Výlet do mrazáku

mrazak-7.jpgUž jste byli někdy v mrazáku ? Nebyli ? Jandy byl. Udělal si tam vejlet. A jak to v takovým mrazáku vypadá, se dočtete v dalším alternativním reportu… Díkys !

První pořádné lyžování mám už za sebou, ale chtíč po ježdění je čím dál větší. V Čechách ne a ne pořádně napadnout. Chceme dát víkendovou jebačku v Táboře, bohužel se nám nepodařilo sehnat káru. Tím to všechno padá a opět přemýšlíme co podniknout. Je neděle večer, klasické vysedávání u kompu a chystání se na cestu do školy.

Z repráků se ozve o-ou.

ICQ hlásí novou zprávu od Honzy z Prahy. Otevírám a čtu: nepojedeš s náma v úterý pojezdit do haly k Drážďanům? Paráda, ani chvíli neváhám, jelikož mám v úterý jen jednu přednášku, tak píšu, že ano. Pondělí dávám školu, rychle na byt a už se hrnu do žlutýho busu od studenta směr Praha.

mrazak.jpg

Dávám si teplej drink grátis a Praha už je nadohled.  Zličín a nudná cesta metrem do centra. Dáváme pivko v klubu Cross, nevim jak se to píše, ale je to fakt pěknej klub až na pondělní technaře nebo co to tam je, zajímavý lidé. Brzo to balíme a valíme k Honzovi na byt. Než dorazíme tak si dáváme malou procházku Bohnicema, ukazuje mi bikrosku, ale moc toho nevidím. Ráno vstávačka, snídačka a přesouvačka na místo určení do Letňan. Tady se scházíme s Ondrou Benešem a ještě jedeme pro Štepána Kuklíka.

Ládujem věci do auta ve stylu puzzle poskládáš snadněji. A už najíždíme na dálnici směr někam na sever. Já s Honzou utužujeme svoje kamarádství mačkáním se na větší půlce sedačky. Nevím, jestli to už nehraničí s buzňením :) Cesta ubíhá v klidu, dokud nezjišťujeme, že jsme blbě odbočili v Drážďanech.

Sme v prdeli, ale to nevadí.

Bereme to zkratkou přes Lejno a kocháme se Německem zajížďkou asi 100km.

Dorážíme před halu. Já jsem toho názoru, že němci postavili zimák z kopce a když to zjistili, tak z toho udělali radši sjezdovku, než aby to přestavěli. Jdeme se podívat, jestli jsou tam vůbec nějaké překážky. Po ujištění, že tam stojí pár railů, velká mulda (asi skok) a veliká nasněžená hromada. Kupujem permici na 3 hodiny, šefík nám na ní píše čas skončení. Pěkně to natahuje a my máme skoro 5hodin ježdění. Náskoky nejsou úplně 100%, ale to nevadí.

mrazak-9.jpg

Po spartakiádní rozcvičce a rychlém rozježdění začínáme tahat z rukávu nějaké ty triky. Všelijaký točky na a z railu, občas i nějakej ten přeskok a tak. Obzvlášť o Ondru se bojim, aby se mu při zpáteční cestě z těch rotací netočila šiška. Fakt umí a je čím se inspirovat.

Zkoušíme něco novýho a pilujem starší triky. Mě to baví víc než dost a nejradši bych domů vůbec nejel. Blíží se 6 hodina odpolední a my to balíme a vyrážíme směr Praha tentokrát bez zajížďky.

mrazak-7.jpg

Já se nechávám vyhodit u Hlaváku a jdu čekat na vlak, mam asi 1,5h. Po historkách o tom jak když usneš, hlavně ožralej, tak ti zewláci a somráci prořežou kapsy a oberou tě o všechno, mi strach nedovolí usnout. Dávám sirky do očí a učím se slovíčka. Po přistavení vlaku, ulehám do kupíčka zamykám se a spím dřív, než se stačím uvelebit.

Přijíždím do Plzně v nočních hodinách, dávám sprchu a mezitím se moje spolubydlící přeráží o kufr, naštěstí je v pohodě. Já s dobrým pocitem nových triků a vydařeného výletu do nové letní možnosti lyžování usínám. To byl můj nevšední všední den.

Dík Štěpánovi za fotky

Jandy

mrazak (1).jpg mrazak (11).jpg mrazak (12).jpg
mrazak (2).jpg mrazak (3).jpg mrazak (4).jpg
mrazak (5).jpg mrazak (6).jpg mrazak (7).jpg
mrazak (8).jpg mrazak (9).jpg mrazak.jpg

13 komentářů pod “Výlet do mrazáku”

  1. Los tomanos

    Pěkná lednice…

  2. Bogus

    to je Snowtropolis u Drážďan ne?

  3. jandy

    jasný

  4. ddd - andy

    Zimák z kopce, to de.. :-)

  5. Čárys

    Hele, funkuje to i v létě ? FUNK Ú JÉ ?

  6. kubA

    jak je s cenou, slyšel sem že prej to není úplně nejlevněší?

  7. Jr.

    Jandy: klub Cross? :D víc feťáku pohromadě o víkendu v čr nenajdeš (pokud se nekoná nějaká technopárty)…neni to nejlepší podnik

  8. jandy

    kubA: my jsme platili každej asi 20 nebo 22e na ty tri hodiny
    Jr. : no nejvíc feťáků, bylo techno v pondělí a zadarmo, ale tak je to tam dobře udělaný, lidi jsou druhá věc
    Čárys: já si myslim, že jo. Bejvá tam plno překážek a i docela skok co sem viděl

  9. dr.zack

    Jr.: kdyz to tam neni zrovna zadarmo, tak se to da…kazdopadne tak pet+ let zpet to byl nejlepsi podnik…

  10. LíLa

    Super sepsáno! :) Vůbec jsem nevěděla, že něco takovýho je… Těšim se na další report z Alp a hlavně už se to konečně sype i u nás, takže doufam, že se nebudem potkávat jen po barech u filmů,ale konečně i na bílým kopci! See you! :))

  11. Čárys

    4: Líla: v sobotu byli na Dachsteinu, dokonce dostali sebou moje GoPro HD, takže bude nejen článek ,ale i vííídejo ! :)

  12. LíLa

    Čárys: GoPro a to svěřit jim? To tu bude zas nějaký gay porno,ale ne?? :D… I když je fakt, že Tvrzák nejel, takže by to mohlo bejt poklidný :D holt klasická jebačka na sněhu:))

  13. Čárys

    Ach ano, udělal jsem to… a nějak se mi to zatím nevrátilo :) Musím je urgovat…

Komentář: