Děčín – poprvý na kole

gopr0114.jpgTak jsem vyrazil poprvý od 17 listopadu, kdy jsme to zazimovali (teda já) zase na DH kolo. A jak bylo se dozvíte vevnitř. 

Tak především bych chtěl napsat, že nemám žádný fotky, a to je velká škoda, protože zrovna o tomhle tripu by se dalo sáhodlouze vyprávět. Takže to vezmeme stručně a rychle. 

Jeli jsme s Ovarem a Koulem, s Andym, byli jsme naloženi, pěkně před barákem, a opět na konci dne vyloženi – takže full servis. V DC byl domluven guide Kubajsz, celej štastnej že za ním někdo přijel, a další účastníci jako pan Modrý, Radek ET a 2OOklacek. V zimě vyrostl, zdá se mi. 

Já už jsem tu občas byl, takže vím že kvalit místní tratě dosahují vysokých, a hlavně bodu zábavnosti obrovského. Na výběr je toho tu mnoho, leš především bych to rozdělil do dvou typů tratí – "Mačkadlice a potahovanice" a druhá prudší, sjezdovější trať. 

gopr0117.JPG

Všichni jsou rozdováděný, jak jen může teplota a dlouhá zima s abstinencí takhle změnit poklidné tatíky v totální podpódiový metalový hroziče, nechápu. Všichni to držej už první jízdu v plným, já osobně mačkám co můžu a drtím kolo co se do něj vejde. 2oo klada se zdvihem 1OOcm v rukách a kolenou to jede jak BMX, a všichni dělaj co můžou, jak kdyby se to dole stopovalo :)

Po asi 6ti jízdách a několika defektech – (Andy si vybral den, píchá, přetrhává lanko, vytejká brzdu) – to pomalu balím. Beru ještě kluky nahoru, a s lehkým stmíváním v lese končí tenhle super den. Konečně na kole ! 

gopr1077.JPG

Ani jsem nečekal, že mi to bude tak chybět, ale už jsem měl fakt absťák. Tak a aby nebylo hned vše jen ok, tak jsem druhej den ve Všenorech zlomil představec, takže na chvíli zase stopka. Ale co říkali klucí, tak v poprovnáním s pojezdem u Kuby byly Všenory velká nuda…

Díky všem za super sobotu a brzy zasejc někde ! Rád jsem vás všechjny opět po dlouhý zimě viděl.

A pak už jen žranice u Andyho doma, šlichta co dům dal nakonec chutnala naprosto božsky…a vůbec, díky – Ovarovi, Rossovi, a Andymu za pomoc.

gopr0120.JPG

a rozloučím se starou dobrou dalida hláškou : " Pičo bike !"

:) Aloha. 

Čárys.

gopr0112.JPG

11 komentářů pod “Děčín – poprvý na kole”

  1. blue

    jo, bylo to pěkný ježdění

  2. ddd - andy

    DC je super! Vše přírodní, stačí 3x projet zatáčku a klopka je na světě.. :) Prostě boží hřiště na BC!

  3. Bogus

    pěkně, my byli den po vás, a už nás tam jezdily tři auta… neni nad začátek jara, protože to bylo přesně jak řikáš, hned od začátku bomby, jako by mělo v pondělí zase začít sněžit. Nádhera

  4. KUbajsz

    Já děkuji za vývoz. ;) A snad zas někdy dorazíte …

  5. Maaca

    2 Čárysoň:
    Tys zlomil představec? to jde? jakejpak? :D

  6. Čárys

    Hele, nechci tu dělat špatnou reklamu, tak snad bych jen napsal…představec. Bohužel to jde, ani nemrdkneš. Taky jsem koukal…

  7. Maaca

    Copak jsi od výrobce ono představce “sponzoringovanej”? :D nedělej Zagorku…

  8. Čárys

    :)
    Byl to vyvoněnej představec “ultralajt váha” od…už ani nevím od koho : )

    Tá dá dá, tá dá dá.

  9. Epo

    “se zdvihem 1OOcm v rukách” ma dostalo :-D

    a také dni ako Andy,že picháme,trháme a tečeme máme asi každý :-D

  10. Ovar

    Ultralajt prej….muhaha…..190g

  11. KUbajsz

    jinak dneska jsme byli okusit ty skoky přes potok: http://www.pinkbike.com/video/186241/

Komentář: