Zprávy z dirtového regionu – MALŠICE

malsice2010-8.jpgTak se vám tu pokusíme společně s partičkou mladejch dirtařů zmapovat dirtové lokace po dlouhé zimě – a přinést fotky jak to tam vypadá, a jestli to bude letos v provozu – jen teda v regionu. Kdyby jsteněkdo měl jakékoliv info – dejte vědět ! Začínáme Malšicema…

Šejpování  Malšických  dirtů – sepsal Marťin Drhi

Takže zima byla dlouhá  jak všichni víme a bohužel se podepsala na stavu našich dirtů v Malšicích. Nedalo se nic dělat a byla potřeba udělat rekonstrukce.

Kde začít – všechny rádiusy byly po zimě dost zničený a dopady na tom nebyly o moc líp, tak se vzaly lopaty a pěkně růčo všechno opravit a našejpovat, docela jsme se zapotili ono se to nezdá, ale čtyři skoky komplet opravit chvilku zabere.

 malsice2010-3.jpg

Největší problém byl mezi druhým a třetím skokem. Máme tam udělanou prohlubeň  kvůli rychlosti a pekelně se tam stahuje voda, takže když sprchne tak je tam slušnej bazén. To se vyřeší uděláním stoky kudy může voda odtéct.

A co bude dál ? Je dost možný, že hliněný rádiusy nahradí už v létě pěkně dřevený odpaly, tak uvidíme jak to dopadne. Od podzimu tu máme navozený tři tatry hlíny z kterou je potřeba něco udělat. Nakonec se z ní postaví velká lavice a možná ještě zbyde na nějakou drobnost.

 malsice2010-6.jpg

Teď tu máme dvě lajny, pravou a levou vpravo jsou tři větší doubly a lavice a vlevo  bude malej narychlovák a velká lavice do budoucna je v plánu udělat ještě jeden skok v levý lajně a zvětšit a posunout rozjezdy blíž ke skokům, protože teď je to strašná rubačka, taky je v plánu postavit něco ze dřeva. Tak to bude asi všechno o jarní opravě dirtů a plánů do budoucna, tak jestli chcete zajet  pojezdit nebo pomoct, tak máte dveře otevřený !

zatím čus Máťa. 

malsice2010 (1).jpg malsice2010 (10).jpg malsice2010 (11).jpg
malsice2010 (12).jpg malsice2010 (2).jpg malsice2010 (3).jpg
malsice2010 (4).jpg malsice2010 (5).jpg malsice2010 (6).jpg
malsice2010 (7).jpg malsice2010 (8).jpg malsice2010 (9).jpg
malsice2010.jpg Thumbs.jpg  

7 komentářů pod “Zprávy z dirtového regionu – MALŠICE”

  1. Qwertz

    To je ráj mít dirty hned vedle fotbalovyho hřiště :D

  2. 100klada

    Preju hodne sily a trpelivosti pri udrzbe odrazu z tohodle “pisku” :)

  3. Čárys

    4: 1OOklada : to je fakt, vy to máte na bikrosce to samý, co ? Jojo, lucí sou masochisti…

  4. Máťa

    Jojo jak sem psal snad budem mít dřevěný odpaly. Tohle sice není uplně písek ale práce je stim uplně stejaná na ho…

  5. Čárys

    Já se tam snad taky jednou podívám… i když jestli nám vyjde Monínec, to co plánujeme, tak to asi budu spíš tam : )

  6. zachy

    na odrazy- doporučuju ten písek smíchat s hlínou co vykopete se země tak 50:50 a přidat trochu cementu nebo vápna, cca 1:3..timdle udělejte jenom horní vrstvu odrazu cca 10cm, vznikne tim něco jak přírodní beton a drží to fest.. hodně zdaru

  7. vicek

    pockejte tak 14 dni a bude to luxuus todle to sou blby fotky ted uz ty 1 2 skoky sou v cajku jak svin neska sme to tam s honzou kopali

Komentář: