Roztocký pohár tůtausndten

86.JPGNapadlo mě, že vám vyplním i vaši úterní snídani, kteráž by to zůstala ochuzena o nový článek na 720.cz a když z tohoto závodu vyšlo tolik videí a fotek a materiálu, proč to nedat dohromady a nevydat. Kdo teda nebyl na našich stránkách a neviděl report, fotky z párty nebo videa, najde všechno uvnitř.

Počítám, že to už je minimálně počtvrté, co jsem vyrazil na tenhle závod, asi už se z toho stává tradice i když mě někteří ukecávali na Dolní Moravu, vůbec jsem se nerozmejšlel a vyjel jsem sem. V tejdnu nastaly další opravy auta a až na pár drobností s elektrikou se zdá bejt vše ok, takže v pátek odpoledne vyrážíme ve složení já, milhaus, misha na výlet. Nadšení, že si zajezdíme, nás opouští brzo, ale tak nevadí, nějakej ten nákup, kluci si vzádu pokalujou vínko, mě kontrolujou policajti a taky se mi podaří odbočit na blbý odbočce, na cestě kterou jsem jel už stokrát. Děláme si výlet po Praze, ukazuju klukům všechno od Václaváku po Karlův most, je to sranda.

144.JPG

Na dirty přijedem zrovna když to kluci balej, ubytování dohodlý opět u obříka, kluci maj už pro sebe celý horní patro, takže tam bydlí spoustu lidí, já bydlím v autě, to je jasný. Večer pizza v tropicu, pár piv, neskutečný kecy, Netrovy příběhy a brzo spát, zítra jezdíme.

Ráno si přejíždíme až ke skokům, ať máme depíčko že jo. A jdeme si to teda nalítat, velký nikdo neskáče, tak jdem zhoupnout lavice a pak už mi Netro ukazuje rychlost. Na druhej pokus je to tam celý a je to asi nejlepší, co tu kdy bylo. Skáčem si, příjíždí spousta dalších známejch lidí, Satan si dává hrozně na držku, balí to a jede domu. Čumících lidí přibejvá, my si zkoušíme nějaký ty triky. Mě moc baví na prvním dávat nothing a na posledním zkouším 360, padá mi i ideální jízda, co jsem si vymyslel na závod, nothing, káňo, 360, tak už mam vymyšleno. Pak si škrtám při otočce na posledním o odraz, jdu docela dost na držku, ničim tejden starej ráfek a možná už zas tak vymyšleno nemam.
108.JPG

Start závodů se pořád posunuje, usínám na chvíli i a pořád za 30 minut bude kvalda, po hodině spíkr povídá, že za 15 minut bude kvalda, dost únavné. Nakonec se teda hlásí do závodu 17 lidí na velkym a 7 na malym. První se jede kvalda mtb, už ani nevím, co mi tam padá, ale nějaký ideální jízdy, tam byly, při 360 jsem šel zas na držku, únava je znát. Misha zasílá 360 na druhým a ohejbá krk, taky dobře. Po kvaldě následuje rovnou finále bmx, protože jich je málo, tady jezdí hrozně pěkně cahyn, tailwhipy pomalý a spoustu dalších věcí, styl hroznej. Kudr bezkonkurenční 360 na prvním, Klauz je naštvanej, že Onýz nemá triko HF, ale na závod si ho bere a po dlouhý době vidím zase jezdit Jirku Karlíka.

Tak to je ona, dlouho jsem ji tajil, tady je odpověď na vaše otázky, toto je moje nová láska a kasička na peníze.

88.JPG

Potom následuje pauza, nějak tak se flákáme, kluci šejpujou skoky hlásej, kdo postupuje do finále, zaráží mě, že tam není Obřík, ale z turnovský bandy je nás tam všech pět, myslím, že to je slušnej počet, kterej ukazuje, že u nás jezdíme. Finále se jede systémem čtyři jízdy, kde se jedna počítá a už je asi fakt znát únava, mě se vůbec nechce třeba nic hrotit a dost lidí padá, včetně mě. Nevím, co jsem mohl mít za nejlepší jízdu, ale nic moc to teda nebylo, Dandoj to tam padá až naposled, Radek se nemůže hecnout do žádnýho točení, Frenk jde hrozně na držku, stál jsem vedle a až jsem dostal strach, že to nebude ok, Příba dává beko, Xup, beko, Klauz tailwhipa na prvním a taky supermana na prvním a 360 a pendulum a jasnej vítěz od pátka, netro sází třeba SS na prvním, 360 xup, opo360 báro na posledním nebo doublewhip na prvním a podobný kreace.

111.JPG

Já jsem rád, že jsem přežil, kolo je na tom hůř, kluci si jdou ještě rozbít držky na beztrik kontest o sud píva. Netro si dává na držku u flipwhipu, pak si dává na držku u 720 a kolo konečně vystavuje stopku, možná předtím ještě odjel doublewhipa, asi jo. Zero padá taky u 720. Jirka Karlík pákrát padá u takový ty blbosti, jak nevim jak se jmenuje, decade to nebude, možná 360 oposite tailwhip nebo tak nějak, pak to jednou odjede, takže sud je jeho.

My si jdem ještě polítat, jezdíme vláčky, čumíme na sebe ve vzduchu, sranda, pohoda, dobrý skoky, dobrý pivo, nechybí nám nic. Následuje vyhlášení, v bmx onýz, kudr, cahyn, celkem jasně. Mtb, já jsem šestej, Danda pátej, kluk v SSpecialized helmě čtvrtej, Klauz dostává od Příby s bekem, xkem a bekem na prdel a první je samozřejmě Metro. Balíme káru, fotíme se na molu a jedem k bobříkoj, posrat záchod, umejt těla, nakrmit se a tak.

7410.jpg

Našampóněný razíme na párty, DJ je hroznej, tak dáváme párty na mole, pozdějc se přesunujem zpět, vysvětlujem DJovi, co chcem a začíná celkem párty. Tančíme, lejem po sobě drinky a je to opravdu veliká zábava. To jak se tam s klukama osaháváme samozřejmě žádná z přítomných dam nemůže vydržet, přidávaj se k nám a lov na čubky je to hroznej. Netro balí Verču z který se teda později vyklubala Kateřina nebo co. Mě Johana tvrdí, že prej jsem na ní moc mladej, to se mě teda na diskotéce ještě nestalo, každopádně jí za to s Jiříkem hlasíme hláškama jako „vyzobaná slunečnice“ a podobně. Kdesi se objevuje Vóťa, tak nebudu šmejd, jsem zvyklej se o holky dělit už z dřívějška že jo , no ale co se nestane? Potom co probíhá za mírného ošaháváni gentlemanský rozhovor, si s Vóťou stříháme, abychom si rozvrhli jistý pravidla na pozdější čas a naši holku nám přebírá Obřík? Takovým stylem, že přijde, strčí ji jazyk do krku a odtáhne si ji do tmy? No viděl jsi to někdy? Je to šmejd, karma mu to oplácí, Johana má krámy a Obřík se má zastavit, až v úterý. Postupem času se mě to tak nějak mlží, slečna Sára je taky dost, přesouváme se do tropica a bizáru a já už ani nevím, v týhlečásti večera bych chtěl nejvíc poděkovat Tabovi za housku a gumový medvídky, já chčijící milhausovi do půllitru a Machy kterej leze bobříkům přes plot je poslední, co vim.

702.jpg

Ráno nám není dobře, ale je krásně, lehká snídaně u který se mi povede dát neskutečný kombo všech prdů co umim, ostatní to nějak neoceňujou, balíme se, loučíme se s klukama a holkama a v plánu jsou skoky v Libčici. Ty jsou ale dost poznamenaný deštěm, takže dáváme jen koupačku a otačíme to smět Točná, po cestě volá Kome, že tam je a navádí nás. Já jsem tu nebyl tak rok, možná dva, samozřejmě se na to nejdu ani kouknout a povídám, jedu za Tebou kome, takže hrana, hrana, přelet, hrana. Druhej pokus, vršek čistě a dole neskutečná hrana z dropu, no jo chtěl jsem se na to jít kouknout, ale to bych to musel pak tlačit celý . Pak už si s Komárem lítáme, ale kluci měknou, hrozně. Jsou zvyklí na lajnu skoků a jak se tady i kousek jede nebo co, no prostě Milhaus, Misha a Machy skončili na točný u druhýho skoku, ostuda. Jedem teda do Modřan, snad si tam kluci zajezděj. Nikdo nechce skákat velkou lajnu, tak si to jednou najíždím, podruhý to dávám a u náskoku do klopenky ohejbám vidli, super pojezd . Kluci lítaj dva skoky s menším zpátky a zadní gap.

341.JPG

Po pojezdu dáváme mekáč, v mapě hledáme koupačku cestou domů, ta je moc moc libová a pak už letíme domů. V půlce cesty mezi Prahou a Turnovem stoupá nějak teplota, tak zastavuju, koukám do druhý nádrže na vodu, ta je plná a voda lehce vlažná, jsem línej vybalovat celý auto a lízt do motoru, tak si říkám, že blbne asi elektrika. Po desetiminutách nás dojíždí Luďan, teplota stoupá, Kluci vzadu už maj trochu kouře okolo sebe, auto chcípá, tak stavíme, kouř všude, chvíli čekáme, pak dělám největší blbost, co jsem mohl udělat a leju tam vodu. Kolik tisíc jsem si nedolitím a nalitím vydělal a jestli to ještě pojede se uvidí. Každopádně i přes to, že jsem zrušil kolo, sebe i auto to byl jeden z nejlibovějších tripů letos, můj první trip s busem, takže teď jen hodně makat, vydělávat, spravovat, ať zas někam můžem vyrazit.

První video od milhause:

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

Další video sestříhal milouš:

a z Vimea to sem nejde vložit, takže musíš kliknout sem

Poslední a asi určitě nejlepší video jsem ukradnul z dolekopkomu natočil ho Lucas a on je prostě nejlepší, on ví..

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

Nakonec vám teda ještě bonusově přidám, jak jsem se vyndal, ať se můžou všichni zasmát.

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

na galerku z párty můžete kouknout u nás

fotky jsou nějaký zpřeházený, nějak se to tak stalo, nevím jak :-)

tomaass

1.jpg
10.JPG
100.JPG
101.JPG
102.JPG
103.JPG
104.JPG
105.JPG
106.JPG
108.JPG
109.JPG
11.JPG
110.JPG
111.JPG
112.JPG
113.JPG
114.JPG
116.JPG
117.JPG
118.JPG
119.JPG
12.JPG
125.JPG
126.JPG
127.JPG
128.JPG
129.JPG
130.JPG
132.JPG
135.JPG
136.JPG
137.JPG
138.JPG
14.JPG
141.jpg
143.JPG
144.JPG
145.JPG
146.JPG
147.JPG
15.JPG
16.JPG
18.JPG
19.JPG
2.JPG
20.JPG
21.JPG
22.JPG
23.JPG
24.JPG
25.JPG
26.JPG
27.JPG
28.JPG
29.JPG
3.JPG
30.JPG
31.JPG
32.JPG
34.JPG
35.JPG
36.JPG
37.JPG
38.JPG
39.jpg
4.JPG
41.JPG
44.JPG
45.JPG
46.JPG
49.JPG
5.JPG
50.JPG
51.JPG
52.JPG
53.JPG
54.JPG
56.jpg
57.jpg
58.jpg
59.jpg
6.JPG
60.jpg
61.jpg
62.jpg
63.jpg
64.jpg
65.jpg
66.jpg
67.jpg
68.jpg
69.jpg
7.JPG
70.jpg
71.jpg
72.jpg
73.jpg
74.jpg
75.jpg
76.jpg
77.jpg
78.jpg
79.jpg
80.jpg
81.jpg
82.jpg
83.jpg
85.JPG
86.JPG
87.JPG
88.JPG
89.JPG
90.JPG
91.JPG
92.JPG
93.JPG
94.JPG
95.JPG
96.JPG
97.JPG
98.JPG
99.JPG
 

7 komentářů pod “Roztocký pohár tůtausndten”

  1. KRAJIC

    Ta držka s tou hlavou do protisvahu – libovka jak cyp. Ať oprava krabice moc nestojí.

  2. MichalM

    „vyzobaná slunečnice“ :o)))) tohle má fakt koule..

  3. Ovar

    Bozi busik ! Fakt paradni

  4. Los tomanos

    Smutný konec pěkného videa, slzu jsem uronil :(

  5. hýbňoš

    hele jestly ti to nezdechlo vůli tomu trychtýři, nejdřív olej do friťáku v akci, pak jablečné víno z 5L demižónu za 35Kč taky v akci a nakonec perlivou vodu do chladiče

  6. tomaass

    to jezdí na jablečný víno odjakživa

  7. perry

    http://720.cz/wp-content/7410.jpg to je partička jak z Pomády

    jinak bus boží .. koukal jsem na božíděcka jestli nebude nějakej článeček o tom jaks k tomu přišel a nic..

Komentář: