štědrodení vyjížďka – jako vždy !

radvannnoovvv.JPGAhoj kluci ahoj holky, ahoj starý páky a mladý pušky – máme tu opět čas vánoční z kterého vám chceme ubrat trochu toho stresu pěknou, společenskou akcí plnou pohybu a legrace :) Více pod více

"Tak je to tu opět, ten čas klidu a pohody před vánocema – čas vyrábění dárků, vůně pečeného cukroví..…zzzzz….stop…chybová hláška mr 10, přesouvám v čase….zzz….je rok 2O1O, nutno začít znova ! " konec hlášení.

Tak je to tu opět, ten čas stresu a děsu přev Vánocema, šílenství nakupování píčovin a nutností, smrad nafty aut rozvážejících cukroví domácnostem, skoky lidí mezi auta ve snaze se dostat k tomu zboží co maj teď v Tescu tak levný, mámo áááno ? To vše vrcholí obvykle přípravou torza vánočního stromku, kterej žalostně poblikává vietnamskými světýlky podivuhodně do taktu 1OOkrát přehraného cýdý z telešitingu nesmrtelného Kájy a jeho vánočních hitů, v koupelně se vraždí zvířátko plavací a v kuchyni vybuchla atomovka. Ach jak já zbožňuju tenhle čas klidu a pohody, kdy se všichni vypnutím přepínače milujem, usmíváme se na sebe, přežíráme a rozbalujem, aby jsme pak dohromady utvořili ještě pevnější jednodení vztah míru a pohody v kolečku postelí na gastro v nemocnici, kde nám dávaj dokupy rozhozený zažívání, jen co mladýmu vyndaj kost, připojí se k nám, že áááno.

Jo, vánoce sou prostě hit.  Aleju já vám dávám šanci, aspon trochu, vypadnout z téhle dark psychedelie za místem, kde je bílo a kde ticho lesa jen občas prořízne zvuk drhnoucího plastu o zem, ve chvílích kdy ochutnáváš rodnou hlínu po NCAP módu (pro neznalé : No Control Auto Pilot)

Jedeme totiž již podesáté na Radvánov, do Horních Koutůna klasickou štědrodení vyjížďku na bikách !

Akce bude klasicky klasická – v 9h dopoledne je sraz u 72O,  odtud jedeme kolonou a cestou jako vždy do Horních koutů. a pak už to vypukne – tentokrát snad po dlohé době opravdu zábava na sněhu. Hurá !

Akce potrvá tak do 12h, taky klasika – on ten kopec je fakt zlej. Opět sebou není třeba nic, krom kola a nějakýho horkýho pitíška, páč budem vymrzlý. A ve cca 12h se rozjedeme k domovům. 

 radvannnoovvv.JPG

Výhody akce :

1, Vypadnete z baráku (dycky je fajn bejt venku a rodiče to ocení)

2, nemusíte stavět stromek (proč se to děá dycky na poslední chvíli?)

3, nemusíte pomáhat s úklidem (proč se uklízí před tím, než se tam udělá takovej bordel z toho balicího papíru?)

4, nemusíte žrát ty rohlíčky (vidím rohlíček a je mi zle)

5, mužete mluvit sprostě (kurvááá, to nedááám)

6, můžete řvát na lesy (kurvááá, atd)

Nevýhody akce : 

budete…musíte…nemůžete…nic mě nenapadá. 

Takže, akce je jasná. See ya v 9h, 24.

5 komentářů pod “štědrodení vyjížďka – jako vždy !”

  1. Šárka

    Jojo, pěkně si to popsal. Taky nechápu, proč lidi doma nemůžou mít uklizeno celý rok, nemůžou být na sebe hodní celý rok a musejí zavraždit strom a toho chudáka kapra s prominutím zkurvit obalením a smažením na hnusném oleji. O bramborovém salátu nemluvě.
    Jsme se včera se sestrou domlouvaly (jdeme na Štědrý den na oběd k našim), že řekneme, že po všem smaženém blejem :) No ale jim to prostě nevysvětlíš, že ryba se dá koupit lepší a udělat zdravě :)
    Nicméně, já budu většinu Vánoc bohužel doma, jelikož jsem od úterý na neschopence, tak si to užijte.

  2. Čárys

    4: Sarka : prosímtě, cos vytvářela, že jsi neschopná ?

  3. Šárka

    Ále, jsem trochu citlivka a i když chodím pravidelně do sauny, tak na mě nějak dolehl stres (práce a po večerech rekonstrukce bytu), z toho všude doma prach, nějaké ty večírky tomu taky nepřidaly no a v sobotu jsme malovali obyvák u otevřeného okna samozřejmě a to byla asi poslední kapka. Takže taková horší rýmička :)

  4. Čárys

    áááách, rýmička, znám.
    děsná svině, tahle rýýmička. Soucítí, leč se…

  5. Brynza

    Přijde mi, že ten předvánoční stres a nervy už jsou pomalu stejný klišé jako ten vynucenej “klid a pohoda”. Když někoho tak moc nervuje to zběsilý a nekonečný uklízení, tak proč do prdele zběsile a donekonečna uklízí??? Když někdo ví, že ho ničí loktovat se přeplněnejch obchodních centrech (kde maj podle mě stejně kulový, ale tisíckrát jinak) tak proč do nich do prdele leze a nekoupí dárky aspoň třeba o měsíc dřív??? Když někdo nadává že musí zase péct dvacet druhů cukroví, tak proč je do prdele peče? Je tohle všechno snad povinný? Neni. Jediná věc, kterou si stačí uvědomit. To, že pak lidi fňukaj jak je ty Vánoce ničeji, je jenom jejich blbost nic víc. Já cukroví nežeru vůbec, uklidim úplně stejně jako když mám doma bordel kdykoli jindy v roce a když nevim, co mám komu koupit, tak si nechám poradit. Tim je vyřešeno a všechny vánoční stresy mám u řiti. Pěkný svátky všem :-)

Komentář: