klucí měli nápad a šli točit. Celý video vám převypravovat nebudu, ale úryvky co mě zůstali v paměti bych vypíchnout mohl.

Kubajsz s Kaštanem a jejich DH sekce je very good a poslední záběr kde se hrozně smotaj je "Muhahaaa" výbornej! Márošák a helmet cam a výborná krysa. Kuba Vencl, Klauzík a Loleq maj super segment na Vápence v Milevsku, natažená cable cam a klucí motaj a protahujou jak o život. Nápad a další část byl 4X – na všech videích vidíš racing fighty, ale tady jsou parádní zpomalený záběry z průjezdů klopenek na 4X ve Stodůlkách, kde se jezdci míjej a různě předjížděj – všecho čistý a pěkný, možná až na tu buchtu, co jim to na startu odstartuje z pistole, viděl bych jí jinak – ale já to netočil. Jo, další co mě ještě napadá je super segment ze SK8 parku a tři raiders najíždějící současně na jednu překážku – dva skáčou do stran, třetí točí něco v bangu atd. Trocha trialu a něco streetu v Pze u kyvadla. Poslední scéna a holčičí Backcountry – buchty jsou boží i z kopce to držej a na kole jim to sluší! Celkově je to prostě našlapaný vším co u nás stojí ke shlídnutí a tak je video odměněno obrovskzm aplausem.

recenzespectrum-30.jpg

Je to film. Není to dokument. Není to kamera na závodech a doma sestřihaný, nějaký záběry. Jsou to promyšlený a vypilovaný úseky z ježdění a je to na nich vidět. Světlo, kompozice, všecko sedí. Prostě za mě každopádně palec nahoru a poté co si tohle video odbude premiéry ve všech městech světa, se na tuhle placku budu moc těšit domu.
Kluci děkujem za film!

-andy-

recenzespectrum (1).jpg recenzespectrum (10).jpg recenzespectrum (11).jpg
recenzespectrum (12).jpg recenzespectrum (13).jpg recenzespectrum (14).jpg
recenzespectrum (15).jpg recenzespectrum (16).jpg recenzespectrum (17).jpg
recenzespectrum (18).jpg recenzespectrum (19).jpg recenzespectrum (2).jpg
recenzespectrum (20).jpg recenzespectrum (21).jpg recenzespectrum (22).jpg
recenzespectrum (23).jpg recenzespectrum (24).jpg recenzespectrum (25).jpg
recenzespectrum (26).jpg recenzespectrum (27).jpg recenzespectrum (28).jpg
recenzespectrum (29).jpg recenzespectrum (3).jpg recenzespectrum (30).jpg
recenzespectrum (31).jpg recenzespectrum (32).jpg recenzespectrum (4).jpg
recenzespectrum (5).jpg recenzespectrum (6).jpg recenzespectrum (7).jpg
recenzespectrum (8).jpg recenzespectrum (9).jpg recenzespectrum.jpg

25 komentářů pod “Recenze Spectrum”

  1. Los Tomanos

    Video je pěkný, už aby bylo ke stažení….

  2. hýbň◊š

    na video se těšim

  3. Duchna

    14.12. má být na d:key, taky se těšim.

  4. hasič

    http://720.cz/foto/recenzespectrum/imagepages/image2.html Láska?…:-)

  5. tomaass

    hasič: opravdová láska

  6. Radek / etbikez.com

    tohle: http://720.cz/foto/recenzespectrum/imagepages/image8.html má bejt odpověď na tohle: http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs091.snc3/15854_204711344459_52509219459_3959130_4945079_n.jpg ?;)

  7. Kachna

    Hey to triko chcu! :P

    Jinak to vypadá pěkně, jebe mi to že sem chyběl, mám to kousek, a že tam byli Pipes, se asi pudu zastřelit :-)

  8. Maverick

    Videjko luxus. akce luxus. jen jsem gaspimu nic nerozumel ale to je tim ze v PM nikdy nikdo nikomu jeste nerozumel kvuli spatnemu ozvuceni.

  9. DD

    fotky vyherkyne?

  10. ddd - andy

    Ty vole DD píše z budoucnosti!

    DD: http://720.cz/foto/recenzespectrum/imagepages/image20.html – pak to rozjela víc..

  11. ddd - andy

    ..a já koukam taky!

  12. DD

    2andy, sem videl…ale chce to vic fotek, vic, vic

  13. DD

    jo, ty casy sou naky divny, hehe, matrix

  14. Čárys

    no jo, vy kybicáci… :)

  15. Čárys

    4: Maverick : To jsem nevěděl, že žiješ s rockovou legendou – ta podoba, ta podoba : http://www.720.cz/week_foto/full.jpg

  16. LíLa

    kráása!:)

  17. Los tomanos

    DD:Mám víc fotek :)

  18. dr.zack

    LT: sem s nima..:)

  19. MK

    4: Los Tomanos: a publikovatelnych?

  20. Los Tomanos

    jo určitě, nic extra se tam nedělo….

  21. Čárys

    4: Losos : Jak to že už je neámek publikování ? :)

  22. Los Tomanos

    Čárys: protože už tu byl někdo jiný….

  23. Schwara

    Těšim se zejtra na preniéru v Budějcích.

  24. Čárys

    Přijedu, už to musím taky vidět. Prosímtě, doufám že platí náš plán – prozvoníš mě až se to začne chystat k akci, jup ?

    Dokonce zůstávám v CB přes noc, budu spát v Hudy sportu, hehe :)

  25. xup

    Tomaass: Jelikož jsem byl zlitej jak kráva tak si nepamatuju vo čem to bylo, ale vim že sme vymysleli výtečnou teorii o tvim triku a pak ještě že si ufoun… ale proč sakra… proč…

Komentář: