Co nedělal tomaass na jaře a video z léta

24971_1308054515541_1655920394_768616_2033201_n.jpgNadpis by vypadal trochu trochu jinak, kdyby vše vyšlo, jak bylo v plánu a já bych dnes (tedy včera, právě je totiž 0:23) seděl doma, učil se a napsal Čárysovi článek, leč vše se událo jinak. Venku hezky, dvakrát jsem Luďana odmítl, jenže po třetí už to nešlo, zaklapl jsem počítač, skripta, popadnul batoh, kokosku a celý odpoledne jsme byli s Dandou a Verčou a Jířou a Luďanem na kole a ještě jsem spravoval Verče kolo a ještě jsem jel do Prahy, no nebyl čas. Takže vám můžu zatím napsat, co jsem nedělal, nepsal jsem článek o tom co jsem dělal a co jsem vám připravil jako náhražku se dozvíte uvnitř.

Samozřejmě mě hned po návratu z kola začala karma trestat, například Luďan mi svěřil svoje nový Sombrio kraťasy, abych vyměnil velikost, tak ty jsou teď kdesi v Mělníce na velkým parkovišti pro autobusy, v tašce, kterou jsem tam zapomněl, na celým Strahově se nedá koupit ani kus pečiva a když mě napadlo, že vám vydám serii mých nejoblíbenějších videí z cartmenomilhausový rubriky "How To.." nemůžu se připojit na FTP. Tak jsem pohledal v kompu, který video by si zasloužilo publikovat, eliminoval jsem nejúspěšnější videa z božíchděcek, protože by byli milhaus nebo verča naštvaní :-), ale našel jsem pěkný videjko z léta.

Volá mi jednou kamarád Fíša, kterej točí pro TV Barrandov, že byl natáčet reportáž o novým singletracku v Jizerkách a chtěl by k tomu ještě něco s náma. Tak jsem mu řekl, ať se ozve kdykoliv, až bude mít čas, že jsme stejně každej den na kole, když je takhle hezky. Fíša zavolal a natočil jak vypadá takový naše normální odpoledne v létě. Se mnou pak udělal nějakej rozhovor, možná jste to viděli na tv barrandov, já to naštěstí neviděl. Takže taková malá motivace proč se těšit na léto a jak vůbec vypadá naše každodení letní odpoledne v podání mě, Dandy, Luďana, Badyho, Machyho, Radka a ostatních tady.

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

tak doufám, že to jako náhražka k vaší každodenní snídani se 720.cz stačí je 0:52 a já jdu spát, za chvíli vstávám a pokračuji v učení, tomaass

15 komentářů pod “Co nedělal tomaass na jaře a video z léta”

  1. Čárys

    Díky Tomíku – paráda.

    Jsem rád, že jsem sem včera nemusel – a ještě takovej kvalitní materiál v podobě videa…

    A propó – já byl letos POPRVÉ na kole v ČR. To je neskutečný, je 29 března, a já byl POPRVÝ na kole. Jsem navnaděn na akci. Všenory nebyly špatné, věru ne…akorát

    akorát nevím, kdo tam pořád vytváří ten traťový degress. Dirt dole má plošinu jako kráva, což by eště člověk akceptoval, ale například u skoku po silnici jsem se složil. Už na podzim to byl lavicoidní teplouš, oproti starým časům, a teď mu ještě přibyl paletový most.

    Jak říkám, traťový degress :)

  2. coolo

    4 Tomaass: nerika se v Mělníce, nybrz na Mělníku. I kdyz cestinarsky je spravne to co pises ty, ale nikdo z Melnika a okoli nerekne jinak nez na Melniku. Kazdopadne az nekoho na Melniku uvidim v Ludanvo kratasech, ….no svlikat ho z nich nebudu.
    4 Carys: Ja resp.moje zadni kolo bylo za paletu vdecno:)

  3. Čárys

    No když jsi vzpomenu na tristní stav tvého RB, tak bych skoro napsal “I tvůj rám byl za paletu vděčný” Hehe…

  4. coolo

    4 Carys: …haha,a je to venku, uz jsi no napsal:)njn neni z nejmladsich.

  5. Sweed

    To víš Čárys, každej hold neni takovej vostrej biker jako ty co dává všechno na vostro. Někomu ty teploušský lavice mužou pomoct se zlepšovat. Myslim že každej normalní člověk to pochopí.

  6. Čárys

    4: sweed :

    Já jsem jeden z těch, co jsou pro lavicoidní dopady, ale pokud nastavíš skok kterej měl dřív 6m hlínou tak, že má 4 metry, a pak mu ještě postavíš dřevěný most tak, že má 2 metry, tak tomu já říkám degress :)

    Nic vo vostrejch bikerech, nic vo mojí skvělosti, jen že na trati probíhá degress.

    Tak nebuď zbytečně kousavý…

  7. Mates

    ještě někde mám videjko s tim rozhovorem :-P

  8. tomaass

    coolo: já si tam ve ctvrtek zrejme udelam vylet, abych je na mistnim csad vyzvedl :-)

    Čárys: jsi moc mladej a nerozumnej, skokánky jsou dost nebezpečný!

    Mates: já bych to nevytahoval :-D

  9. Sweed

    Ok, ale spíš si myslim, že kdo tam aspoň trochu hrábne si zaslouží pochvalu a ne prudu za teploušský lavice. Třeba ten spodek je dodělanej pěkně. A práce tam je jak na kostele

  10. LíLa

    Jéé, dejchlo na mě léto!:) Ty titly na začátku mi hodně cukly koutkama D a ty série ve videjku byly parádní! :)) koukam, jak se Luďan rozhopsal a celkově, děcka, jste boží! :)

  11. zjazdár

    jo Všenory sou zvadlý, tak sem zase všechny skoky vobjel..

  12. tomaass

    LíLa: to bys musela Fíšu znát, one je to takovej zvláštní člověk a celý to bylo v jeho režii, ale už při natáčení byla veliká sranda, je to takovej můj a Luďana starej známej, no nebylo to málo, třeba když se rozsekal o odvodňovací kanálek na dirtech a zníčil si brejle a urval držáček na mikrofon u kamery a tak.. :-D

  13. Čárys

    Tak potom chválím všechny, co tam tak pěkně vyjezdili novou trať v lese a doplácali spodní dabl v lavici ! :)

  14. prochajda

    :D:D ouu jess :D tak když nemám na to to skočit, tak se naučim skákat někde jinde na skokách jako takovejch a pak to pošlu tam…

  15. ja

    dalo by se to skakat i na BMX ?

Komentář: